Şimdi Ara

polonya parasını kadiköy civarı nerede bozdurabiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşım polonyadan geldi elinde bir miktar polonya parası var , onu kadıkoy civarında TL'ye çevirebileceğimiz bir yer bulmak mümkün mü ?

• Polonya euro kullanıyor bildiğim.
    Edit:Pardon kullanmıyormuş.Ayrıca bankadan bozdurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In God We Trust -- 27 Mart 2012; 19:54:34 >
  • herhangi bir bankadan bozdurabilir miyiz ? gişeye gidicem onlarda bozar mı diyorsun ? döviz bürosu falan olsa daha kolay olur aslında
  • Kaç Zloty var ki? Türkiye'de bozdursan bile değerinin çok altına gider bence...
  • 270 sanırım.
  • 1.PLN=0.6 TL oradan hesapla.
  • duyanda uzaydan para getirdi sanacak. git bi dövizciye uganda parasını bile bozar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne bu artislik onu anlamadım. nası polonyada tr lirası veriyolarsa sana burda da tersini yaparlar. krakowda adım başı döviz bürosu vardı kadıköyde mi olmayacak ne sanmış senin arkın burayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

ne bu artislik onu anlamadım. nası polonyada tr lirası veriyolarsa sana burda da tersini yaparlar. krakowda adım başı döviz bürosu vardı kadıköyde mi olmayacak ne sanmış senin arkın burayı

Bu yorumu arkadaşına , aynen anlat.. Son asrın en kaliteli yorumuydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

duyanda uzaydan para getirdi sanacak. git bi dövizciye uganda parasını bile bozar

quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

quote:

Orijinalden alıntı: acheron

ne bu artislik onu anlamadım. nası polonyada tr lirası veriyolarsa sana burda da tersini yaparlar. krakowda adım başı döviz bürosu vardı kadıköyde mi olmayacak ne sanmış senin arkın burayı

Bu yorumu arkadaşına , aynen anlat.. Son asrın en kaliteli yorumuydu.

oncelikle bu nasil bir konusma tarzi !!! kim neyin artisligini yapiyormus ! asrin yorumu diyen arkadas da cok komik bir insan belli ki ...

sonra siz hic istanbulda polonya parasi bozdurdunuz mu !!! konusma tarzi ayri bir terbiyesizlik zaten ; ama bu cevaplardan cikan sanki her kose basinda polonya parasini bozuyorlarmis gibi anlasiliyor . oyleyse benim, sizin bu bilmisliginize inanip gittigim dovizci neden bozmadi parayi ve bunu bozmanin cok zor oldugunu soyledi ! ben yazmisim , sormusum neresi bozar diye. bana bi isim bi adres verin ben de gideyim, bozdurayim parayi madem oyle . en azindan bu sacmasapan cevaplariniz asabimi bozmanin yaninda baska bir ise daha yaramis olur ! ezbere konusmadan bana bir yer ismi soylerseniniz heralde simdi !

• Ne artistiği yapmış ki adam...Zloty çevirecek yer İstanbul'da kolay kolay bulunmaz...Bulsan da oranı çok düşükten çevirir...Normal olarak efektif bir yer sormuş arkadaş...

Buna bile ayar vermeye çalışıyosunuz ya ne diyeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

duyanda uzaydan para getirdi sanacak. git bi dövizciye uganda parasını bile bozar

uganda parasini bile bozan dovizci nerde ya soleyebilir misin bana ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.