Şimdi Ara

Polonya'da üniversite doğru secim mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar nasipse bu yaz polonya veya rusyadan bi ünite gideceğim aklim AB olusundan dolayi polonyada ama rusyanin fiyatlari vs daha ucuz Rusça hakkında ki olumsuz şeyler genelde hava sartlari ve mafya oluyor

Arkadaşlar karar benim için çok önemli lütfen gidip bilen gören yazsn...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sana çok net bişey söyleyeyim,sakın gitme..Çok yakın bir arkadaşım geçen sene Polonya'da Mekatronik Müh. okumaya gitti, çocuğa anlat neler yaptın nasıl geçti diyorum,anlatırken bile canı sıkılıyor,büyük hata yaptım diyor,yabancı bir ülkede( ABD harici ) okumak gerçekten çok zor,diyor. İnanır mısın, club'tan cluba akan playboy o çocuk bile konuşacak birilerini bulamamış.Kafa dengi insan yok,dersler zor,herkes lehçe konuşuyor, ingilizce konuşmuyorlar, hiç bişey anlamıyorsun,diyor.

Sonuç olarak; bu sene türkiye'ye dönüp Ygs&Lys'ye hazırlanıcak yeniden.. En dandik vakıf üniversitesine paralı giderim de yurtdışına gitmem bir daha,diyor.

Eğer ben yaparım,hallederim,derslere çok çalışırım,dillerini öğrenirim,bir yolunu bulurum diyorsan git; ama çok iyi düşün,derim.
    Dediklerimi dikkate alırsan, ilerde bana dua edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Hocam sana çok net bişey söyleyeyim,sakın gitme..Çok yakın bir arkadaşım geçen sene Polonya'da Mekatronik Müh. okumaya gitti, çocuğa anlat neler yaptın nasıl geçti diyorum,anlatırken bile canı sıkılıyor,büyük hata yaptım diyor,yabancı bir ülkede( ABD harici ) okumak gerçekten çok zor,diyor. İnanır mısın, club'tan cluba akan playboy o çocuk bile konuşacak birilerini bulamamış.Kafa dengi insan yok,dersler zor,herkes lehçe konuşuyor, ingilizce konuşmuyorlar, hiç bişey anlamıyorsun,diyor.

Sonuç olarak; bu sene türkiye'ye dönüp Ygs&Lys'ye hazırlanıcak yeniden.. En dandik vakıf üniversitesine paralı giderim de yurtdışına gitmem bir daha,diyor.

Eğer ben yaparım,hallederim,derslere çok çalışırım,dillerini öğrenirim,bir yolunu bulurum diyorsan git; ama çok iyi düşün,derim.

hocam o zaman sanirim rusyaya gidecegim.. Cünkü cevremde yani liseden ve netten tanistiklarim orada okuyorlar

• Rusya'nın Polonya'dan çok farklı olacağını düşünmüyorum.. İmkan varsa yurtiçi seçenekleri değerlendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

quote:

Hocam sana çok net bişey söyleyeyim,sakın gitme..Çok yakın bir arkadaşım geçen sene Polonya'da Mekatronik Müh. okumaya gitti, çocuğa anlat neler yaptın nasıl geçti diyorum,anlatırken bile canı sıkılıyor,büyük hata yaptım diyor,yabancı bir ülkede( ABD harici ) okumak gerçekten çok zor,diyor. İnanır mısın, club'tan cluba akan playboy o çocuk bile konuşacak birilerini bulamamış.Kafa dengi insan yok,dersler zor,herkes lehçe konuşuyor, ingilizce konuşmuyorlar, hiç bişey anlamıyorsun,diyor.

hocam o zaman sanirim rusyaya gidecegim.. Cünkü cevremde yani liseden ve netten tanistiklarim orada okuyorlar

Ben geçen sene polonyada okuyodum neyi merak ediyosan yardım etmeye çalışıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Nadidas

quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

quote:

Ben geçen sene polonyada okuyodum neyi merak ediyosan yardım etmeye çalışıyım

PM attim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.