Şimdi Ara

Polo goal 1,4 2007 model alınır mı 'detaylar içerde'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar araba temiz görünüyor fazla incelemedim ama bazı detaylar ilanda ... sizce kaportada bir sorun yoksa bu araç alınır mı ? servise götürüp incelemeye değer mi ? 2. arabam olacak memurum beni üzmeyecek 2. el piyasası güzel bir araba mıdır bu araç ?

Polo goal 1,4  2007 model alınır mı 'detaylar içerde'

Polo goal 1,4  2007 model alınır mı 'detaylar içerde'

• Yalnız Hasar durumunu fazla uzatmış,

Bagaj kapağı,tavan,sol arka çamurluk dışında komple boyalı yazsa daha kısa olurmuş.Fiyatı da bununla orantılı.Boyaların ne sonucunda yaptırıldığı da önemli tabi ki.

4-5 yaşındaki araç daha.Şahsen ben başka araca yönelirdim.Almayı düşünüyorsanız da alabildiğiniz kadar ucuz almaya çalışın,satarken de uygun fiyattan verirsiniz.
  • sizce bu araba hangi fiyata verilirse alınır ? ilandaki fiyata bakıp değil de fiyatını bilmediğinizi farzedin öyle yorum yapın... ne kadar eder sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antibiotic1907

sizce bu araba hangi fiyata verilirse alınır ? ilandaki fiyata bakıp değil de fiyatını bilmediğinizi farzedin öyle yorum yapın... ne kadar eder sizce ?

18.500 - 19.000 boyaların ne sebeple olduğuna göre değişir bence. Bende araç alıcağım şubatta polo, golf,punto,c3,c4 bakıyorum piyasa araştırıyorum uygun hala bulamadım. 99 golf 20.000 30.000 bine kadar çıkıyor ne yazıkki.
  • Corolla hb .daha geniş,konforlu,stabil,kaliteli sonuçta üst sınıf araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

quote:

sizce bu araba hangi fiyata verilirse alınır ? ilandaki fiyata bakıp değil de fiyatını bilmediğinizi farzedin öyle yorum yapın... ne kadar eder sizce ?

18.500 - 19.000 boyaların ne sebeple olduğuna göre değişir bence. Bende araç alıcağım şubatta polo, golf,punto,c3,c4 bakıyorum piyasa araştırıyorum uygun hala bulamadım. 99 golf 20.000 30.000 bine kadar çıkıyor ne yazıkki.

doğru sölüyorsunuz hocam bu araba 18500 belki eder
    benim bildiğim her bir kaza )boya( 350 tl düşürür
    parça değişimi 2000 tl düşürür
    çizikler 120 tl düşürürü
    kusursuz ve hasarsız 2. ellerine ayrıca 17 bine alırsın bu narabayı

• hocam ne diyorsun sen :) tr deki en ucuz polo goal o da 2006 model 19550 istiyor adam.. bir göz at istersen...

http://www.sahibinden.com/volkswagen-polo-1.4-goal?query_text=polo

değil 17 ben 18 vericem bulursam dediğin kriterlerde :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jervis

quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

quote:

doğru sölüyorsunuz hocam bu araba 18500 belki eder
    benim bildiğim her bir kaza )boya( 350 tl düşürür
    parça değişimi 2000 tl düşürür
    çizikler 120 tl düşürürü
    kusursuz ve hasarsız 2. ellerine ayrıca 17 bine alırsın bu narabayı

Aynen öyle fiyat fazla aslinda 99-98 araca dahi 22-30 bin soyleyip piyasasi bu diyen var araç 4 teker 1 direksiyon ama 20 bin fiyati var boyali olani soylemiyorum bile fiyat degismiyor. Arac almak cok zor gercekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

hocam ne diyorsun sen :) tr deki en ucuz polo goal o da 2006 model 19550 istiyor adam.. bir göz at istersen...

http://www.sahibinden.com/volkswagen-polo-1.4-goal?query_text=polo

değil 17 ben 18 vericem bulursam dediğin kriterlerde :)

ben bu arbadan bahsediyorum çok büyük olsaılıkla kaza miktarı çok fazla bu arada 2. el arba aldığına göre ileride bu arbayı satacaksın...bu arabaya değmez geliyor 20bin

• fotoda sol tarafın boyasının iyi atılmadığı ayan beyan belli.
    serviste atılmış olsa kayıt tutulup varsa hasar kaydı geçeceği için muhtemelen basite kaçılmış ve yarım ustalıkla iş geçiştirilmiş gibi

yalnız fiyatı gayet mantıklı, orası ayrı...
  • Milletdeki şu vosvos hastalığı nedir arkadaş?6 yaşında araba,Neredeyse kazasız boyasız yeri yok.Konfor desen esamesi okunmaz. vosvosun en boş en adi arabasıdır.Böyle bir arabaya 20 bin verilirmi?Sıfır alacak olsanız vosvos tercih edilir.Çünkü millet hastası olduğu için değer kaybetmiyor.Ama zaten ikinci el alcaksınız vosvos haricinde başka marka alsanız değer kaybı olduğu için alırkende ucuza almış olacaksınız ve zarar etmeyeceksiniz.Size tavsiyem fiesta ve puntodur.Hem daha ucuzunu hemde kazasız belasız temizini bulabilirsiniz.Ben olsam üste 10 bin daha ekler 31 bine sıfır hyundai i 20 dizel alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supercharge -- 19 Ocak 2013; 12:47:26 >
  • 2 saat önce arkadaşım için 2010 1.4 Comfortline 28.000 km'de +Lovato LPG araç için 28.750 TL'ye anlaştık.

Sadece ön çamurlukta çizik boyası var. Ahı gitmiş vahı kalmış 100.000 km'deki aracı alıp ne yapacaksın?

3-5 özelliği olmasın, temiz olsun.
  • arkadaşlar ben memurum şu şartlarda bütçem en fazla 18500, bende üstüne 10000 koyup daha güzel arabalar almayı yeğlerdim ama şimdilik imkanım yok... soruma gelince yeni bir araç buldum;

citroen c3 furio 1,4 i kazasız ilk elden servis bakımlı 80.000 km de araç 4 lastik 0 benzinli (lpg yok)... adam araca kefil ekspertiz raporunda sorun çıkarsa masraflar benden diyor... sizce bu araç nasıl ? tip olarak çok beğendiğim bir araç, yakıt servis 2. el derken beni üzer mi ? araca 18,500 istiyor sizce bu aracın mantıklı alırı kaç lira ? şu an 17,500 e bırakırsa almayı düşünüyorum henüz pazarlık yapmadım... yarına kadar vaktim var pazara gidip göreceğim aracı , sizce kaçırmamalımıyım (çünkü böyle temizini görmedim uzun süredir araştırıyorum) erkenden gidebilirim bu yüzden pazara...yarına kadar vaktim var yardımcı olursanız sevinirim...yorum yapan arkadaşlara teşekkürler, polodan vazgeçtim büyük ihtimalle...

• Ortalama bir araç, bi gidip görüşün bence; ikinci el temiz araç bulmak kolay değil. Vuruk poloya 20 bayılana kadar temiz C3 almak daha sorunsuz bir iş.Fiyatta fazla indirim yapacaklarını sanmıyorum, biraz zorlayın bence C3 için. Kaç model bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Ortalama bir araç, bi gidip görüşün bence; ikinci el temiz araç bulmak kolay değil. Vuruk poloya 20 bayılana kadar temiz C3 almak daha sorunsuz bir iş.Fiyatta fazla indirim yapacaklarını sanmıyorum, biraz zorlayın bence C3 için. Kaç model bu arada?

hocam araç 2006 model, ilanı inceleyebilirsin... fiyat karşılaştırması yaptığım zaman bana uygun geliyor acaba atladığım bir yer mi var diye düşünüyorum...17,500 ü peşin göstersek bırakır gibime geliyor :) daha öncede bir c3 bulmuştum 17,500 e veriyordu fakat dizel ve 140,000 deydi araç... adama 16,500 vereyim dedim kabul etmedi, 1 hafta sonra başka bir üyelkten mesaj attım bu sefer kabul etti... neyi ne zaman kabul edecekleri belli değil bu galericilerin :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2006-citroen-c3-84.500-km.ilk-el-boyasiz-ogretmenden-servis-bak-112074269/detay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.