Şimdi Ara

POLİS OLMAK İSTEYEN VAR MI? OLUNUR MU SİZCE? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
2.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne öğretmenler ne kimyagerler polis oluyo bu ülkede parası iyi diye sırf. Belkide geleceğin bilim insanları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilim insanı olacka kişi zaten diğer kimyagerlerden veya öğretmenlerden sıyrılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

quote:

Orijinalden alıntı: malaustası

quote:

o değilde en cahil, kültürsüz insanlar hep polis oluyor. üniversite mezunu polis bile cahil. zaten kafası çalışsa adam akıllı bir yerde okur, işsiz güçsüz kalıp son çare polis olmazdı.

polis akademisinden haberin yok galiba polis kolejine girme şartlarına bir bak araştır,akademide okuyanların ne kadar kaliteli öğrenciler olduklarına bir bak şimdi kapandı o ayrı ama polis kolejinden atılan çocukların bir çoğu odtü boğaziçi itü gibi okulları kazandı

yav he he.

polis kolejinin 300 puan şartı var. ben 420 puanla özel üniverstinin birine anca burssuz girebildim. polis kolejinden atılan biri dediğin okulların yüksek puanlu mühendisliklerini falan kazanamaz.

Abi küçümsüyorsun da polis kolejlerinde çok kaliteli eğitimler veriliyor benim bizzat tanıdığım çocuklar var 20-30 bin sıralama yapan,nedir yani adam çalışmış yapmış sonuçta bahsettigimiz yer polis akademisi senede çok az mezun veren bir kurumda ve emniyet müdürü oluyorsun oradan çıkınca bir şehirde vali,kaymakam ardından emniyet müdürü gelir bu prestiji ve sayginlığı yakalamak herkesin harcı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malaustası -- 29 Temmuz 2016; 20:10:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Olunur be özellikle olay yeri istiyorum şahsen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim ben polisim bana sorarsan bence olma artısı çok 3600 lira maaş alıorm 1 senelik polis olmama rağmen belimde silah taşıyorum güzel buynlar ama çalışma saatleri falan ve insanlarla uğraşmak inan çok zor ve okadar para alıyoruım ama kullanamıyorum hiç birde dış görevlerde cabası 2 ay operasyonlarda nüsaybinde kaldım bu birazda vatan aşkıyla alakalı aslında okadar çok seviyorsan vatanını katlanıyorsun yapacak birşey yok :)
  • beyaZZencii kullanıcısına yanıt
    Mülakatlarda tipe bakılıyor mu? Tipsiz birisini polis yaparken iki kere düşünürler mi?
  • polislik bir meslek değil ya. 6 ay kurs görüyorsun sonrada işe başlıyorsun. ayrıca direk hükümete bağlı emirde çalışıyorsun sendikası yok. çok vasıfsız bir meslek. %90 ı atanamayan üni mezunları yada üni kazanamamış lise mezunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monody

Mülakatlarda tipe bakılıyor mu? Tipsiz birisini polis yaparken iki kere düşünürler mi?

yok kardeşim ne tipi ya alakası yok polisleri görmüonmu etrafındaki :D
  • zülfikarr kullanıcısına yanıt
    İki tane matematik sorusu çözmekten aciz aptalın tekiyim kuş kadar beynim yok 20 iq max
  • genelleme yapmayın. benim gibi maddiyattan okumak zorunda olanlar var.

• 3. Dünya ülkesi ne demektir? Lütfen internete bakma, ne biliyosan onu yaz.
  • Kusura bakmayın ama çok cahilce bir genelleme yapmışsınız.

• herhangi bir durumda bilgisayardan korursun kendini artık hırsıza - teröriste karşı . Bu tiplere ayrı bir gıcığım, polislik askerlik sevgi meselesidir vatana hizmeti seviyorsan kendini bu iş için uygun görüyorsan neden olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osvajac -- 30 Temmuz 2016; 1:24:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osvajac

herhangi bir durumda bilgisayardan korursun kendini artık hırsıza - teröriste karşı kendini . Bu tiplere ayrı bir gıcığım, polislik askerlik sevgi meselesidir vatana hizmeti seviyorsan kendini bu iş için uygun görüyorsan neden olmasın?

askerle bir problemim yok hocam, hatta her asker şehit olduğunda; haberlerde görünce üzülürüm. Fakat polisten öylesine nefret ediyorum ki kelimeler yetmez. Onlardan gelecek hayırı istemem zaten.
  • quote:

quote:

herhangi bir durumda bilgisayardan korursun kendini artık hırsıza - teröriste karşı kendini . Bu tiplere ayrı bir gıcığım, polislik askerlik sevgi meselesidir vatana hizmeti seviyorsan kendini bu iş için uygun görüyorsan neden olmasın?

askerle bir problemim yok hocam, hatta her asker şehit olduğunda; haberlerde görünce üzülürüm. Fakat polisten öylesine nefret ediyorum ki kelimeler yetmez. Onlardan gelecek hayırı istemem zaten.

Ben çok üzülüyorum abi ya. Size çok üzülüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

quote:

quote:

neden?

• quote:

quote:

quote:

quote:

neden?

Nefretine üzülüyorum neyden nefret ettiğini bile bilmiyorsun. Nefret etmek için nefret ediyorsun. Vallahi üzülüyorum kardeşim kavga çıkarmaya çalışmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heymannn -- 30 Temmuz 2016; 1:36:50 >

• quote:

herhangi bir durumda bilgisayardan korursun kendini artık hırsıza - teröriste karşı . Bu tiplere ayrı bir gıcığım, polislik askerlik sevgi meselesidir vatana hizmeti seviyorsan kendini bu iş için uygun görüyorsan neden olmasın?

Teröre karşı asker koruyor hırsıza karşıda allah koruyor zaten soyulduktan sonrada polis gelse ne yazar dilekçe yazıp gönderiyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

neden?

Nefretine üzülüyorum neyden nefret ettiğini bile bilmiyorsun. Nefret etmek için nefret ediyorsun. Vallahi üzülüyorum kardeşim kavga çıkarmaya çalışmıyorum.

hocam sebepleri elbette var ama burada paylaşabileceğim şeyler değil. Böylesine büyük bir kin durduk yere olmaz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.