Şimdi Ara

Polisin taraftara muamelesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar arkadaşlar uzun bir aradan sonra aranıza tekrar dönüyorum (kartallar_yalnız_uçar). Hepinize merhabalar.


    Evet Ankara'daki Hacettepe maçı öncesi yaşadıklarımı anlatacağım. Saatli kale arkası tribününün oralarda hereskin maç öncesi takıldığı yerde biz de arkadaşlarla takılıyorduk. Bira falan içiyorduk tezahürat ediyorduk. Tribüne girmek için bilet geçişine doğru ilerledik. Elimizdeki biraları atıp geçecektik sıraya girmek için. Daha içeri girmeden bir polis geldi ve niye bira içiyorsun bunla mı gireceksin dedi ben de hayır biliyorum tabii ki atacağım ve öyle sıraya gireceğim dedim. Taşkınlık falan da hiç bir şey yapmadık kenarda duruyoruz bitirip atacağız şişeleri sıraya gireceğiz. Polis memuru birden bana karşılık verme dedi kolumu tuttu ben de bırak noluyo gibisinden karşılık verdim sonra alın bunu dedi 3 polis tuttu beni gençlik parkı tarafındaki emniyet aracına bindirdi ve giderken neden bira içiyorsun falan filan abuk subuj şeyler söylediler. Buraya kadar çok anormal bir şey yok neyse araca bindirdiler beni kimlik falan aldılar gbt me baktılar falan, oturduk komiser bekliyoruz. Memurun biri var adama bir şey soruyorum gayet normal bir şekilde dönüyor devamli ana avrat küfrediyor bana aracı falan tekmeliyor. Yanda büfe var abi bir su alayım diyorum su bile aldırmadılar aracı kitlediler kaldım orda. O küfredenlerden biri bana diyor ki yaşın 17 seni bırakacağız mecbur komiser gelince maç da başlar sizinkiler girmiş olur atarım seni gençlik parkına ankaragüçlülerin ortasına görürsün bilmem neyi falan diyor. Biz alışığız abi farketmez diyorum yine sinirleniyor küfrediyor falan sonra komiser geldi bıraktılar beni maça burun fakrıyla yetiştim eğer maça yetişecek olmasaydım o memurun adını falan alır kesin şikayetçi olurdum ama şimdi bir de onla uğraşırken maçı kaçırmak istemedim. Neticede haksız gözaltına alındım, haklı olrak alınsam bile bunları söylemeye ve bu muameleyi yapmaya hakları yok.



  • ankaragüçlü kendisi heralde öyle aralarına atim falan dyorsa...e ankaragüçlüysede başka yorum yapmamada gerek yok zaten...hepsi aynı dostum
  • Ankara'da hep böyle.

    "Bırak Jopları,Çıkar Kaskları.Görelim Kim Daha Delikanlı"..
  • benıde gençler maçında kafalarına göre almışlardı,trıbunde 3-4 genç meşale yaktı ama 25 kısı aldılar ve hepsinede 1500 tl+6 ay men cezası geldi,ben karşı dava açtım vede kazanıcam inşallah,ama o egolarıı tatmın edip rastgele ada alıp insanları işinden gücünden edenlerin allah belalarını versin ve o paralrı çoluk çocuklarından çıkarsın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: murat23

    benıde gençler maçında kafalarına göre almışlardı,trıbunde 3-4 genç meşale yaktı ama 25 kısı aldılar ve hepsinede 1500 tl+6 ay men cezası geldi,ben karşı dava açtım vede kazanıcam inşallah,ama o egolarıı tatmın edip rastgele ada alıp insanları işinden gücünden edenlerin allah belalarını versin ve o paralrı çoluk çocuklarından çıkarsın

    Evet hocam ekimdeki maçı diyorsun di mi benim de bir arkadaşımı almışlardı kafalarına göre ama sonra tipi farklı diye akşam bırakmışlardı. O da zaten ayrı bir rezilliktir.

    Forza Meşale!!
  • gördüğüm her polis kötüydü.kimlik kontrolünde bile küfür kıyamet.
  • adam gibi bir polis göremedim ama ankaradaki gibisini bulmak zordur heralde 20yıldır birileri yönetince orayı..agücü işte inş 100.yılda 2.ligde şampiyon
  • Eğitim şart. Bütün polisleri genelleyemem ama bazıları gerçekten anlayışsız insanlar. Bu arada stada girişte alkol kontrolü yapılıyor olsa İnönüde Bjk boş tribünlere oynar. Bilen bilir Beşiktaşın maçının olduğu gün Kazanın yan tarafını. İnsanlar gruplar halinde bira içerler. Polis gelip alsın görelim yaka paça sen niye bira içiyorsun diye. Cesaret edemez çünkü.

     Polisin taraftara muamelesi


    Alkolik hareket engellenemez.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Electra

    Eğitim şart. Bütün polisleri genelleyemem ama bazıları gerçekten anlayışsız insanlar. Bu arada stada girişte alkol kontrolü yapılıyor olsa İnönüde Bjk boş tribünlere oynar. Bilen bilir Beşiktaşın maçının olduğu gün Kazanın yan tarafını. İnsanlar gruplar halinde bira içerler. Polis gelip alsın görelim yaka paça sen niye bira içiyorsun diye. Cesaret edemez çünkü.

     Polisin taraftara muamelesi


    Alkolik hareket engellenemez.

    Tabii ki hocam zaten kazanda çok sağlam içiyoruz alkol kontrolü orda olsa hakketen boş tribün olur en son Antalya maçında bi zde 5 arkadaş bir kovayı doldurmuştuk biralarla. Ya burda da alkol kontrolü falan yoktu zaten durduk yere kendi zihniyetine göre sataştı sonra aldı beni kafam iyiydi ondan çok sıkılmadım araçta ama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.