Şimdi Ara

Polypad C-5900 (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.477
Cevap
11
Favori
93.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de avea nın zte mf190 modeli var ne yaptıysam girmedi.
  • polypad c-5900 e uygun OTG kablosunu nereden(internet üzerinden)alabilirim? tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca otg ablosu ile normal usb den yapabileceklerimizin hepsini yapabiliyor muyuz? cevaplarınızı bekliyorum....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hzambak

polypad c-5900 e uygun OTG kablosunu nereden(internet üzerinden)alabilirim? tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca otg ablosu ile normal usb den yapabileceklerimizin hepsini yapabiliyor muyuz? cevaplarınızı bekliyorum....

otg kablosu kutu içinden çıktı bende şu ana kadar taktığım her şeyi çalıştırdı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam94

quote:

polypad c-5900 e uygun OTG kablosunu nereden(internet üzerinden)alabilirim? tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca otg ablosu ile normal usb den yapabileceklerimizin hepsini yapabiliyor muyuz? cevaplarınızı bekliyorum....

otg kablosu kutu içinden çıktı bende şu ana kadar taktığım her şeyi çalıştırdı...

hepsi buradadan aldım bende çıkmadı ve bulunduğum yerde ne olduğunu bile bilmeyen elektronikçiler var. hepsini çalıştırdıysa almam gerekli bir ürün ve internet üzerinden güvenli bir siteden tavsiyelerinizi bekliyorum.(özellikle daha önce alanlar)

• quote:

Orijinalden alıntı: xmlmapper

bende de avea nın zte mf190 modeli var ne yaptıysam girmedi.

zte mf 190 da avea hat olunca girmiyor fakat arkadaşım turkcell hat ile bağlandığını söyledi aynı modemle... servisle iletişime geçtim mf 190 ı desteklemiyor dediler???
  • quote:

quote:

quote:

hepsi buradadan aldım bende çıkmadı ve bulunduğum yerde ne olduğunu bile bilmeyen elektronikçiler var. hepsini çalıştırdıysa almam gerekli bir ürün ve internet üzerinden güvenli bir siteden tavsiyelerinizi bekliyorum.(özellikle daha önce alanlar)

Sanırım bunun kablolusunu arıyosunuz ;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-usb-to-mini-usb-cevirici-adaptor-78788043/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycan3r -- 1 Ağustos 2012; 0:31:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bycan3r

quote:

quote:

quote:

Sanırım bunun kablolusunu arıyosunuz ;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-usb-to-mini-usb-cevirici-adaptor-78788043/detay

Eyvallah kardeşim çok sağol ama aşağıdakinin aynısından aldım hiç bir işime yaramadı. Acaba senin gönderdiğin linktekini kullanan oldu mu?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-mini-usb-erkek-ve-disi-usb-kablo-95023892/detay

• Benim kullandığım bunun aynısı ve sorunsuz olarak kullanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 1 Ağustos 2012; 4:22:33 >
  • quote:

Eyvallah kardeşim çok sağol ama aşağıdakinin aynısından aldım hiç bir işime yaramadı. Acaba senin gönderdiğin linktekini kullanan oldu mu?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-mini-usb-erkek-ve-disi-usb-kablo-95023892/detay

Kutusunun içinden çıkan bu ve kablosuz mouse denedim çalıştı.

Polypad C-5900

• quote:

quote:

zte mf 190 da avea hat olunca girmiyor fakat arkadaşım turkcell hat ile bağlandığını söyledi aynı modemle... servisle iletişime geçtim mf 190 ı desteklemiyor dediler???

ozaman aveanın ayarlarında biryeri atlıyoruz demektir. su aveanın apn ayarlarını tam olarak birisi yazsa cok guzel olur.
  • Arkadaslar bir tek ben mi yasiyorum bu hafiza sorununu..siz nasil yapiyorsunuz? Aldigim 16 gb sd karta hic birsey atamiyorum cihazin kendi hafizasindan baskasina atmiyor oyunlari''' iki tane oyun kurdum doldu hafiza...

• quote:

Orijinalden alıntı: ares74

Arkadaslar bir tek ben mi yasiyorum bu hafiza sorununu..siz nasil yapiyorsunuz? Aldigim 16 gb sd karta hic birsey atamiyorum cihazin kendi hafizasindan baskasina atmiyor oyunlari''' iki tane oyun kurdum doldu hafiza...

Biraz riskli yanlış yazarsan yazılımı yeniden kurman gerekebilir.

Kırmızı renkle yazılanları değiştirmen yeterli.Bu işlemi yaparsan 16 gb kartın dahili sd kart gibi olur herşey ona yüklenir. Şuan yüklü olanlarda silinir

quote:

Orijinalden alıntı: Lapsetur

Cihazınıza “ES File Explorer” kurmanız lazım.http://www.mediafire.com/?ab2t9u8cj6cpxg2 burdan indirebilirsiniz.

ES File Explorer çalıştırın. Ayarlar’ı açın;

Root’a Kadar (Yanındaki kutucugu onaylayın)
    Root Gezgini (Yanındaki kutucugu onaylayın)
    Sistem Dosyası Erişimi (Yanındaki kutucugu onaylayın)
    Sistem Dosyası Yedekle (Eğer işaretli değilse Yanındaki kutucugu onaylayın)

Bu ayarları yaptıktan sonra Cihazın ana dizininde “System/etc” klaörünün içindeki “vold.fstab” dosyasını bulun ve tıklayın gelen ekranda “Metin”’i tıklayın ve yine gelen ekranda “ES Note Editor”’ü tıklayın.

Bu 2 satırı bunlun;

quote:

dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/virtual/block/nandj
    dev_mount extsd /mnt/extsd auto /devices/platform/sunxi-mmc.1/mmc_host /devices/platform/sunxi-mmc.0/mmc_host

Burada ki kodlarla değiştirin.

quote:

dev_mount extsd /mnt/extsd auto /devices/virtual/block/nandi
    dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/platform/sunxi-mmc.1/mmc_host /devices/platform/sunxi-mmc.0/mmc_host

Sonra kaydedin ve çıkın. Siz kayıt ettikten sonra orijinal dosyanın yedeği aynı klasöre eklenecektir.

Cihazı kapatmadan önce her ihtimale karşı Tablet ayarlarında “USB hata ayıklaması” bölümünün işaretini kaldırın çünki eğer yanlış bir şey yaparsanız cihaz SD’yi bulmayacak ve açılmayacaktır. Eğer açılmazsa USB kablosunu taktığınızda cihaz açılıyor sonra değiştirdiğiniz dosyayı siler orijinal dosyanın sonundaki uzantıyı kaldırırsınız cihaz eski haline döner. Eğer bir hata yapmadıysanız ve her şey yolunda giderse cihaz açıldığında sonradan taktığınız SD kart kapasitesi kadar Internal SD’niz olmuş olacak.

Şimdiden söyleyeyim eğer kendinize güvenemiyorsanız bu işlemi yapmayın sonunda ya yeniden Rom yüklemek zorunda kalırsınız yada servise gönderip Flash attırırsınız.

• Orijinalden alıntı: bycan3r

Arkadaslar bir tek ben mi yasiyorum bu hafiza sorununu..siz nasil yapiyorsunuz? Aldigim 16 gb sd karta hic birsey atamiyorum cihazin kendi hafizasindan baskasina atmiyor oyunlari''' iki tane oyun kurdum doldu hafiza...

Biraz riskli yanlış yazarsan yazılımı yeniden kurman gerekebilir.

Kırmızı renkle yazılanları değiştirmen yeterli.Bu işlemi yaparsan 16 gb kartın dahili sd kart gibi olur herşey ona yüklenir. Şuan yüklü olanlarda silinir

Teşekkürler dostum.
    benim anlamadığım konu bu işlemi yapmadfan hafıza kartı kullanılamayacaksa neden cihaz özelliklerinde Sd kart destekler yazıyor ki? kuıllanamadığım kartı görse ne olur görmese ne olur...
    Neyse, peki bu işlemi yapınca, ileride sd kart değiştimem gerekirse yada kartta arıza olursa bir soun çıkar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares74 -- 2 Ağustos 2012; 9:02:18 >
  • quote:

Teşekkürler dostum.
    benim anlamadığım konu bu işlemi yapmadfan hafıza kartı kullanılamayacaksa neden cihaz özelliklerinde Sd kart destekler yazıyor ki? kuıllanamadığım kartı görse ne olur görmese ne olur...
    Neyse, peki bu işlemi yapınca, ileride sd kart değiştimem gerekirse yada kartta arıza olursa bir soun çıkar mı ?

Sd kartı çıkarıp denedim cihaz yine de açılıyo sorun çıksa bile fabrika ayarlarına dönersin zaten herşey sd kartta o bozulursa hepsi gitmiş olcak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycan3r -- 2 Ağustos 2012; 10:32:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycan3r

quote:

Teşekkürler dostum.

Sd kartı çıkarıp denedim cihaz yine de açılıyo sorun çıksa bile fabrika ayarlarına dönersin zaten herşey sd kartta o bozulursa hepsi gitmiş olcak :)

teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

ozaman aveanın ayarlarında biryeri atlıyoruz demektir. su aveanın apn ayarlarını tam olarak birisi yazsa cok guzel olur.

google play storede apn turkey diye uygulama var fakat bu uygulamayı herkes kullanmış bu tablette hata veriyor anlamadım gitti?

• quote:

quote:

quote:

quote:

google play storede apn turkey diye uygulama var fakat bu uygulamayı herkes kullanmış bu tablette hata veriyor anlamadım gitti?

onuda denedik. çalışması için apk dosyasını system dosyalarının olduğu yere atman gerekiyor yoksa çalışmazda. Çözüm değil :) yine olmuyor yine olmuyor :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

onuda denedik. çalışması için apk dosyasını system dosyalarının olduğu yere atman gerekiyor yoksa çalışmazda. Çözüm değil :) yine olmuyor yine olmuyor :(

O zaman boşuna uğraşıyoruz servisin dediği doğru bana verdikleri cevap email olarak:

Herpa Destek destek@herpa.com

Merhaba,

Yeni modem güncellemeleri nedeniyle MF 190 model modem cihazımızda çalışmamaktadır. Cihazınız sorunsuz çalışıyorsa yeniden yüklemenize gerek yoktur.

İyi Günler.

• beyler konuyla biraz ilgisiz ama herpanın sitesinden yazılımı tekrar atmak için yani rom sıfırlamak ve tekrardan atmak için o 3 dosyayı indirdim. ama daha atmadım çünkü yazılım sağlammı bilmiyorum. tablet arada donuyor, reset çakıyor ve dokunmatiği kilitleniyor. bunu önlemek için yazılımı sıfırdan tekrar atacağım ancak atan arkadaşların da bir kaç bilgisini göz önünde bulundurmak isterim. Yardım eden olursa sevinirim.
  • bir de en önemli sorun şu. oyunların sd datalarını atıyorum. doğru yere olduğundan eminim. ancak yinede wifi ile sd dosyaları indirilecek diyor. bu sorunu nasıl çözebilirim.?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.