Bildirim
Polo aldım sayılır, yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kasko..? -
quote:
Orijinalden alıntı: lvarlik
Arkadaşlar Polo Pulse model araç aldım sayılır.
3 bayii de sigorta dahil aynı fiyatı verdi, yarın birine kapora yatıracağım, fakat hangisine :))
Cam filmi, park sensörü, yağmur sensörü vs. gibi indirim yerine geçecek bir öneriniz var mı ?
oncelıkle hayırlı olmasını dılerım.
yagmur sensorunu hedıye olarak alman ımkansız gıbı bır olay.eger bunu basarabılırsen bravo...
ha alabılecegın seyler de yok degıl.ben alırken kaucuk paspas+ılkyardım setı(tıguanlaral verılen buyuk canta)+yangın sondurucu+derı anahtarlık+park sensoru almıstım
ama ne pazarlık yaptım...yaklasık 3 saat :)))
-
bu pazarlık da ancak bayide olur.
neyse deneyelim şansımızı :) teşekkürler -
evetya aradas aracı almadan ala bilceğimiz hediyeleri söğleyinde bastıralım bizde allalım bu gün yarın bitanede benim olucak -
Paspas dışında bir hediye alırsanız gerçekten bravo... -
Bir de fiyat ve hangi bayii olduğu hakkında bilgi verebilir misiniz? -
reklama girmiyorsa söyliyim, avek'te cihan bey'den aldım. tekstilkentte audi, vw ve seat satıyorlar.
aldığım fiyatı söylemiyorum ama arkadaşın söylediği hediyeler konusunda ısrarcı olur ve diğer bayilerden de teklifler alırsanız indirim yapabiliyorlar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X