Şimdi Ara

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.881
Cevap
54
Favori
648.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • almayan arkadaslara 200 tl daha kactı sevgıler ve saygılar araba ortada yok ama hala zam ustune zam ılk cıktıgında35500 du sımdı 39500 bu halkımız bu kadar akıllı olursa 45000 e kadar yolu var polonun bu kadar para verılır mı sızce b segmentı araca bu arada ben almayacagım herhald oyle gorunuyor 40 ı buldu ortada araba yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: racert

almayan arkadaslara 200 tl daha kactı sevgıler ve saygılar araba ortada yok ama hala zam ustune zam ılk cıktıgında35500 du sımdı 39500 bu halkımız bu kadar akıllı olursa 45000 e kadar yolu var polonun bu kadar para verılır mı sızce b segmentı araca bu arada ben almayacagım herhald oyle gorunuyor 40 ı buldu ortada araba yok

nisan ayında 37000 eder mi acaba diyerek nazlanarak almıştım. şimdi bu fiyatları görünce iyiki almışım diyorum. fiyatlar her geçen gün artıyor sanırım alan her zaman karda olacak gibi. 2 ayda 1500 zam da kabul edilebilir değil. bulunca almak gerekir diye düşünüyorum yine de. ancak 8. ayda 2012 model olarak tescil ediliyor arabalar . 2 ay bekleyip ileride daha az değer kaybı yaşamak daha mantıklı gibi . gün itibariyle geçerli yorumumdur. saygılar

edit: benim bile kafam bulanmış gidip gelmişim yazarken alalım yok almayalım diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VVVertigo -- 3 Haziran 2011; 23:38:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: racert

almayan arkadaslara 200 tl daha kactı sevgıler ve saygılar araba ortada yok ama hala zam ustune zam ılk cıktıgında35500 du sımdı 39500 bu halkımız bu kadar akıllı olursa 45000 e kadar yolu var polonun bu kadar para verılır mı sızce b segmentı araca bu arada ben almayacagım herhald oyle gorunuyor 40 ı buldu ortada araba yok

Abi ben neden göremiyorum zammı. Sitedemi yazıyor nerde yazıyor
  • arkadaşlar alırsanız zararınız alacağınız başka bir marka arabada olacağından kesinlikle az olur. ona emin olabilirsiniz..
    Ancak miktar gittikçe artıyo. 2 ay önce 1.6 tdi octavia classic ler 41000 liste fiyatına sahipti. yani octavia nerdeeee polo nerde. ben o kadar para verecek olsam octavia yı Golf e tercih ederdim ... Sağlam ikinci eli de oluştu octaviaların.
    sanırım 38-39 a astra classic 1.3 cdti filan alırsınız. hele istanbuldakiler kesin alırlar. orada daha iyi rekabet var bilhassa opelde.
    Saygılar
  • 1 ay içinde dördüncü zam arabayı 1 aydır bekleyenler kaporasını verenler an itibariyle 1700 lira içerdeler bende 200 tl içerdeyim bakalım yeni zam ne zaman gelecek 1 ayda 4. zam hayaldi gerçek oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle86

1 ay içinde dördüncü zam arabayı 1 aydır bekleyenler kaporasını verenler an itibariyle 1700 lira içerdeler bende 200 tl içerdeyim bakalım yeni zam ne zaman gelecek 1 ayda 4. zam hayaldi gerçek oldu

Kaç oldu şu anda bluemotion ?
  • son zamdan sonra almaktan vazgeçtim gidip 500 tl kaporamı almaya çalışacağım alabilirsem ilk işim opel'e gidip 1.3 astra classic'i almak olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahcal06

quote:

1 ay içinde dördüncü zam arabayı 1 aydır bekleyenler kaporasını verenler an itibariyle 1700 lira içerdeler bende 200 tl içerdeyim bakalım yeni zam ne zaman gelecek 1 ayda 4. zam hayaldi gerçek oldu

bugünlük 38700 yarına allah kerim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahcal06

quote:

bugünlük 38700 yarına allah kerim

Anladım hocam. Sitede yazmıyo sanırım güncellemediler.
  • quote:

son zamdan sonra almaktan vazgeçtim gidip 500 tl kaporamı almaya çalışacağım alabilirsem ilk işim opel'e gidip 1.3 astra classic'i almak olacak

1.3 cdti astra alacak olanı takdir ederim. gerçekten polo dan çok üstün bir araba altıncı vitesi de var :) çok daha konforlu olduğunu düşünüyorum. şimdiden hayırlı olsun diyorum. inanın alınası arabalardan biridir. ben bm polo aldım ama o arabayı da alabilirdim. anlık bir karardı. ama şu da var ki bu bm polo da bir ayrı duruş var. asil bir karakteri var. iki arabayı da gözü kapalı alabilirsiniz. tAkdir sizin. saygılarımla....
  • quote:

Orijinalden alıntı: VVVertigo

quote:

son zamdan sonra almaktan vazgeçtim gidip 500 tl kaporamı almaya çalışacağım alabilirsem ilk işim opel'e gidip 1.3 astra classic'i almak olacak

1.3 cdti astra alacak olanı takdir ederim. gerçekten polo dan çok üstün bir araba altıncı vitesi de var :) çok daha konforlu olduğunu düşünüyorum. şimdiden hayırlı olsun diyorum. inanın alınası arabalardan biridir. ben bm polo aldım ama o arabayı da alabilirdim. anlık bir karardı. ama şu da var ki bu bm polo da bir ayrı duruş var. asil bir karakteri var. iki arabayı da gözü kapalı alabilirsiniz. tAkdir sizin. saygılarımla....

haklısınız hocam poloyu çok istedim ama zırt-pırt zam geliyo daha aracı almaya 15 gün var 40 a çıkar biz alana kadar opelin easytronic'ini almak istiyorum yarın gidip bir soracağım inşallah vardır polo dan fazla yakacak ama yapacak birşey yok en azından c sınıfı deriz 90 hp deriz

• öyle ahım şahım bir yakıt farkı olmayacaktır emin ol. şanzımanı bir daha düşünmeni öneririm. kullanan bir arkadaşım var, corsada memnun . şu da var ki yoğurdum kara diyen kimse yook.
    az önce fluence yakıtlarıyla ilgili bir paylaşım okludum nerdeyse benle aynı yakıyorlar.:) anlayamadım gitti. alıp deneyecez yakın zaman da. kaporanı alırsın merak etme. tahminim 15 gün sonra verirler. çünkü zaten yok satıyorlar. nasıl olsa satılacak o ayırdıkları araba da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VVVertigo

öyle ahım şahım bir yakıt farkı olmayacaktır emin ol. şanzımanı bir daha düşünmeni öneririm. kullanan bir arkadaşım var, corsada memnun . şu da var ki yoğurdum kara diyen kimse yook.
    az önce fluence yakıtlarıyla ilgili bir paylaşım okludum nerdeyse benle aynı yakıyorlar.:) anlayamadım gitti. alıp deneyecez yakın zaman da. kaporanı alırsın merak etme. tahminim 15 gün sonra verirler. çünkü zaten yok satıyorlar. nasıl olsa satılacak o ayırdıkları araba da.

manuel mi alayım hocam ben easytronici esp falan gibi bir kaç önemli donanım var diye istiyorum ama
  • Corsayı alırken arada 3500 tl fark kalmıştı. arada kaldım. sonra baktım zaten zorlamışım kendimi kasmaya gerek yok dedim ve Corsayı aldım. Astranın yakıtı da biraz daha fazlaydı.
    Bazen de içimden geçmiyo değil yani acaba astrayı mı alsaydım diye.
    Hakikaten duruşu filan çok hoş bir araba.
    Alanın pişman olacağını sanmıyorum. aynı sınıf Golflerin en boşlarının bile 47 48 olduğunu düşünürseniz opel astra bedava....
  • denemeden alma derim sadece. bildiğim kadarıyla vites geçişleri çok sert easytronic lerde bi test sürüşüne çıkmanı öneririm. her vites geçişini hissedersin yığılmalarla diye düşünüyorum. ama bence esp vazgeçilmezdir her zaman gerekmez sadece bir veya virkaç defa işine yarar seni çok ciddi yaralanmalı kazalardan koruyabilir. denemek gerekir diyorum son olarak. dizellerde easytronic var mı
  • Polo Bluemotion piyasa ilk 38500 gibi bir rakamla çıktı. Sonra indirime girdi. 37200 oldu. 37200 liste fiyatı döneminde 35500 satın alan arkadaşların %5'lik ekstra bir indirimleri var.

Ayrıca Ankara Etimesgut ya da Sasmaz Doğus'ta satışa hazır bir PoloBM var. Açık mavi glacier mavi dediklerinden... Haberiniz olsun.
  • gaziantep sahıntas bayısınde de var arkadaslar bu mavı renk pek mılletın hosuna gıtmedı herhalde benım bıldıgım bır de maslak otomotıon da da var bm sıkıntısı gıderılıyor bu arada
  • sasmaz hangı bayı oluyor bulamadım da
  • Ankara'da İstanbul Yolu'ndaki Doğus OTO, Saşmaz Sanayi sitesine girişteki yer. BP Benzinliğin karşısı...
  • Bu arada ben canlı hem beyaz, hem gri hem de bu açık mayiyi gördüm. Hepsininin güzel olduğunu söyleyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.