Şimdi Ara

Polypad C-5900 (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.477
Cevap
11
Favori
93.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bycan3r

quote:

Orijinalden alıntı: enescm

quote:

Orijinalden alıntı: uqur4098

quote:

2.3 kurdum ekran calismadi yine 4.0.3 u kurdum.calisti ama sagdaki tuslar calismiyor yandaki geri,menu vs. Ayni sorunu yasayan varmi:)

sen bu işleri anlamıyorsun. 4.0 kullanan alete 2.3 atarsan tabi çalışmaz. lütfen kafanı çalıştır konuyu meşgul etme. benim sorular yukarıda kalıyor bu yüzden

Eheh 4 tane rom kurdum 4.0 olan bomba gibi goruntu ama onlarda da ekran yok calismio 2.3 ile ayni alaka yok istedgini kur bu sistem sadece kendi polypad romunu acio:)))yani sistem sanki sadece bu rom için yapilmiş:)

Ekran driverı lazımmış galiba biraz araştırdım ama pek bilgi yok her ekranın driverı farklı diyolar herpa romdaki ekran driverını başka roma port edebilirsek sorun çözülür ama çok ileri rom bilgisi gerektiriyo bizde de yok daha var olan romu cihaza atmayı yeni öğrendik :D

bo olayı biraz karıştırırım ben img dosyasını açıp içinden bulmaya çalışırım ekran driverini

• quote:

Orijinalden alıntı: xmlmapper

quote:

quote:

quote:

hiçbirinde ekran çalışmıyo onu çalıştırmayı araştırıyorum bulursam o zaman atarım şimdi anlamı olmaz dokunmatik çalışmadıktan sonra :)

peki romların ismini söylermisin. bende araştırayım. çünkü çok lazım sağlam yok rom. herpanın romları nasıl kodlanmışsa en ufak donmada reset atıyor.

En hızlısı CyanogenMod denediklerim içinde S2 için olanı denedim ekran çalışmadı :)

bence viewSonic G-TAblet romu daha mantıklı olur sanki. bende bunu deneyim. en azından cihaz listesinde bizimkine en yankın bu görünüyor. aslında neredeyse tek ortak yanı tablet olması :) ama denicem yinede. Fakat buradaki romu alete nasıl yükleyecez live suit ile mi?

Bütün romlar herpanın anlattığı gibi yükleniyo ama ben tasarımı birebir aynı olan Gpad A10 romu denedim ekran yine de çalışmadı :)

Gpad A10 resimleri veriyim aynı bizim tablet tasarımla alakası yokmuş onu öğrendim :)

Polypad C-5900

Polypad C-5900

Polypad C-5900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycan3r -- 8 Ağustos 2012; 16:23:30 >

• Beyler tablete ne yaptiysam olmuo kendi orjinal romunu yukledim yan tuslar ayvayi yemis hic islemio garantiye gonderecektim magazanin elektrikleri kesilmis ariza kaydi alamadi:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi rom'u cok yavas umarim ekran driverini bulabiliriz

• Arkadaşlar fazla fantazi yapmaya gerek yok bu allete başka rom çalıştırmak neredeyse imkansız eski tablet sahipleri hatırlar bir zamanlar dokunmatik sorunumuz vardı. Ben o zamanlar piyasadaki bulabildiğim bütün romları denedim ama nafile hiç birinde dokunmatik çalışmadı. Ben tüm yüklemelrimi win 7 64 bit ile sorunsuz yaptım. Nasıl derseniz bende hatırlamıyorum bilgisayarı forumun 2. el bölümünde 2 ay önce sattım.

Arik bu rom işi yapan kişilere toplu halde yalvaracağız bizim ham romu biraz düzeltsinler :-)
    Yoksa ota b.ka donuyor reset atıyor açılışta 2 dakikaya kendine zor geliyor cihaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ares74

Arkadaslar bir tek ben mi yasiyorum bu hafiza sorununu..siz nasil yapiyorsunuz? Aldigim 16 gb sd karta hic birsey atamiyorum cihazin kendi hafizasindan baskasina atmiyor oyunlari''' iki tane oyun kurdum doldu hafiza...

Biraz riskli yanlış yazarsan yazılımı yeniden kurman gerekebilir.

Kırmızı renkle yazılanları değiştirmen yeterli.Bu işlemi yaparsan 16 gb kartın dahili sd kart gibi olur herşey ona yüklenir. Şuan yüklü olanlarda silinir

quote:

Orijinalden alıntı: Lapsetur

Cihazınıza “ES File Explorer” kurmanız lazım.http://www.mediafire.com/?ab2t9u8cj6cpxg2 burdan indirebilirsiniz.

ES File Explorer çalıştırın. Ayarlar’ı açın;

Root’a Kadar (Yanındaki kutucugu onaylayın)
    Root Gezgini (Yanındaki kutucugu onaylayın)
    Sistem Dosyası Erişimi (Yanındaki kutucugu onaylayın)
    Sistem Dosyası Yedekle (Eğer işaretli değilse Yanındaki kutucugu onaylayın)

Bu ayarları yaptıktan sonra Cihazın ana dizininde “System/etc” klaörünün içindeki “vold.fstab” dosyasını bulun ve tıklayın gelen ekranda “Metin”’i tıklayın ve yine gelen ekranda “ES Note Editor”’ü tıklayın.

Bu 2 satırı bunlun;

quote:

dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/virtual/block/nandj
    dev_mount extsd /mnt/extsd auto /devices/platform/sunxi-mmc.1/mmc_host /devices/platform/sunxi-mmc.0/mmc_host

Burada ki kodlarla değiştirin.

quote:

dev_mount extsd /mnt/extsd auto /devices/virtual/block/nandi
    dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/platform/sunxi-mmc.1/mmc_host /devices/platform/sunxi-mmc.0/mmc_host

Sonra kaydedin ve çıkın. Siz kayıt ettikten sonra orijinal dosyanın yedeği aynı klasöre eklenecektir.

Cihazı kapatmadan önce her ihtimale karşı Tablet ayarlarında “USB hata ayıklaması” bölümünün işaretini kaldırın çünki eğer yanlış bir şey yaparsanız cihaz SD’yi bulmayacak ve açılmayacaktır. Eğer açılmazsa USB kablosunu taktığınızda cihaz açılıyor sonra değiştirdiğiniz dosyayı siler orijinal dosyanın sonundaki uzantıyı kaldırırsınız cihaz eski haline döner. Eğer bir hata yapmadıysanız ve her şey yolunda giderse cihaz açıldığında sonradan taktığınız SD kart kapasitesi kadar Internal SD’niz olmuş olacak.

Şimdiden söyleyeyim eğer kendinize güvenemiyorsanız bu işlemi yapmayın sonunda ya yeniden Rom yüklemek zorunda kalırsınız yada servise gönderip Flash attırırsınız.

Rootchecker ile root yetkisinin olduğunu gördüm fakat es file'dan vold.fstab'ta yaptığım değişiklikleri kaydederken "bir hata oluştu" mesajını veriyor, atladığım bi'yer mi var acaba?

edit: versiyon 1.6.1.2'yi yükleyince kaydetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyakPompasi -- 9 Ağustos 2012; 12:37:31 >

• peki Mali 400 Sürücüsünü Bulup denesek olmaz mı. neden düşünemedik ki ?
  • quote:

peki Mali 400 Sürücüsünü Bulup denesek olmaz mı. neden düşünemedik ki ?

Galaxy S2de Mali-400 var çalışcak olsa onun romu çalışırdı ama çalışmadı :) Laptoptaki Touchpad gibi bişey herhalde ekran hepsinin driverı farklı.
  • quote:

quote:

Galaxy S2de Mali-400 var çalışcak olsa onun romu çalışırdı ama çalışmadı :) Laptoptaki Touchpad gibi bişey herhalde ekran hepsinin driverı farklı.

peki ne yapacaz. adam gibi kullanamıyorum tableti her şeye donuyor. mail atan var mı? Ben böyle kullanamam tableti doğru rom atsınlar yada versinler biz atalım romu. tablette adam gibi oyun oynayamıyorum. nova3 indirdim. 2 gb düşünün. 45 dk gibi bir sürede. sırf donması yüzünden hard reset attım. bir 45 dakika daha bekleyemem. adam gibi rom istiyoruz.

• quote:

quote:

quote:

peki ne yapacaz. adam gibi kullanamıyorum tableti her şeye donuyor. mail atan var mı? Ben böyle kullanamam tableti doğru rom atsınlar yada versinler biz atalım romu. tablette adam gibi oyun oynayamıyorum. nova3 indirdim. 2 gb düşünün. 45 dk gibi bir sürede. sırf donması yüzünden hard reset attım. bir 45 dakika daha bekleyemem. adam gibi rom istiyoruz.

nova gibi hafızada yüksek yer kaplayan oyun uygulama vs.. yükleyince alet sapıtıyor. bende de aynısı olmuştu bastım reseti rahatladı alet. daha ufak çaplı oyunlar yükleyip öle deneyin mesela pes çok güzel çalışıyor sonra gt race diye bi araba yarışı var o da çok güzel çalışıyor (3d güzel grafikler var) . daha sonra 600 küsür mb tutan bir oyun attım alete ilk başta iyiydi sonra dağıttı. nova 1.5 gb miydi 1.2 miydi ne onu belki bi kaç çalıştırırsın ama her türlü çeker. fazladan şöyle 16'lık fakan sd kart alıp öyle denemek lazım bide.

• quote:

quote:

evet sorun gpudan değildir büyük ihtimal touch pad'te kısmını tanımıyordur aletin driver listesi gibi bir şeyi varmı acaba oradan bir listesini çıkartıp arasak belki düzenleme yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmlmapper

quote:

quote:

quote:

nova gibi hafızada yüksek yer kaplayan oyun uygulama vs.. yükleyince alet sapıtıyor. bende de aynısı olmuştu bastım reseti rahatladı alet. daha ufak çaplı oyunlar yükleyip öle deneyin mesela pes çok güzel çalışıyor sonra gt race diye bi araba yarışı var o da çok güzel çalışıyor (3d güzel grafikler var) . daha sonra 600 küsür mb tutan bir oyun attım alete ilk başta iyiydi sonra dağıttı. nova 1.5 gb miydi 1.2 miydi ne onu belki bi kaç çalıştırırsın ama her türlü çeker. fazladan şöyle 16'lık fakan sd kart alıp öyle denemek lazım bide.

16'lık hafıza kullanıyorum zaten. onunla oynadım. aslında rahat oynuyor azcık donsada. ancak romda sorun oldugundan en dandik kasmada bile donuyor, ya programı kapıyor yada res atıyor.

• tableti gonderdim artık kafa rahat birazda garanti uğraşsın:))))sakaryadan gonderdim 15 gunde gelir dedi hadi hayirlisı:)

• quote:

tableti gonderdim artık kafa rahat birazda garanti uğraşsın:))))sakaryadan gonderdim 15 gunde gelir dedi hadi hayirlisı:)

ben gönderdim de noldu en dandik romu atıp geri yolladılar dokunmatik felan he pbozuktu. kendi romumu kendim attım da düzeldi
  • quote:

quote:

tableti gonderdim artık kafa rahat birazda garanti uğraşsın:))))sakaryadan gonderdim 15 gunde gelir dedi hadi hayirlisı:)

ben gönderdim de noldu en dandik romu atıp geri yolladılar dokunmatik felan he pbozuktu. kendi romumu kendim attım da düzeldi

Hadi ya eyvah zaten bendede dokunmatik sorunu vardi. Yandaki ektra dokunmatik tuslar calismiodu :)desene calisan yerleride bozup gondercekler:))))

• Bu cihazın olacağı bu kadar bence işlemci çok yetersiz kalıyor. Üstüne birde genelde class 4 micro sd aliniyor iyice performans düşüyor. Fazlada kasmamak lazım rom işi çok zor herpanın verdigini kullanacağız kacarı yok.
    Size tavsiyem başlangıcta çalışan bir sürü gereksiz program var onları kapatın birde kendinize ve şansınıza güveniyorsanız işlemciyi 1 ghz den 1.2 ghz çıkarın tarayacı olarak puffin browser kullanın go launcher hd yükleyip deneyin biraz olsun performans artışı sağlar.

Ek olarak bugün herpanın sitesinde gördüm kılıflar gelmiş alıp deneyen var mı hiç.

• ya acaba bu tablete klavyeli kılıf takılırmı
  • hangi oyunlar atılır bu tablete gta pes felan mı yoksa diğer küçük oyunlar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: krem07

Bu cihazın olacağı bu kadar bence işlemci çok yetersiz kalıyor. Üstüne birde genelde class 4 micro sd aliniyor iyice performans düşüyor. Fazlada kasmamak lazım rom işi çok zor herpanın verdigini kullanacağız kacarı yok.
    Size tavsiyem başlangıcta çalışan bir sürü gereksiz program var onları kapatın birde kendinize ve şansınıza güveniyorsanız işlemciyi 1 ghz den 1.2 ghz çıkarın tarayacı olarak puffin browser kullanın go launcher hd yükleyip deneyin biraz olsun performans artışı sağlar.

Ek olarak bugün herpanın sitesinde gördüm kılıflar gelmiş alıp deneyen var mı hiç.

quote:

Orijinalden alıntı: ortak35

hangi oyunlar atılır bu tablete gta pes felan mı yoksa diğer küçük oyunlar mı

1. Cevap: Romun büyük rolü var bu işte doğru kod herşeyi çözebilir. İşlemciyi nasıl overclock yapacaz?

2. Cevap: Pes ve gta gibi oyunları çok rahat oynuyor. ancak nova3 tarzı büyük oyunlarda rom sorunluysa oyundan atmalar ve reset oluyor. ancak rom sağlamsa azar azar kasarak oynarsın. eğer oyunun seslerini kısarsan daha rahat oynayabilirsin.

• İşlemci o.c için setcpu programını kullanıyorum program sadece o.c yapmaya yaramıyor islemcinin calisma şeklinide ayarlamya yarıyor. Örnegin yük bindikçe işlemcinin frekansını kademe kademe arttır yada ada bosta minimum yük bindiği an maximum yap gibi bir çok değişik mod mevcut.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.