Şimdi Ara

Polisin Keyfi Olarak Siren Çalması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün bir mahalle merkezinde trafik kilitlenmişti. Oradan geçen bir tourneo connect polis arabasının ( trafik polisi değil ) içinde sivil giyimli birisi sigara içiyordu ve her saniye sürekli siren+kornaya basıyordu. Tamamen keyfi olarak insanları rahatsız ediyordu yani. Bende orada yürürken araca doğru baktım ve bana ne bakıyorsun işareti yaptı.

Bu nasıl iş? Orada trafikte bekleyen insanların hobisi mi trafikte beklemek? Sen siren açına trafik açılacak mı? Niye çevreyi siren sesinle boş yere rahatsız ediyorsun ki?

Düşünceleriniz nedir arkadaşlar?

• Siren çalması için trafik polisi olması ne alaka? Adama göreve gidiyorsa nereden bileceksin. Buradaki tek yanlış sana ne bakıyorsun iması. Tabi onuda direk yüzüne söylememiş, sana göre ne bakıyorsun işareti yapmış. O da nasıl bir işaretse. O kadar polis şehit olurken memlekette, şuan ki enerjini harcayıp da onlara herhangi bir konuda destek çıkmazsın. 2 siren çaldı diye galeyana getirmek için elinden geleni yapıyorsun

Hangisini yaptı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 13 Ağustos 2015; 17:16:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pmyoank

Siren çalması için trafik polisi olması ne alaka? Adama göreve gidiyorsa nereden bileceksin. Buradaki tek yanlış sana ne bakıyorsun iması. Tabi onuda direk yüzüne söylememiş, sana göre ne bakıyorsun işareti yapmış. O da nasıl bir işaretse.!!

Hangisini yaptı?

elde sigara, arabada tek kişi, kıyafetler sivil, hiç teleşlı bir hali olmadan trafikte bekliyor ve keyfi olarak siren çalıyor art arda.
    benim baktığımı görünce de bana ne bakıyorsun hareketi yapıyor.

• Sanırım 4. Sıradaki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oda birşeymi
    Yıllar önce Senegal -Türkiye maçından sonra polis aracı oyun havasını hoporlorüne vermişti.aklıma geldikçe hala gülerim o ana

• Git uyar bigün :)

Polis İsterse seni keyfi gözaltına da alır nolmuş ki, direnirsen yumruklar, karşılık verirsen destek çağırır beraber döverler... Sonra polise mukavemetten hakkında işlem yapılır

Herkesin polisten korkması için yeterli sebep var tr de, boşverin kafanızı diğer tarafa çevirin böyle durumlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 13 Ağustos 2015; 18:37:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pmyoank

Siren çalması için trafik polisi olması ne alaka? Adama göreve gidiyorsa nereden bileceksin. Buradaki tek yanlış sana ne bakıyorsun iması. Tabi onuda direk yüzüne söylememiş, sana göre ne bakıyorsun işareti yapmış. O da nasıl bir işaretse. O kadar polis şehit olurken memlekette, şuan ki enerjini harcayıp da onlara herhangi bir konuda destek çıkmazsın. 2 siren çaldı diye galeyana getirmek için elinden geleni yapıyorsun

Hangisini yaptı?

Ne guzelher seyi tek tarafli bekliyoruz.

Polis universite ogrencilerini oldururken, kimi insanlari az bombasi ile yaralarken ayni sekilde yazi yazdiniz mi?

Bir savci vardi askerleri tutuklarken kim askerlere destek cikti.
    Sonra ayni savci bu sefer baska yone dondu basta onu destekleyenler bu ne adaletsizlik diye isyan etti.
    En sonunda tabiiki olay dondu dolasti kendini buldu.

Istiyoruz ki adalet sadece bizim gibi dusunenler icin olsun, digerlerine olmasin. Boyle olunca da kimse icin adalet olmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Polis olduğunu zannetmiyorum ben sanayide ver 50-100 lira senin aracada polis kornası taksınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Polis olduğunu zannetmiyorum ben sanayide ver 50-100 lira senin aracada polis kornası taksınlar.

bu araçlardandı. dediğinizi biliyorum. sivil araca siren vs. ekliyorda öyle değil. normal resmi tourneo connect polis arabası.

• quote:

Polis olduğunu zannetmiyorum ben sanayide ver 50-100 lira senin aracada polis kornası taksınlar.

Katılıyorum. Aksesuar olarak eklenebiliyor. Polis olacağını zannetmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Git uyar bigün :)

Polis İsterse seni keyfi gözaltına da alır nolmuş ki, direnirsen yumruklar, karşılık verirsen destek çağırır beraber döverler... Sonra polise mukavemetten hakkında işlem yapılır

Herkesin polisten korkması için yeterli sebep var tr de, boşverin kafanızı diğer tarafa çevirin böyle durumlarda

İşte bu yüzden sözde demokrasinin geçerli olduğu bir ülke ondan sonra 3. dünya ülkesi diyenlere kızılıyor. Resmi uniform giyen istediğini kesiyor, asıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 13 Ağustos 2015; 20:54:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18_Eren

quote:

Katılıyorum. Aksesuar olarak eklenebiliyor. Polis olacağını zannetmem.

tourneo connectlere aksesuar olarak polis stickerları, polis plakası, polis sireni eklendiğini bilmiyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Git uyar bigün :)

İşte bu yüzden sözde demokrasinin geçerli olduğu bir ülke ondan sonra 3. dünya ülkesi diyenlere kızılıyor. Resmi uniform giyen istediğini kesiyor, asıyor.

"Demokrasinin esas prensibi, halkın egemenliğidir. Ama milletin kendini yönetecekleri iyi seçebilmesi için, yetişkin ve iyi eğitim görmüş olması şarttır."
    platon

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    mesaj kasmak için açtığınız konulara bakın geneli bütün konularınız böyle. adamın siren çalma yetkisi var trafiği açma yetkisi var hergün sizin gibi egosu yüksek insanlarla uğraşıyorlar rahatlamak için sigarada içmesin mi insanlar, sen dik dik dövcek gibi bakmışsındır oda sana raconunu kesmiş geçmiş ben sıkıntıyı sende gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

mesaj kasmak için açtığınız konulara bakın geneli bütün konularınız böyle. adamın siren çalma yetkisi var trafiği açma yetkisi var hergün sizin gibi egosu yüksek insanlarla uğraşıyorlar rahatlamak için sigarada içmesin mi insanlar, sen dik dik dövcek gibi bakmışsındır oda sana raconunu kesmiş geçmiş ben sıkıntıyı sende gördüm

mesaj kasmak mı? ne geçecek elime mesajım 1000 olunca ödül falan veriyorlar da benim mi haberim yok?
  • polisler kendi ektiklerini biçiyorlar, iktidar fedaisi modunda kime hizmet etmesi gerektiğini unutup gelen geçene saldırınca haliyle insanlar en ufak şeyde tepkili oluyor ki bu da çok normal
  • bu nedir abi ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.