Şimdi Ara

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.881
Cevap
54
Favori
648.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Batu.@

Herkese merhaba.Hayırlısıyla bu yaz araba alıcam aklımda hep 0 2011 fiesta ,corsa ,bravo , ibiza falan vardı.Polo BM u görüp inceledikten sonra suan aklıma en cok yatan araba oldu.
    Araç sahiplerinin yorumlarını merak ettim gerçekten.Şikayeti olan varmı herkes memnun mu beni aydınlatırsanız sevinirim.

ben aracımdan çok memnunum ama bi ay içinde gelen 3 zam çok fazla.. ilk baktığımda 37200idi.. ben alırken 38500 oldu.. ben de çok araştırdım o araçları, bence tamamen doğru bi karar, almanı tavsiye ederim, ancak 2012 model yıllı olsun bu saatten sonra alırsan..

zaten bu konunun diğer sayfalarını incelersen, bahsettiğin araçlardan farkını görebilirsin..
  • Ne zaman alırsam 2012 model yıllı olur peki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu.@ -- 6 Haziran 2011; 20:04:25 >
  • arkadaşlar bu aracın konforu nasıl ben bir sitede testini okudum yol sesi çok fazla diyor var mı böyle bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: eem.mustafa

arkadaşlar bu aracın konforu nasıl ben bir sitede testini okudum yol sesi çok fazla diyor var mı böyle bişey

bir b sınıfı olarak gayet ii.. ama yinede standartlarınız farklı olabilir.. polo bm bulmanız zor ama, siz herhangi poloyu test edin yine
  • quote:

Ne zaman alırsam 2012 model yıllı olur peki ?

bana eylül-ekim gibi geleceği söylendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mm0nst3r

quote:

Herkese merhaba.Hayırlısıyla bu yaz araba alıcam aklımda hep 0 2011 fiesta ,corsa ,bravo , ibiza falan vardı.Polo BM u görüp inceledikten sonra suan aklıma en cok yatan araba oldu.
    Araç sahiplerinin yorumlarını merak ettim gerçekten.Şikayeti olan varmı herkes memnun mu beni aydınlatırsanız sevinirim.

ben aracımdan çok memnunum ama bi ay içinde gelen 3 zam çok fazla.. ilk baktığımda 37200idi.. ben alırken 38500 oldu.. ben de çok araştırdım o araçları, bence tamamen doğru bi karar, almanı tavsiye ederim, ancak 2012 model yıllı olsun bu saatten sonra alırsan..

zaten bu konunun diğer sayfalarını incelersen, bahsettiğin araçlardan farkını görebilirsin..

arkadaşlar bu model yılları için artık ağustostan itibaren yıl atlama 1 ocaktan itibaren olacak diye duydum. Aslı astarı var mıdır?

• ınsallah dedıgın gıbı olur onceden tescıl bencede sacma bu arada kendı c3 umu bugun ıtıbarıyle sattım bılgısı olan var mı ortalıkta gezen hazırda yurt genelınde bm teslım edecek bayıı canlı para elımde glacıer mavı var ama dogus otoda sabıt mı acaba yakın ıllerde olabılır
  • Arkadaslar konu ile alakasiz oldugunu dusunebilirsiniz ama yakit tuketimi acisindan fikir versin ve soru olsun diye soyluyorum
    1.3 cdti 75 bg corsamla Corumdan ankaraya 250 km yolda 3.5 litre ortalama ile geldim. Arabada 2 kisiyiz, ve fazla yukumuz yok.
    Polo Bluemotion ile uzun yolda kaca inebiliyorsunuz en fazla.... yani en az kac gordunuz uzun yolda.
    Bu arada araba daha 7000km olmadi. yani rodajda denebilir kismen.....
    Saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: racert

ınsallah dedıgın gıbı olur onceden tescıl bencede sacma bu arada kendı c3 umu bugun ıtıbarıyle sattım bılgısı olan var mı ortalıkta gezen hazırda yurt genelınde bm teslım edecek bayıı canlı para elımde glacıer mavı var ama dogus otoda sabıt mı acaba yakın ıllerde olabılır

ne fiyata sattığınızı söylemenizde sakınca var mı acaba
  • Yok neden olsun ki 28500
  • ben de almayı düşünüyorum.kullanan arkadaşlardan tam depo harcayan var mı kaç km yaptınız?
  • Tam depo ile ortalama yakıt tüketim degerleriniz ve de genel km nedir acaba bana sanki bu arac yakiyormus gibi geldi hiç 4 lt alti gormedim
  • arkadaşlar bu araç ile uzun yolda sadece şöför veya şöför+1, çok az eşya ve az rampalıveya rampasız yolda akıllı kullanım ile 3ün altını rahatlıkla görmeniz lazım. Ben benim Corsa 75 bg ile (fabrika verisi 3.7l/100km) 3.6 l/100km gördüm çünkü. hatta yol da dümdüz filan değil. yarısı rampalı, ve 3 veya 4tebiri yoğun akıcı trafik filan diyebilirim size.
    maaşallah diyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppzrg -- 7 Haziran 2011; 12:33:11 >
  • maşallah hocam maşallah, bende daha 1000 km lik benzinli bir araçla(yeni fabia 1.4) 240 km lik yolu 4.9 ortalamayla gittim. hep cruise açıktı ve 100 km yi geçmedim. yani agresif olmayan kullanımlarda fabrika değerlerine yaklaşmak mümkün, bu da bluemotion la bölünmüş yollarda 3- 3.5 bandında olmanın mümkün olduğunu söylüyor, şehir içi de eğer çok dur kalk yapılmıyorsa 4.5 u geçmemeli.. tabii şimdilik bunlar tahmin, bu haftasonu itibariyle size kullanım yorumlarını aktarırım :)
    aracı allah kısmet ederse cuma teslim alıyorum, fiyat konusunu hemen soracaklar için söyleyim; indirim alamadım gibi bişey oldu, çok cuzi bi ikram yaptılar. ee zaten araba daha gelmeden kaparo vermiş müşteriye babamda olsa indirim yapmazdı heralde :)
  • insallah
    haberleri bekliyorum
    bence uzun yolda 3.5 hatta 3e cok yakin degerler bluemotionda cok rahatlikla gorulmeli.
    mazot shell ve BP deneyin (Vpower ve ultimate)
    total opet filan fazla yakiyo. POya da son haberlerden ve etrafimda duyduklarimdan sonra guvenemiyorum. o kadar cok PO var ki adamlar hangisini denetlesinler :))))
    bilhassa Shell mazotunda CC de iken araba egimi gorunce kendini hemen toplayabiliyor.
    digerlerinde anlik yakit tuketimi artiyor da artiyor ama faydasi olmuyor.
    Saygilar

quote:

Orijinalden alıntı: endlesscan

maşallah hocam maşallah, bende daha 1000 km lik benzinli bir araçla(yeni fabia 1.4) 240 km lik yolu 4.9 ortalamayla gittim. hep cruise açıktı ve 100 km yi geçmedim. yani agresif olmayan kullanımlarda fabrika değerlerine yaklaşmak mümkün, bu da bluemotion la bölünmüş yollarda 3- 3.5 bandında olmanın mümkün olduğunu söylüyor, şehir içi de eğer çok dur kalk yapılmıyorsa 4.5 u geçmemeli.. tabii şimdilik bunlar tahmin, bu haftasonu itibariyle size kullanım yorumlarını aktarırım :)
    aracı allah kısmet ederse cuma teslim alıyorum, fiyat konusunu hemen soracaklar için söyleyim; indirim alamadım gibi bişey oldu, çok cuzi bi ikram yaptılar. ee zaten araba daha gelmeden kaparo vermiş müşteriye babamda olsa indirim yapmazdı heralde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppzrg -- 7 Haziran 2011; 15:18:21 >

• Canli değerlere ulaşan var mi bu arada endless kardes sen hangi ilden ve de ne kadara aldin acaba bu arada renk olarak neyi sectin
  • Cunku arkadasin bm inde km 1000 karma 5.7 idi bana cokk geldi
  • Arkadaşlar yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum Polo BM. Henüz 4.3 lt /100 km değerinin aşağısına inmiş değilim açık konuşmak gerekirse ki bu ölçümümün ortamını daha önceki mesajımda söylemiştim(aracım 1600 km de). şehir içinde 4 e Yaklaşabilen arkadaşlar var ise bunu hangi sürüş tekniğini kullanarak yapıyorlarsa paylaşabilirlerse çok faydalı olabilir.

benim muhtemel hatalarım:
    1. BM un sürüş tarzı diğer araçlara göre farklı. Nasıl sürülmesi gerektiğini çözemedim. Haftaya yapılacak olan BM ekonomik sürüş eğitimini 4 gözle bekliyorum.
    2. Lastiklerin basınçlarını ölçmedim, standartların dışında ise fazla yakmasına neden olabilir.

olması gereken şehir dışı yakıt 2.9 lt
    olması gereken şehir içi yakıt 4.0 lt

ve ben bu değerlerde oldukça uzağım şimdilik.
  • walla arkadaşlar şehirlerarası yollarda yaptığınız ölçümleri sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • arkadaslar anlasılan yakıt tuketımı konusunda dızel yenı kasa c3 un onunde degıl bu arac o zaman hangı aklı evvel arkadaslarımız bu araca 37-40 arası fıyatlar verıyorlar anlamıs degılım anladıgım kadarıyla sadece ve sadece amblem satıyor vw dogru mu degıl mı
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.