Şimdi Ara

Polo 1.2 tdi bm - golf 7 1.2 tsi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Git giriş seviyesi dizel megane al, megane ların giriş seviyesinde bile polodan daha çok donanım var. Adam gibi konforlu bir araca binmiş olursun, hem az yakar, hem performanslı olur uzun yolda. Cruise control olur.Hem araba gibi araba geniş, ferah konforlu.

İç mekan rahatlığı Suvlar gibi.. Çoğu kişi alırken buna dikkat etmez, Megane da çok ferah bir iç mekan var, ben ferah olmayan araçlarda klostrofobik olduğum için, farkı anlıyorum. Daha doğrusu korkma değil de, rahatsız oluyorum, daral geliyor dar araçlarda, mesela Mercedes A da öyle oldum.
  • Confort olursa olmazsa atraction c4 bakin hocam guzel para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Birinci öncelik yakıt tüketimi ise kesinlikle 1.2 dizel polo BM. 4.5 litre gibi ortalama yakıt insanı mutlu etmeye yeter.

Öncelik tüketim değilse Golf sizi mutlu edecektir. Golfün güvenlik donanımları da tatminkâr.

Fakat Golf tüketimiyle Poloyu aratacaktır.

Zor tercih. Bir tarafta cep dostu araç. Diğer tarafta sınıfının lideri araç.

Kolay gelsin.

Unutmuşum konuyu:) golf aldım 1.2 dsg. 50 litre depo var 750 de yakıt aldım daha giderdi yani 800 km yapıyor. Nasıl bi motor anlamadım. Bana tüketim çok iyi geldi. Tam otomatik dizel yerine dsg 1.2 daha avantajlı. Sessizlikte yakıt yanında bonus.

• Leon 1.6 TDI der kaçarım
  • hayırlı olsun aracınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: automovil

quote:

Birinci öncelik yakıt tüketimi ise kesinlikle 1.2 dizel polo BM. 4.5 litre gibi ortalama yakıt insanı mutlu etmeye yeter.

Öncelik tüketim değilse Golf sizi mutlu edecektir. Golfün güvenlik donanımları da tatminkâr.

Kolay gelsin.

Unutmuşum konuyu:) golf aldım 1.2 dsg. 50 litre depo var 750 de yakıt aldım daha giderdi yani 800 km yapıyor. Nasıl bi motor anlamadım. Bana tüketim çok iyi geldi. Tam otomatik dizel yerine dsg 1.2 daha avantajlı. Sessizlikte yakıt yanında bonus.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Önemli olan kullanıcının memnun olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Leon 1.6 TDI der kaçarım

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: automovil

quote:

Kolay gelsin.

hayirli olsun, aklin yolu bir. 1.2 tsi dsg tam alinasi bir arac...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.