Şimdi Ara

POLK AUDIO RTI A7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genel olarak çok iyi hoparlörler olduğu söyleniyor, yabancı forumlarda ve testlerde çok başarılı.
    Bu kuleleri kullanan var mı? Stereo amfiyle müzik dinleme(klasik hariç her tür) amaçlı düşünüyorum, ileride kullanmak istesem sinema amfisiyle de uyum sağlar mı?
    Teşekkürler.

POLK AUDIO RTI A7POLK AUDIO RTI A7

• Kendim kullanmadım ama yeterli sayılabilecek kadar dinleme imkanım olmuştu. Eğer kullanacağınız alan dar değilse gayet başarılı bir hoparlördür. Ben lambalı ile de dinlemiştim bayağı etkileyici gelmişti.
  • Lambalı hariç sert çalar. Dinamiktir ama lambalı takmadan,yorabilir kafayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polkun tizlerinin fazla olduğundan şikayetçi olanlar var ben tiz sevdiğim için bunun çok altında olan tsi200 bile lambalı ile hoşuma gitmişti. Tabiki biz burdan ne desek yalan imkan varsa muhakkak dinleyin.

• İşçilik kalitesi vasat. Orta alt frekansları da dengesiz. Tsi serisi ilginçtir daha iyi çalıyor bence. Bence almayın!

• stakanar S kullanıcısına yanıt
    Ben gibi

• Ben TSI serisi kullanıyorum bunu almadan epey bir arastirmistim ,sanırım rti serisi biraz daha sinematik ve dinamik bir hoparlör ,çünkü bu tonu seven ABD de rti serisi daha çok öne çıkıyordu .bizde ise TSI daha iyi caliyor diyenler az değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dali Zensor Pico Hi-fi Hoparlör
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teknika ya katılıyorum, vasat bir hop. Dali ikon ile kıyaslama şansım olmuştu, dali ikon 6 çok daha başarılı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

Teknika ya katılıyorum, vasat bir hop. Dali ikon ile kıyaslama şansım olmuştu, dali ikon 6 çok daha başarılı...

Peki polk un tsi serisi için ned düşünüyorsunuz?
  • aykutx kullanıcısına yanıt
    Bacanağıma tsi400 setup kurmuştuk, pro av tuncay bey desteği ile, TSI serisi bira daha dinamik gelmişti...

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

Bacanağıma tsi400 setup kurmuştuk, pro av tuncay bey desteği ile, TSI serisi bira daha dinamik gelmişti...

şu anda pioneer vsx ve front olarak heco 601 kulllanıyorum.
    polk front ile değiştirsem hangisini önerirsiniz ve değiştirdiğime değermi?
  • Tsi serisine o parayı verdikten sonra, git de Zorlu Center da Harman Kardon ve Jbl'in kendi satış mağazasında Studio 2 Serisi 230-270-280 ve 290'ları dinle bence. Hele ki kullandığın kolonlarla arada her anlamda uçurum fark var zaten. Kaldı ki Tsi 400'den de hem çözünürlük, hem tonalite, hem işçilik hem de malzeme olarak daha kaliteli ve o oranda da rakamsal olarak uygun bir seçenek. Bana kıl oluyorsun ya! Bu sefer teşekkür edersin bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Tsi serisine o parayı verdikten sonra, git de Zorlu Center da Harman Kardon ve Jbl'in kendi satış mağazasında Studio 2 Serisi 230-270-280 ve 290'ları dinle bence. Hele ki kullandığın kolonlarla arada her anlamda uçurum fark var zaten. Kaldı ki Tsi 400'den de hem çözünürlük, hem tonalite, hem işçilik hem de malzeme olarak daha kaliteli ve o oranda da rakamsal olarak uygun bir seçenek. Bana kıl oluyorsun ya! Bu sefer teşekkür edersin bari.

Kesinlikle kıllık bir durum yok benim açımdan.
    Hele forumdaş ve hobidaş birine asla.
    Belki arada küçük atışmalar oluyor ama forum canlılık kazanıyor bence
    Gerçekten forum eskine göre çok hareketsiz.
    eksi uğraşım olan overclock bölümü de öyle.
    Dediğin hoparlörleri kesinlikle inceleyeceğim hatta vakit bulursam gidip dinleyeceğim.
    Teşekkür ederim eğer beğenirsem minnettarlığımı da ileteceğim ayrıca

Ok.

Hee unutmadan. Özellikle Hk 3770'le dinle birde. Hani geçen ayaklanmaya katılmıştır ya o meşhur amfli.

https://youtu.be/se52ZNuavG0

https://youtu.be/zqjdn8_SUNQ

https://youtu.be/AAopq_UnO2E

https://youtu.be/E26nLkx6EgU

polk audio lsim 707 harici, diğer modelleri pek hoşuma gitmedi... Bütçe nedir bilemiyorum ama, Dali, Kef, M, audio vs. Bütçenize göre Modelleri ne bakabilirsiniz.

• Ciddi olarak sert çalan bir hoparlör can hifi'da dinlemiştim audio analoglar ile. Sinemada gayet olur ama ana sistemde stereo kullanımda çok sırıtır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.