Şimdi Ara

POLİSİN VURDUĞU ÇOCUK HAKKINDA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
2
Favori
8.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ANIL_00

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_$

videoyu çekenler resmen kesilmiş halini vermiş nerde öncesi polise saldırı anı hiç verilmemiş, zaten arkaplandaki konuşmalardan niyetlerini anlarsınız

Aynen özellikle videonun sonunda o polisi çekmeleri ve o anki dialoglar polise karşı bir kasıtları olduğunu gösteriyor.

Mahkeme görüntüleri inceleme altına alır ise anlar zaten videonun kesildiği, VE EN ÖNEMLİSİ POLİSİN ADAMI VURDUĞU VİDEOYU DİKKATLİCE İZLEYİN POLİSİ GÖSTERMİYOR O SIRADA KAMERAYI SALLIYOR POLİSİ ÖYLE BİR KADRAJA ALMIŞKİ ADAMI GÖREMİYORUZ BİLE O SIRADA ÖNDEKİ SIRIĞIN KAFASINI ÇEKİYOR POLİS ADAMI VURDUKTAN SONRA KONUMUNU DEĞİŞTİRİYOR. POLİSE KASIT VAR

• quote:

Orijinalden alıntı: wakepeople16

Şu çocuğu koruyanların yazdıklarını okurken çıldırmaya ramak kaldı o kadar deli olacaktım. Ya ehliyetsiz araba kullanıyorsun, polis arabasına çarpıyorsun, polise küfür ediyorsun, polise sandalye ile bıçakla dalıyorsun. Polis bırak kardeşim elinde ki bıçağı gel anlaşalım mı diyecek ? biber gazı diyorsunuz orada sıkabilirdi doğrudur. Ama görünen o ki genç bir polis. Belki de daha 1 sene olmadığı görevine başlayalı. Kaç kişi sakin olur o konumda ? he çocuğu koruyan kardeşim sen ne yaparsın o konumda bıçakla geliyorlar üstüne biber gazını mı çekersin silahı mı çekersin ? Eğer biber gazı sıkarım dersen önce bi video izle, sonra gözlerine kapa empati yap. en son gel şurayı bir oku:

http://www.caginpolisi.com.tr/18/54-55-56.htm

Sonra gel şunu yaparım de. Polis yakınlarım var oradan biliyorum. Kişi eğer bıçak çektiyse silahla tehdit edersin. Bırakmazsa bıçağı havaya ateş edersin. Gene olmadı üzerine geliyor sıkarsın ayağına. Burada polis memurun tek hatası oda videoda belli oluyor adam sadece geri püskürtme amaçlı yere sıkıyor. Siz ise direk göğsüne sıkmış diyorsunuz. Cidden neyin kafası bu ya ? Bir baktım biri bu olayı siyasete dökmüş hemen. Abi sen neyin kafasını yaşıyon ya siyasetle bu ne alaka ?

O geri de duran polislere lafın yok mu dersen. İşte onlara lafım var. İnşallah onlar ceza yer de o polis memuru görevine devam eder. Ama nerede öyle bir dünya desenize gidelim oraya...

Çocuğa acımadım annesine acıdım, birde polis memuru ile evliyse eşine ve ailesine acıdım. İnşallah adalet yerini bulur !

+ kaç yazacağımı bilemedim

• ben polisim burda polisi kötülüyenlerin türk olduğuna inanmıyorum.polisi sevmezsin anlarim ama sen polisi dövmek,öldürmek istiyosan senin derdin devletle ilgilidir.çünkü bu olayda polis haksız,polis nasıl can alır diyenler.aynı zamanda polisi dövmek ve öldürmekte istiyorlar ilk önce dûşüncelerindeki bu tezatlığı çözsünler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fafafafafa

ben polisim burda polisi kötülüyenlerin türk olduğuna inanmıyorum.polisi sevmezsin anlarim ama sen polisi dövmek,öldürmek istiyosan senin derdin devletle ilgilidir.çünkü bu olayda polis haksız,polis nasıl can alır diyenler.aynı zamanda polisi dövmek ve öldürmekte istiyorlar ilk önce dûşüncelerindeki bu tezatlığı çözsünler
    Bazı olaylardan ötürü polisleri pek sevdiğimi söyleyemem ama burada açık olan bir şey var ki o da polislerin haklı olduğu. Ben bu tipleri çok gördüm. Bildiğin haketmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Akıncı

Hem ehliyetsiz araba kullanacaksın hem polis otosuna çarpacaksın hem de bıçakla, sandalyeyle polise saldıracaksın. Düşünsenize bunların bir vatandaşın otosuna çarptığını ve vatandaşın bunlara tepki gösterdiğini. Vatandaşı bıçaklayıp yol kenarına atarlar.

Keşke olmasaydı böyle bir olay. Ama bu tip insanların ölümüne de üzülmüyorum.

+1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

Orijinalden alıntı: AynştaynınKayıpÇocuğu

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bu_Ne_Oluyor?

quote:

Orijinalden alıntı: Moonstar1907

quote:

Orijinalden alıntı: eggys

quote:

Orijinalden alıntı: Moonstar1907

nasıl arkadaşından öğrenmişsın olayı ? Yalan söylediklerinin hepsi vurulan çocuğun akrabası benim arkadaşın yerinde çalışıyor daha biraz önce onun ağzından dinledim bıçak çekme falan yok ! Olay aynen şöyle .. Çocuk polise çarpıyor ehliyetsiz tabi sonra polis ceza yazacakken polise diyor ki abi ceza yazma abimi cagirarayim ona yaz diye. Poliste olmaz diyor ışte o sırada tartışma çıkıyor. Çocuk abisini arıyo o sırada olay büyüyor tabi bi ekip daha geliyor. Sonra tartışma iyice büyüyor ve kameranın kayıta girdiği yerden devam ediyor görüntülerdede olduğu gibi bıçak çekme yok itiş kakıs oluyors sonra sandalyeyi görünce polis arkadaşını korumak için ateş ediyor. Görüntülerden öncede şortlu olanı bacağından vuruyor

cezaya niye itraz ediliyor 1 ehliyetsiz araç neden kullanılıyor 2 polisle neden tartışılıyor tartışma büyütülüyor 3 burası texas mı lean herkes babasının çiftliği gibi at koştursun o zaman.

Ben radara girdiğimde bile itiraz ediyorum. Çocuk ehliyetsiz yakalanıyor tamam haksız orda sıkıntı yok ama rica ediyor önce abime yazın cezayı diye sonuçta hapse kadar cezası var bunun (ne kadar haksız olsada) o yüzden tartışma büyüyor. evet haklısın burası texsas mı ki polis silahı çekip 3 kişiyi yaralayıp 1 kişiyi öldürüyor ? resmen cianayete teşebbüs polisin yaptığı. Bundan sonra en ufak bi tartışmada polis kafamıza sıksın o zaman. Kimse polisi savunmasın bana elinde biber gazın var jopun var baktın olmuyor çağır 2 ekip daha yaka paça al arabaya. silah çekip adam öldürmekte neymiş !!!

ben radara girdiğimde bile itiraz ediyorumdan sonrasını okumadım.

Okumazsın tabi at gözlüğüyle baktığın için olaya.Herkes itiraz eder şunu kafanıza yazın bu insanın doğasında vardır.Birşey olur futbol maçlarında gol verilir herkes hakeme itiraz.Hiç dünya tarihinde itiraz edildi diye değişen bir karar görülmüş mü hayır peki bunların yaptığı ne kadar saçma değil mi?Hala yapmaya devam ediyorlar ve süreklide böyle devam edicek çünkü bu insanın doğasında var.Ona ters gelen şeye itiraz eder.Doğru veya yanlış burda yanlış tabiki ama bunun yaptırımı bu olamaz.
    Şu videoya iyi bakın.Orda 3-4 araba var.En az 10 polis var.İzliyorlar kavgayı.Bunların aldıkları maaşlar haram olsun.2 kişi daha gitse tutsalar hiçbirşey yaşanmadan olay bitecek.Ordakilerin alayını işten atıp yerine aldığı maaşı hakedicek kişiler alınsa keşke ama tabiki olmayacak böyle birşey.Arkadaş çok doğru şeyler söylemiş.Devamını okumanı tavsiye ederim.Ortada büyük sayılabilecek birşey yok.
    Şunu da söyleyim.Bıçak çekilip çekilmemesinin bir önemi yok.Çektikleri zaman saldırsalardı ve vursaydı o zaman diyecek birşey yoktu.Ama herhangi bir şekilde bıçakları bırakmışlar artık vurmaya hakkı yok.Sandaliye ile bu pozisyonda kimse ölmez.Bunu hakime yediremezler.

liseli sana verelim 2 bini sen canınla çalış bakalım. millet canını ortaya koyup 3 kuruş kazanan polislere takmış

Hep aynı şeyleri söylüyorsun.Ver istersen telefonunu yada ben vereyim ara liselimiyim değilmiyim gör bakalım.Deminki konuya cevap verememişsin

Hukuk fakültesinde sana bir kahve ısmarlayım anlarsın liselimiyim değilmiyim? Kardeşim falan zannederler herhalde.

Şuan ablamın eşi 4 yıllık üniversiteyi bitirdi 900tl maaşla bankada çalışıyor.Arkadaşımın abisi 1000tl maaşla.Polisin maaşı türkiye şartlarına göre az değil.Canını ortaya koyuyormuş.Her işin belli riskleri vardır ve bunu kabul ederek başlarsın.Başladığın zamanda bunun hakkını vermen lazım.Görüyoruz işte kavgayı ayırmaktan bile korkuyorlar birde 10 kişiler.Bunlar mı canını ortaya koyuyor.Ciddi bir olay olsa son gaz ordan kaçarlar.

Şahit olduğum bir olayı anlatayım.Üniden bir arkadaşımın evindeyim.Eli yüzü düzgün çocuktur.Spordan eve geliyor.Kimliği yanına almamış.Yolda durdurmuşlar.Kimlik sormuşlar.Açıklamış vs boş boş konuşmuşlar öğüt vermeler vs 15-20 dk tutup en son tc kimlikten bakmışlar.Gece balkonda oturuyoruz.Apartmanın önünde 2-3 tane tinerci veya hapçı bağırarak konuşuyor yol kıyısı.Devriye gezen polis ise bunlara kimlik dahi sormuyor gecenin o saatinde.
    Polisler daha çok eli yüzü düzgün sorun çıkarmayacak kişilere kimlik sormayı severler.

neden sormadıklarını hala anlamadın sanırım, polisi ülkecek şamaroğlanına çevirdiniz. polisin belli bi otoritesi vardır bunun bilinmesi gerek.

milletvekillerinden haberin yok sanırım

Türkiyede ekonomiyle ilgili genel bir problem olduğu açık.Ama polisin aldığı maaş türkiye şartlarına göre normal.Diğer ülkeleri araştırıp polis milletvekili oranlarsanız çok garip değildir türkiyedeki.

Bazı polislerimiz var ki gerçekten işini yapıyor saygılı ama bazıları kendisini ülkenin sahibi sanıyor.Masum ses çıkarmayacak kişilere geldiğinde kral kesilip korkup çekindiği kişilere kimlik dahi sormuyor.Polisin görevi bu değil.

hadiya , bigün milletvekili sıraya dizer bigün eylemciler taş yağmuruna tutar bi gün doğuda bebeler molotof sallar adam sana sandalyeyle saldırır, bunların hiçbirine bişey yapamazsın, yapsanda aha böyle taşa tutulursun böyle bi durumdaki birisi tinerciyi falan takmaz tabiki

edit: türkiyedeki hukuk kitaplarda yazmaz

Yok yav öyle mi bunu söylediğin iyi oldu boşuna çalışmayalım madem

Fazla kurtlar vadisi türevi dizi izlememeni tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    göğsünden vurulduğu an çekenin anlık refleksinden dolayı tam görünmüyor.ayağına kurşun geliyor sendeliyor elinde sandalye hala polise vurmaya çalışıyor.o kadar kişinin içinde bilerek göğsüne ateş ettiğini sanmıyorum.ya arkadaşın dediği gibi yerden sekiyor veya öne sendelediği anda yere sıkılan mermi göğsüne isabet ediyor.
    benim anlamadığım ölen çocuk,elinde sandalye saldırıyorsun adamın elinde silah var ayağına sıkmış can havliyle elindekini bırakıp yere yığılman veya ger çekilmen gerekirken hala niye polise sandalyeyle vurmaya çalışıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

quote:

Orijinalden alıntı: Gedo Mazo

Ulan insanları ne güzel aptal yerine koyuyorsunuz! Polis direk adamın göğsüne nişan alıyor, ne sekmesinden bahsedion sen ?

Videoyu nerenle izlediğini cidden merak ettim.Gözünle izlediysen büyük şaşılık var kardeşim

0:10-0:13 arası oluyor her şey, dikkat edersen kamera kayıyor ve tekrar adamı çektiğinde kanlı görüyoruz vurulan genci. yerden sekti diyorsunuz ama kamera kaymadan önce kanama yok adamda dikkatli izleyin!

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Polis vursa niye vurdu diye taşlıyosunuz.

Polis vurmasa her gün konu açılıyo yok amerikan polisi şöyle yetkili böyle vurur şöyle keser bizimki niye öyle değil diye.

Napsın bu polis, babasının hayrına çalışmıyoya onunda hayatı tehlikede.Ölen kişi polis olsaydı (-ki kaç kere oldu) unutulur giderdi.

Güzel tespit. Yukarıda da bir arkadaş yazmış Polisi kötülemek demek hükümeti kötülemek. Millet sırf siyasi düşünerek ilerliyor. Halbuki gerçekten de Türkiye de Polislerin durumu içler acısı. Yeni yeni düzelmeye başladı. Önceden polisi dövüyorlardı. Hatta 2-3 sene önce hataydaydı yanlış hatırlamıyorsam üniversite öğrencisinin biri dur ihtarı yapan trafik polisini öldürmüştü de öldüren çocuğu psikolojik sorunları varmış polise üzüldük diye geçiştirenler olmuştu. Bence bu bir adım olmalı. Polis birşey diyorsa yapacaksın arkadaş. 1 hafta önce gece sahura kalkmak için uyandığımda dışarıdan ses geliyor. Bir bakayım dedim ne oluyor. Polis birtane pick up durdurmuş arabanın içini aramak istiyor şoföre kaldırıma otur diyorlar uzak dur arabadan diye adam sana ne siz kimsiniz gibi laflar ediyor. Sivilller olmasa zordu formalı polislerin işi.
    Bizde lisede ki kız meselesine dönüyor iş. Sanki okul çıkışında arkadaşlarıyla kavgaya giriyorlar. Ortada bir mesele var hurra tüm akrabalarla polise saldır. Ne bu? Polis yeri geldi mi öldürecek tabi. Demek ki polisin öldüreceği şeyleri yapmayacaksın. Çıkarlar şimdi eee polise öldrüsün diye mi veriliyor o silah. Yok süs olsun diye veriliyor. Bir şekilde polis etkisiz hale getirmek isitoyor suçluyu. Bunda da polis adamı öldürse bile suçlu değildir. Suçlu bunları göz önünde bulundurarark hareket etmeli. Bizim ülkemizde polisse hallederiz sen jandarmadan kork davası var hala. Ulan bırakın şu polis düşmanlığını. Muğladayım dört senedir, 1 kere gece 3 gibi arkadaşlarla eve giderken sivil polis ekibi çevirdi. Kimliklerimizi istedi ben dalga geçer gibi beyler önce sizden dedim adam tatlı dille tabii ki deyip çıkardı kimliklerini. Halbu ki yaptığım iş doğru olsada uslubum çok yanlıştı. yinede gecenin o saatinde polis olgunlukla cevapladı. Bu olayda abartılı da olsa haketmemiş de değil. Polislerin çoğu özellikle yeni nesilden gelenler olgun insanlar. Üniversite okumuş hayatı bilen insanlar. Artistlik yapmıyorlar. Düzgünce isteklerinin yerine gelmesini istiyorlar. Eğer sizde isteklerine karşı gelirseniz o adamında szi etkisiz getirmeye hakkı var. Ne bilsin sizin suçlu yada suçsuz olduğunuzu. Zaten suçsuz hiç kimsede boş yere polise karşı gelmez. 2 dk da işini halleder gider. Suçlu adam olay çıkartır hep. Suçluda polis olur.

Yinede üzücü olay. Allah Rahmet Eylesin. Ailesine Allah sabır versin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

quote:

Ulan insanları ne güzel aptal yerine koyuyorsunuz! Polis direk adamın göğsüne nişan alıyor, ne sekmesinden bahsedion sen ?

Videoyu nerenle izlediğini cidden merak ettim.Gözünle izlediysen büyük şaşılık var kardeşim

0:10-0:13 arası oluyor her şey, dikkat edersen kamera kayıyor ve tekrar adamı çektiğinde kanlı görüyoruz vurulan genci. yerden sekti diyorsunuz ama kamera kaymadan önce kanama yok adamda dikkatli izleyin!

Alıntıları Göster
    Bıçak varsa polis haklı bıçak yoksa çocuk haklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Polis vursa niye vurdu diye taşlıyosunuz.

Polis vurmasa her gün konu açılıyo yok amerikan polisi şöyle yetkili böyle vurur şöyle keser bizimki niye öyle değil diye.

Napsın bu polis, babasının hayrına çalışmıyoya onunda hayatı tehlikede.Ölen kişi polis olsaydı (-ki kaç kere oldu) unutulur giderdi.

Güzel tespit. Yukarıda da bir arkadaş yazmış Polisi kötülemek demek hükümeti kötülemek. Millet sırf siyasi düşünerek ilerliyor. Halbuki gerçekten de Türkiye de Polislerin durumu içler acısı. Yeni yeni düzelmeye başladı. Önceden polisi dövüyorlardı. Hatta 2-3 sene önce hataydaydı yanlış hatırlamıyorsam üniversite öğrencisinin biri dur ihtarı yapan trafik polisini öldürmüştü de öldüren çocuğu psikolojik sorunları varmış polise üzüldük diye geçiştirenler olmuştu. Bence bu bir adım olmalı. Polis birşey diyorsa yapacaksın arkadaş. 1 hafta önce gece sahura kalkmak için uyandığımda dışarıdan ses geliyor. Bir bakayım dedim ne oluyor. Polis birtane pick up durdurmuş arabanın içini aramak istiyor şoföre kaldırıma otur diyorlar uzak dur arabadan diye adam sana ne siz kimsiniz gibi laflar ediyor. Sivilller olmasa zordu formalı polislerin işi.
    Bizde lisede ki kız meselesine dönüyor iş. Sanki okul çıkışında arkadaşlarıyla kavgaya giriyorlar. Ortada bir mesele var hurra tüm akrabalarla polise saldır. Ne bu? Polis yeri geldi mi öldürecek tabi. Demek ki polisin öldüreceği şeyleri yapmayacaksın. Çıkarlar şimdi eee polise öldrüsün diye mi veriliyor o silah. Yok süs olsun diye veriliyor. Bir şekilde polis etkisiz hale getirmek isitoyor suçluyu. Bunda da polis adamı öldürse bile suçlu değildir. Suçlu bunları göz önünde bulundurarark hareket etmeli. Bizim ülkemizde polisse hallederiz sen jandarmadan kork davası var hala. Ulan bırakın şu polis düşmanlığını. Muğladayım dört senedir, 1 kere gece 3 gibi arkadaşlarla eve giderken sivil polis ekibi çevirdi. Kimliklerimizi istedi ben dalga geçer gibi beyler önce sizden dedim adam tatlı dille tabii ki deyip çıkardı kimliklerini. Halbu ki yaptığım iş doğru olsada uslubum çok yanlıştı. yinede gecenin o saatinde polis olgunlukla cevapladı. Bu olayda abartılı da olsa haketmemiş de değil. Polislerin çoğu özellikle yeni nesilden gelenler olgun insanlar. Üniversite okumuş hayatı bilen insanlar. Artistlik yapmıyorlar. Düzgünce isteklerinin yerine gelmesini istiyorlar. Eğer sizde isteklerine karşı gelirseniz o adamında szi etkisiz getirmeye hakkı var. Ne bilsin sizin suçlu yada suçsuz olduğunuzu. Zaten suçsuz hiç kimsede boş yere polise karşı gelmez. 2 dk da işini halleder gider. Suçlu adam olay çıkartır hep. Suçluda polis olur.

Yinede üzücü olay. Allah Rahmet Eylesin. Ailesine Allah sabır versin.

Kısmen haklısın ama Türkiye'de polislerin ciddi eğitim alması gerekiyor..Piyasada hala lan diye hitap eden,emir tonunda konuşan memurlar var..Ayrıca yukarıda yazdıkların arasında suçlu kelimesi geçmiş ama suçluluğu polis belirleyemez,polisin karşısındaki zanlıdır ve hakları vardır,tıpkı polisin hakları olduğu gibi..Bu memlekette polislik zor meslek fakat hepsi bu ağır şartları bilerek giriyor bu işe,şartlar ağır şöyle böyle diye hak hukuk çiğnemekte olmaz..

Yazdıklarımı bu olaydan bağımsız kabul et lütfen..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bu_Ne_Oluyor?

bu konu fazla uzadı biliyorum ama bazı arkadaşların yanlış bilgi vermesinden ötürü bu başlığı açmaya karar verdim.2 saat önce vurulan çocuğun arkadaşından aldım bu bilgiyi.olay tam anlamıyla kameraya çekilmemiş.polise 3 kişi BIÇAKLA ardından 1 i SANDALYEyle saldırmaya başlamış polis önce havaya 2 el ateş etmiş hala saldırı devam edince ayaklarına ve yere ateş etmeye başlamış.yerden seken mermi o sandalyeli elemanın göğsüne isabet etmiş.

vurulan çocuğun arkadaşı yer ismi vermicem bizim burda otoparkçı ama o çocuk gibi serseri bir tip değil aynı mahallede oturuyorlarmış.hakettiler falan diyodu polise bıcakla saldırdılar ama kamerada görülmemiş polis kendini korumak için ayağına yere sıktı yerden sekip göğsüne geldi diyo videoda belli zaten yere sıkan adam kasten nasıl göğüsünden vursun falan diyodu.

konu tartışma amaçlı değildir sadece bilgilendirmek için açtım konuyu.

EDİT:BU ARADA YAZMAYI UNUTTUM POLİS AÇIĞA ALINMIŞ.ŞU AN TUTUKLAMA FALAN YOK.

Sadece o polis değil ordaki tüm polisler açığa alınmış mantıga bakar mısınız??

• quote:

Orijinalden alıntı: Prooptik

ya birde daha İzmir'i bilmeyenler o olayın geçtiği yeri gidip görmeyenler iftira atıyor ya ona deli oluyorum kardeşim kadifekale nasılsa burasıda öyledir ağzımdan kötü bir kelime çıkacak zor tutuyorum kendimi . biride demişki onlar polis olurken bunları biliyordu filan ulan polislik kolay birşeymi hele Türkiye'de pehhh. adamın beline silah koyuyorlar ama kullanma izni yok adam hem gelsin polis arabasına çarpsın ehliyetsiz olarak hem polise küfür etsin defalarca tahrik etsin hemde sandalye fırlatsın kimse kusura bakmasın bu ülkede çok cahil var . tabi adamda silah var diyorsunuz o adamın beline silahı koyuyorlar ama onunla beraber 50 tane kural koyuyorlar yok önce uyar yok havaya sık sonra yere sık gidin yiyorsa siz yapın bakalım canınızı tehlikeye atın nedense hep böylelerinin başına geliyor bu tür işler sonra polis kötü ulan beni hergün belki 10 kere durduruyorlar en agresif bile iyi davranınca bir şey demiyor bende bir cahillik edip ehliyetsiz kullandım motoru hemde kaç sene en sonunda alsancakta yakalandım önce dedim abi ucuz motor zaten yazma adamda dedi görevimiz dedi elimde olsa yazmazdım dedi tamam abi dedim ben haksızım zaten dedim birdaha ehliyetsiz gezme dedi yedim cezayı oturdum ondan sonrada ehliyet olmadan bir yere çıkmadım siz gidin bakalım İzmir'de çamdibine kadife kaleye limon tepeye kaçtane çocuk var çekmişler şahini hepside 16 17 yaşında araba kullanıyor polis buna rağmen ses çıkartmıyor. kimse kusura bakmasın sen bu devletin güvenlik gücüne senin güvenliğini sağlayana saldırırsan artistlik yaparsın sonuda acı biter üzüldüm ama burda polisin bir suçu yok

Polis olurken hepsi bu zorlukları biliyordu diyen bendim..Ve sana senin üslubunla cevap vereyim bay asabi : "Ulan" benimde ailemde kaç tane polis var,asker var neyin ne olduğunu biliyorum martaval okuma bana..Kuyumcu soyup polisle çatışmaya girende oldu geçenlerde,vuruldu yakalandı veya yine geçen hafta (yada önceki) kaçak sigara taşıyanları durduran polise ateş açtılar çatışma çıktı ve bir polis şehit düştü,bunlar tamam polis silahını kullansın..Üstteki mesajlarımdan birinde yazdım,terör örgütü yandaşları özellikle İstanbul'da eylem yapıp sağı solu yakıp yıktığında da silahını kullansın hiç çekinmesin bunların hepsine eyvallah..

Fakat bunların haricinde polis kafasına göre davranamaz,bu lafı bu olay için değil genel için söylüyorum,bir üstteki mesajımın sonunda da yazdım..Evet işleri zor,bu memlekette insanlarla uğraşmakta zor ama bunu bilerek mesleğe giriyorlar yani bahane değil olmamalı..Karakolda dayak olayından tut diğer birçok olaya kadar polisin adı itibarı zedeleniyor sıkıntı burada..Bende kaç kez karşılaştım başıma neler geldi,hırsız değilim namussuz değilim evime 100 mt mesafede takım elbiseli ve işyeri kimlik kartım ve normal kimliğimi ibraz etmeme rağmen ite kaka muamele yaptılar,peki suçum ne ; o saatte (gece yarısını biraz geçiyordu) o sokaktan geçmek..Nerede çalışıyorsun dediler ".... bankasında" dedim "bu saatte ne bankası LAN dayan araca arayacağız" dediler itiraz ettim,karşı koyuyorum alın götürün dedim yap(a)madılar,keşke yapsalardı da boylarının ölçüsünü alsalardı emniyette..Neyseki üç memurdan birisi daha tecrübeli ve yaşça büyüktü de konuyu kapattı "hadi kardeşim git evine" dedi..Diğer iki tıfıl belli ki meslekte yeni ve heyecan arıyor ama bu halleri imajlarını zedeliyor polislerin..Tüm polisler asla kötü değildir,trafik polisleri büyük ölçüde düzeldi artık fakat asayiş ekipleri içerisinde iyi niyetli olanlar olsa da hala düzelmesi kendini geliştirmesi gerekenler var bu gerçek..Bunu bu olaydan bağımsız olarak genel için söylüyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

quote:

ya birde daha İzmir'i bilmeyenler o olayın geçtiği yeri gidip görmeyenler iftira atıyor ya ona deli oluyorum kardeşim kadifekale nasılsa burasıda öyledir ağzımdan kötü bir kelime çıkacak zor tutuyorum kendimi . biride demişki onlar polis olurken bunları biliyordu filan ulan polislik kolay birşeymi hele Türkiye'de pehhh. adamın beline silah koyuyorlar ama kullanma izni yok adam hem gelsin polis arabasına çarpsın ehliyetsiz olarak hem polise küfür etsin defalarca tahrik etsin hemde sandalye fırlatsın kimse kusura bakmasın bu ülkede çok cahil var . tabi adamda silah var diyorsunuz o adamın beline silahı koyuyorlar ama onunla beraber 50 tane kural koyuyorlar yok önce uyar yok havaya sık sonra yere sık gidin yiyorsa siz yapın bakalım canınızı tehlikeye atın nedense hep böylelerinin başına geliyor bu tür işler sonra polis kötü ulan beni hergün belki 10 kere durduruyorlar en agresif bile iyi davranınca bir şey demiyor bende bir cahillik edip ehliyetsiz kullandım motoru hemde kaç sene en sonunda alsancakta yakalandım önce dedim abi ucuz motor zaten yazma adamda dedi görevimiz dedi elimde olsa yazmazdım dedi tamam abi dedim ben haksızım zaten dedim birdaha ehliyetsiz gezme dedi yedim cezayı oturdum ondan sonrada ehliyet olmadan bir yere çıkmadım siz gidin bakalım İzmir'de çamdibine kadife kaleye limon tepeye kaçtane çocuk var çekmişler şahini hepside 16 17 yaşında araba kullanıyor polis buna rağmen ses çıkartmıyor. kimse kusura bakmasın sen bu devletin güvenlik gücüne senin güvenliğini sağlayana saldırırsan artistlik yaparsın sonuda acı biter üzüldüm ama burda polisin bir suçu yok

Polis olurken hepsi bu zorlukları biliyordu diyen bendim..Ve sana senin üslubunla cevap vereyim bay asabi : "Ulan" benimde ailemde kaç tane polis var,asker var neyin ne olduğunu biliyorum martaval okuma bana..Kuyumcu soyup polisle çatışmaya girende oldu geçenlerde,vuruldu yakalandı veya yine geçen hafta (yada önceki) kaçak sigara taşıyanları durduran polise ateş açtılar çatışma çıktı ve bir polis şehit düştü,bunlar tamam polis silahını kullansın..Üstteki mesajlarımdan birinde yazdım,terör örgütü yandaşları özellikle İstanbul'da eylem yapıp sağı solu yakıp yıktığında da silahını kullansın hiç çekinmesin bunların hepsine eyvallah..

Fakat bunların haricinde polis kafasına göre davranamaz,bu lafı bu olay için değil genel için söylüyorum,bir üstteki mesajımın sonunda da yazdım..Evet işleri zor,bu memlekette insanlarla uğraşmakta zor ama bunu bilerek mesleğe giriyorlar yani bahane değil olmamalı..Karakolda dayak olayından tut diğer birçok olaya kadar polisin adı itibarı zedeleniyor sıkıntı burada..Bende kaç kez karşılaştım başıma neler geldi,hırsız değilim namussuz değilim evime 100 mt mesafede takım elbiseli ve işyeri kimlik kartım ve normal kimliğimi ibraz etmeme rağmen ite kaka muamele yaptılar,peki suçum ne ; o saatte (gece yarısını biraz geçiyordu) o sokaktan geçmek..Nerede çalışıyorsun dediler ".... bankasında" dedim "bu saatte ne bankası LAN dayan araca arayacağız" dediler itiraz ettim,karşı koyuyorum alın götürün dedim yap(a)madılar,keşke yapsalardı da boylarının ölçüsünü alsalardı emniyette..Neyseki üç memurdan birisi daha tecrübeli ve yaşça büyüktü de konuyu kapattı "hadi kardeşim git evine" dedi..Diğer iki tıfıl belli ki meslekte yeni ve heyecan arıyor ama bu halleri imajlarını zedeliyor polislerin..Tüm polisler asla kötü değildir,trafik polisleri büyük ölçüde düzeldi artık fakat asayiş ekipleri içerisinde iyi niyetli olanlar olsa da hala düzelmesi kendini geliştirmesi gerekenler var bu gerçek..Bunu bu olaydan bağımsız olarak genel için söylüyorum..

söylediğinin çoğunda haklısın kardeş işte benimde anlatmak istediğim nokta bu tamam poliste kendi itibarını zedeliyor ama onlardan çok polisin itibarını Halk, Medya ve devlet zedeliyor geçen olan olayı bilirsin bakanın oğlu polise dayılanıyor poliste dayanamayıp dövüyor sonra adam bütün polisleri sıraya dizdirmişti işte ben bunu gördüğümde öyle utandım ki ... evet haklısın yani 3 polisten biri kıl oluyor . şimdi bu olaya gelince unuttuğumuz nokta şu herkeste irade denen bir şey var ve sabır mesela sen benden daha sabırlı ve iradelisindir ama ben hemen tahrik olup sinirlenip patlayabilirim olay bu işte burda polise o kadar tahrik hakaret var ki polisinde belli ki iradesi zayıfmış tamam vurması gerekmiyordu yazık oldu .. ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim o polisin yerinde ben olsam kalkıp vurmam ama sakat bırakana kadar döverim.O kadar küfür, tahrik ve üstüne sandalye fırlatacak hee bide bunların haklı bir tarafı olsa tamam diyeceğim de adam hem ehliyetsiz hemde polis arabasına çarpıyor zaten polis orada tutanak tutmak zorunda . neyse ikisinede yazık oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Çok iyi olmuş bir pislik kurtulmuş oldu. Bu ehliyetsiz apaçiler başkalarının canına da kastediyor. Hem kaza yapıyon hem de polise saldırıyon olaya bak.

Alıntıları Göster
     POLİSİN VURDUĞU ÇOCUK HAKKINDA

Videoyu izleyip analiz yaptım. Polis açıkça silahı yere doğrultuyor. İlk kurşunu sıktığında sağ taraftaki turuncu şortlu çocuk yaralanıyor. Yine silah yere doğrultulmuş pozisyonda ikinci kurşun boşa sekiyor. Üçüncü silah sesinde kamera silahı görmüyor ancak bir sonraki karede çocuğun sırtında kan izi açıkça görülüyor. Çocuk daha sonra kameraya doğru dönüyor ancak göğsünde hiçbir kan izi yok hatta tişörtünü sıyırıyor yine göğsünde bir şey gözükmüyor.

facebook profilide bu

http://www.facebook.com/emrah.barlak1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Shephard -- 14 Ağustos 2012; 17:46:09 >

• quote:

Hem ehliyetsiz araba kullanacaksın hem polis otosuna çarpacaksın hem de bıçakla, sandalyeyle polise saldıracaksın. Düşünsenize bunların bir vatandaşın otosuna çarptığını ve vatandaşın bunlara tepki gösterdiğini. Vatandaşı bıçaklayıp yol kenarına atarlar.

ne hale gelmişsin böyle.Senin de ölümüne üzülmez sanırım kimse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musculation

sacmalama vidyoda cocuk bicakla degil sandalye ile polisin üstüne yürüyor... bu durumda polisin ona sIkmaya hakki yok.

Yeni yazabiliyorum. Polise bir kişi bıçakla, ölen çocuksa sandalye ile saldırıyor doğrudur. Polis bir elinde biber gazı diğer elinde silah bıçak ile saldıran çocuğa silah doğrultup sandalye ile saldırana biber gazı mı sıkacak. O durum da yapılacak en mantıklı şeyi yapmış geri püskürtme ateşi açmış ama havaya değilde yere açmış. Bıçak sallayan çocuk ölseydi olay bu kadar büyümezdi ama sandalye ile saldıran çocuk öldü. Ama poliste de suç yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

quote:

söylediğinin çoğunda haklısın kardeş işte benimde anlatmak istediğim nokta bu tamam poliste kendi itibarını zedeliyor ama onlardan çok polisin itibarını Halk, Medya ve devlet zedeliyor geçen olan olayı bilirsin bakanın oğlu polise dayılanıyor poliste dayanamayıp dövüyor sonra adam bütün polisleri sıraya dizdirmişti işte ben bunu gördüğümde öyle utandım ki ... evet haklısın yani 3 polisten biri kıl oluyor . şimdi bu olaya gelince unuttuğumuz nokta şu herkeste irade denen bir şey var ve sabır mesela sen benden daha sabırlı ve iradelisindir ama ben hemen tahrik olup sinirlenip patlayabilirim olay bu işte burda polise o kadar tahrik hakaret var ki polisinde belli ki iradesi zayıfmış tamam vurması gerekmiyordu yazık oldu .. ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim o polisin yerinde ben olsam kalkıp vurmam ama sakat bırakana kadar döverim.O kadar küfür, tahrik ve üstüne sandalye fırlatacak hee bide bunların haklı bir tarafı olsa tamam diyeceğim de adam hem ehliyetsiz hemde polis arabasına çarpıyor zaten polis orada tutanak tutmak zorunda . neyse ikisinede yazık oldu

Alıntıları Göster
    nasıl "iyi olmuş" diyebiliyorsunuz ya? vicdan diye bir şey olur insanda. çocuğu savunup savunmamamla alakası yok bunun, hatta olayla alakası yok ama bazılarınız cidden cani midir nedir çocuk hayatta kalsaydı "gebersin gitsin" derdiniz. yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikrasinagulunmeyen- -- 14 Ağustos 2012; 17:40:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akrozom31

quote:

ne hale gelmişsin böyle.Senin de ölümüne üzülmez sanırım kimse

Alıntıları Göster
    Yaşadığı şehirde huzuru kaçıran magandaların sonu budur.
    Su testisi su yolunda kırılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Çok iyi olmuş bir pislik kurtulmuş oldu. Bu ehliyetsiz apaçiler başkalarının canına da kastediyor. Hem kaza yapıyon hem de polise saldırıyon olaya bak.

Alıntıları Göster
    elamanların bağırma ses tonundan nasıl tipler olduğu belli

iflah olmayan tipler bunlar

ölen elemanın suç dosyası acayip kabarıkmış

işkence adam kaçırma alıkoyma gasp uyuşturucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikrasinagulunmeyen-

nasıl "iyi olmuş" diyebiliyorsunuz ya? vicdan diye bir şey olur insanda. çocuğu savunup savunmamamla alakası yok bunun, hatta olayla alakası yok ama bazılarınız cidden cani midir nedir çocuk hayatta kalsaydı "gebersin gitsin" derdiniz. yazık.

Alıntıları Göster
    olayın ucu kendinize dokunmadığı için bok atmaya devam edin.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.