Şimdi Ara

polo hararet ibresi problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. geçenlerde arabamda hararet problemi yaşadım. şöyle: lambalarda dururken birden hararet ikaz lambası yanıp sönmeye başladı ve hararet ibresi de 130'a dayandı.allahtan lambalar tam yeşile dönerken oldu da gaza basıp yürüyünce gösterge 90'a düştü. sonraki iki lambada yine aynı şey oldu ve ikincisinde artık yürüyünce de ibre düşmedi kenara çekip stop ettim. kaputu açıp baktım çıkmış bir hortum falan var mı diye ama hiçbir şey yoktu. doğruca servise gittim. bilgisayar bağlandı her şey normal. bilgisayardaki hararetle arabanın harareti aynı. müşürleri kontrol ettiler, her şey normal çalışıyor. devir daim çalışıyor. hararet yapması için bir sebep yok. beyinden olabilir dediler. bir kaç gün önce arabayı çalıştırmak için kontağı taktım ibre yine 130'a dayanmıştı çalıştırınca 90'a düştü. sizce ne olabilir.

• hararet müsürünü değistirin belki arızalıdır yada eksi akımla çalıstığından müsüre saseden tam akım gelmeyebilir
  • hararet müşüründen değilse ve devir dayim çalısıyosa tamamen göstergelerden alakalı elektronik bişide olabilir beyni falan kurcalamadan ona bakmak lazım bendede (fiat marea) olmustu bi süre takip ettim hararet normaldi sonra bi elektirikçiye gösterdim gostergeleri soktü taktı halletti 1 bucuk senedir saat gibi :))
  • slm.aynı problemi bende yaşıyorum ford focus 2000 model araca sahibim geçen taksime çıktım hanımla beraber fakat arabayı çalıştıralı 5 dk oldu ama hararet göstergesi sona dayandı.heemen kaputu açtım ve ellerimle kontrol ettiğimde arabanın her tarafı buz gibiydi herhangibi anlam veremedim servise götürdük ve herşeyin sağlam olduğunu sölediler bizde anlayamadık çok ilginç bişeyler oluyor ama kaputun altında biz anlayamıyoruz saygıalar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.