Şimdi Ara

Polis olmak mı Kpss çalışıp düz memur olmak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ]Arkadaşlar belki bileniniz vardır fyo sınavlarını kazandım.Fyo dedigimiz olayda 3 büyük şehirde okuyan 3 ve 4 sınıf ögrencilerine tanınan polis akademisi mezunu olma şansıdır kısaca.şimdi ben izmirde dokuz eylülde denizcilik işletmeleri bölümünü okuyorum 3.sınıfım aynı zamanda fyoyuda kazandım.Fyo ya gitsem de okudugum bölümün diplomasınıda alıcam yani üniversiteyede devam edicem hafta içi okul hafta sonu polis okulu (yatılı olarak orda kalıcam haftanın her günü ) .Fakat senede imza atıcagım için polis(komiser yardımcısı) olduktan sonra 4 yıl sonra istifa hakkım doguyor pisman olsam bile kararımda.
    Sizden yardım istiyorum + ve - yönlerini yazarsanız karar vermeme yardımcı olursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealSchule -- 9 Aralık 2014; 20:08:57 >



  • Polis olursan bir çok alanda avantajın olur.polis ol bence ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra KPSS'ye güvenilmez. Tabiki polislik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: King Athelstan

    Polis olursan bir çok alanda avantajın olur.polis ol bence ;)


    avantajı oldugu gibi dezavantajlarıda cok çalışma saatleri tayin durumları ama maaş bakımından oldukça iyi türkiye şartlarından dolayı kararsızım sorunsuz ülke olsa seve seve yapılır :)
  • Bu ülkede bu saatten sonra kolluk kuvveti yapılmaz,git düz memur ol işine bak.
  • Hakkınızda hayırlısı olsun. İyi akşamlar dilerim...

    Ferrarisini Satan Adam A.Ş. © 2014

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polislik.bu firsati kacirma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster


  • Afişi öğrenci işlerinin önündeggördün demi?


    Geç polis molis isini mesleğin güzel bende den. İşl. Yon. Mezunuyum. Özel sektöre dal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi isini yap onurlu yasa..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Derin Mavi



    Afişi öğrenci işlerinin önündeggördün demi?


    Geç polis molis isini mesleğin güzel bende den. İşl. Yon. Mezunuyum. Özel sektöre dal.

    Hocam iyi güzel diyorsunda özel sektörün durumuda ortada maaşlar küfür niteliginde :)
  • Bunu senin karar vermen gerekiyor. Arkadaşlarımda kazandı geçtiğimiz haftasonu eğitime gittiler biri ben yapamayacağım diye bıraktı. Öncelikle okuduğun bölümden memnun musun? Ben sıkılmayarak 60 yaşına kadar bu mesleği yapabilirim diyor musun? Aynı şeyleri polislik içinde düşün. Evet maaşı iyi komiser yardımcısı olarak başlayacaksın göreve ama polislerin son zamanlarda halk tarafından nasıl tepki aldığıda ortada. Kışın soğukta bir yerlerde eylem var diye sabahtan akşama kadar bekleyebilecek misin? Ya da izindeyken iznin iptal oldu diye kalkıp görevine gelmek sende sıkıntı yaratacak mı? okurken haftasonun ölecek 2kat daha fazla ders çalışman gerekecek bunların hepsini göz önüne alman lazım. Otur bir kağıda +larını -lerini çıkar hangisi ağır basacak bak. Burda bizim dediklerimizle yol alınmaz senin hayatın bu.
  • Evimden isime isimden evime bir hayat istiyorsan polisligi secme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RealSchule

    quote:

    Orijinalden alıntı: King Athelstan

    Polis olursan bir çok alanda avantajın olur.polis ol bence ;)


    avantajı oldugu gibi dezavantajlarıda cok çalışma saatleri tayin durumları ama maaş bakımından oldukça iyi türkiye şartlarından dolayı kararsızım sorunsuz ülke olsa seve seve yapılır :)


    Öyle de şimdi benim babam statda maça gidiyor koruma için, yemeği suyu beleş.tramvaylar falan da beleş, bir çok esnafda sırf polis olduğun için ayrı bir indirim yapıyor.




    Ama kaç yıldı bir zam yapmadılar orası ayrı



    Son olarak olacaksan da trafik polisi ol, milleti kovalayım döveyim diye de uğraşmazsın ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • memurdan kasıt nedir? 657 ye tabi olan meslekler memur adı altında geçer. hizmetli de , şoför de , bekçi de , uzman da , müfettişte vs. ?
  • Hocam akademi büyük şans. Hem devlet hemde maaş bu ay ne kadar yatar derdi falan olmaz. Yani bi işi yapacakken örneğin taksitle bisey alacakken tereddüt etmezsin. Eşiniz de çalışan olursa neyleyim özel sektörü der geçerim. Polisligin zorluğu yok mu? Var tabiki hele çoğu meslege göre bayağı zor. Ama subeniz ve iş arkadaslarinizla uyumlu olursanız çabuk alisirsiniz.

    Bu benim fikrim. Saygılar. Hakkınızda hayırlısı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarını kim - basıyor bilmiyorum ama yorumlarınız için teşekkür ederim karar aşamasında çok yardımcı oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Okitov

    memurdan kasıt nedir? 657 ye tabi olan meslekler memur adı altında geçer. hizmetli de , şoför de , bekçi de , uzman da , müfettişte vs. ?

    kpss düz memur işte 4001 mi oluyor ne oluyor tam bimliyorum
  • subay ol
  • adam ciddi ciddi birde bunu düşünmüş. Polis ol kurtul.. kpss çalış kazanmaya uğraş felan ne gerek var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.