Şimdi Ara

Polislik için diş..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar benim dişlerde yamukluk var baya. Polislik icin sorun olurmu? Universitede tel taktircaktim ama sorun cikarsa kotu olcak benim icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S-Dogan22 kullanıcısına yanıt
    hiçbir sorun olmaz. sorun olursada şey dersin PÖH olmak istiyorum doğuda aç,yersiz,yurtsuz sefil halde savaşmak istiyorum ülkemi savunmak terör örgütlerinlen savaşmak istiyom dersin kolun,bacagın olmasa bile alırlar rahat ol :)
  • Düzelecek birşeyse sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • memlekette işsizlik diz boyu dokuz eylül mimarlık bitirip polis olmaya çalışan insanlar gördüm başvuru çok fazla. yani onca sağlam adamın içinden niye seni seçsinler ki moralini bozmak için söylemiyorum ama hazırlıklı ol. oraya geçerim kafasıyla gidip elenirsen mahvolursun.
  • Ülkeyi dişmi kurtariyo kardeş? 3 yildir boks yapiyorum asil ben varken onlarimi alcaklar

• Diş ayrıntılı incelenmez. Gir sorun olmaz. İyi bir kondisyonun olması gerek sadece....

• Doktor musun sen nerden biliyorsun bir sey olmayacagini? Ters birine denk gelir sorun yapar.

Hakkinda hayirlisi kardeş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: S-Dogan22

Ülkeyi dişmi kurtariyo kardeş? 3 yildir boks yapiyorum asil ben varken onlarimi alcaklar

Boks yapiyorsun diye senin onceligin mi var

• quote:

Orijinalden alıntı: zahidow

Diş ayrıntılı incelenmez. Gir sorun olmaz. İyi bir kondisyonun olması gerek sadece....

Dişe önem veriliyor polislik ve askerlikte.

• quote:

Orijinalden alıntı: S-Dogan22

Ülkeyi dişmi kurtariyo kardeş? 3 yildir boks yapiyorum asil ben varken onlarimi alcaklar

Ülkeyi kurtaranların kaçı boks yapmış acaba bi araştırmak lazım.Kendinizi böyle üstün görmeyin.

• evcârâ E kullanıcısına yanıt
    Bu tür konularda düzelme durumu varsa tolerans gösterilir çoğu zaman.Tabi senin dediğin gibide olabilir.Mesela ben bu sene Erzurum PMYO'da girdim baya bir incelediler,hatta içeri iç çamaşırı ile girdik.Daha önce Trabzon ve Samsun'da girdim hiç böyle birşey yapmamışlardı.

• Ben kendim den de biliyorum polislik alımında hoc ayrıntılı incelendiğini görmedim. Sadece eksik olmasın gerisi önemli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: -Bortacina

hiçbir sorun olmaz. sorun olursada şey dersin PÖH olmak istiyorum doğuda aç,yersiz,yurtsuz sefil halde savaşmak istiyorum ülkemi savunmak terör örgütlerinlen savaşmak istiyom dersin kolun,bacagın olmasa bile alırlar rahat ol :)

DALGA MI GEÇİYORSUN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivilceden,benden,çilden,koldaki minicik izden,yok yamuk bacaktan,düz taban olmayıp doktorun düz taban demesiyle, carttan curttan çok adam elendi...lan boynumda zincir vardı gölbaşında dangalak doktor bi ton azar çekti şerefsiz bana..ince gümüş zincir...orada kontrol eden doktorlar tam şerefsizlik abidesidir..kendilerini emniyet müdürü falan görürler..sen dikkat yine de..sıkıntı yaparsa yalvar yakar

• akademi için falansa sıkıntı olurda memurluk için sıkıntı çıkmaz
  • kardeşim biz işsisiz bir dur biz girelim sen sıranı bekle benim oraya girmeye ihtiyacım var kesin girmem lazım yani kaçarı yok bizim peder bundan 25 sene önce elenmiş kilodan dolayı zayıfsın demişler benim elenmemem lazım kesin o mülakatı geçmem lazım çok ihtiyacım var çünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.