Şimdi Ara

POLİS OLMAK İSTEYEN VAR MI? OLUNUR MU SİZCE? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
2.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende eğitim hayatım boyunca yaşadığım sorunlardan dolayı öğretmenlerden nefret etmem gerekir ama etmiyorum, her meslekte kılçık tipler çıkıyor zaten. Fazla şey etmemek lazım sonuçta onlarda sen ben gibi insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monody

Bilim insanı olacka kişi zaten diğer kimyagerlerden veya öğretmenlerden sıyrılır.

Nasıl sıyrılacak. Elinden tutan mı var. Adamın paraya ihtiyacı var. Herkes walter white mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen buradakilere bakma. çalışma saatleri çok ama asil meslektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malaustası

quote:

Orijinalden alıntı: Revion

o değilde en cahil, kültürsüz insanlar hep polis oluyor. üniversite mezunu polis bile cahil. zaten kafası çalışsa adam akıllı bir yerde okur, işsiz güçsüz kalıp son çare polis olmazdı.

polis akademisinden haberin yok galiba polis kolejine girme şartlarına bir bak araştır,akademide okuyanların ne kadar kaliteli öğrenciler olduklarına bir bak şimdi kapandı o ayrı ama polis kolejinden atılan çocukların bir çoğu odtü boğaziçi itü gibi okulları kazandı

O eskidendi artık polis koleji ve akademisi kapatıldı polis kolejine girmek için ilk 5000 de olman gerekirdi

--------------------------------

Herkese

Artık fyo ve paem var puanı pmyo ya dahi yetmeyen adamlar kpss de70 puan alıp komiser yrd olarak başlıyorlar, hiç bir eğitim vermiyorlar. Bu yıl haberlerde gördüm silahını temizlerken biri kuzenini vurur, polis memurunun teki bunla dalga geçmiş karakolda nöbet tutturmuş

Özet bu mesleğe sakın bulaşma

• Olmak isterim de yapmazlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vozer kullanıcısına yanıt
    Neden
  • Üniversiteden sonra olmak için ne yapmamız gerekir?

• Polis olmak zordur. En yakın arkadaşım polis. Adam 3 haftadır aralıksız çalışıyoruz dedi. Bütün izinler iptal edilmiş. Sivil polis olduğu için yine rahat takılıyor ama bir gününü kendine ayıramıyor. Bunlara rağmen geleceği garanti altında bence. Maaşı, sigortası, sosyal hakları devlet garantisinde.
  • Sturmbannführer kullanıcısına yanıt
    Dört yıl okuduysan kpss önlisan mıdır nedir ona giriyorsun baraj puanı 65 civarlardaydı onun üstünde alırsan mülakatlara çağırıyorlar. Mülakatlar sıkıntı yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monody

Dört yıl okuduysan kpss önlisan mıdır nedir ona giriyorsun baraj puanı 65 civarlardaydı onun üstünde alırsan mülakatlara çağırıyorlar. Mülakatlar sıkıntı yav.

Hocam mülakatta ne yaptırılıyor illa destekmi lazım?

• Sturmbannführer kullanıcısına yanıt
    Valla hiç katılmadığım için bilmyiorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla orada özgüvenine , konuşmana , psikolojine bakıyorlarmış. Spor mülakatı kolay zaten. Ama her şeyden önemlisi sağlk şartlarına sorun olmaması gerekiyor. Renk körlüğünü bile kabul etmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

o değilde en cahil, kültürsüz insanlar hep polis oluyor. üniversite mezunu polis bile cahil. zaten kafası çalışsa adam akıllı bir yerde okur, işsiz güçsüz kalıp son çare polis olmazdı.

Kaç tane polis gördün hayatında?Benim tanıdıklarım seni matematik fizik hariç her konuda katlar.Son günlerde tamamen gerçekçilikten uzak bilgisizce ve saçma yorumlar yapıyorsun.Senin adam akıllı yer sandığın üniversitelerde okuyup polis koleji sınavını kazanamamış bir sürü kişi tanıyorum.Sen de büyük ihtimalle kazanamazdın.Üniversitenin ismi iyi olunca içindeki boş insanı aklamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Starbucks Müdavimi

ABD İngiltere Almanya gibi ülkelerde olunur da Türkiye gibi 3. dünya ülkelerinde olunmaz bence.

Sebep, hakların belli değil adam pompalı tüfekle sıka sıka ilerliyor sokakta sen polis olarak konuşarak ikna etmeye çalışıyorsun, mülakatta torpil dönüyor yani sadece bazı kesimler polis oluyor kanun koruyucu değil hükümet koruyucu gibi bir şey oluyorsun Türkiye'de

Lan daha ergenlik yaşlarındaki bir çocuksun.Bilgiden kendini tamamen sıyırmışsın.Duymuşsun baban konuşurken 3. dünya ülkesi bir şey diye.Bilinçli ayağına yatıyorsun.3. dünya ülkesi nedir onu öğren ilk.Türkiye 1. dünya ülkesidir.

Okumayın batı özentisi bir ergen

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardwell076

quote:

Orijinalden alıntı: Starbucks Müdavimi

ABD İngiltere Almanya gibi ülkelerde olunur da Türkiye gibi 3. dünya ülkelerinde olunmaz bence.

Sebep, hakların belli değil adam pompalı tüfekle sıka sıka ilerliyor sokakta sen polis olarak konuşarak ikna etmeye çalışıyorsun, mülakatta torpil dönüyor yani sadece bazı kesimler polis oluyor kanun koruyucu değil hükümet koruyucu gibi bir şey oluyorsun Türkiye'de

Lan daha ergenlik yaşlarındaki bir çocuksun.Bilgiden kendini tamamen sıyırmışsın.Duymuşsun baban konuşurken 3. dünya ülkesi bir şey diye.Bilinçli ayağına yatıyorsun.3. dünya ülkesi nedir onu öğren ilk.Türkiye 1. dünya ülkesidir.

Okumayın batı özentisi bir ergen

Hakaretlere bak, yazık

Sen kendi ülkeni abd nin müttefiki olarak görüyorsun, o bana ettiğin hakaretlerin hepsini sana iade ediyorum. RTE çıkıp değerli müttefikimiz amerika deyince müttefik olmuyorsun. Türkiye Doğu ile batı arasında kalmış, tarafsız olmak zorunda olan dengeyi sağlamak zorunda olan bir ülkedir.

Ayrıca o yazdığım yazıda sadece 3. dünya ülkesi lafına takılıp bu kadar hakaretler yağdırmanın sebebini anlayamadım. Çok basit bir şey yazdım, ve haklıyım da.

Ya durup dururken ettiğin hakaretler için özür dile, ya da facebook adresini özelden yaz seninle buluşalım yüz yüze et bu hakaretleri. BU İKİSİNDEN BİRİNİ YAPMAZSAN ADAM DEĞİLSİN

• Burada polislik yada başka bir mesleğe çamur atanlara bakmayın arkadaşlar.Her meslek kutsal ve onurludur, askerde olsan polisde olsan çöpçüde olsan eğer görevini en iyi şekilde yapıyorsan ve vatanına en iyi şekilde hizmet ediyorsan gerisi önemli değil.Tabii'ki her meslekte vardır görevini hor kullanan.Bu insanlar hangi meslekte olursa olsun bir kuruma veya bir mesleğe çamur atmak,işini layıkıyla yapan idealist insanlara saygısızlık ve çamur atmaktır.

• Monody kullanıcısına yanıt
    40 yaşından sonra değil polis, karakola çaycı bile yapmazlar. 😃

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polislerin çalışma saatleri nasıl??????

• hahaha bir sürü mesaj gelmiş hocam , bende yazayım mesajını sonuna kadar destekliyorum ve genelleme oranını %90 yapıyorum evet polis olanların son tercihi polis olmaktır ve puanı hiçbir yere yetmeyen adam polis olmuştur , göbekli kendini hiçbir alanda geliştirmemiş, halkın sorunlarını çözmeye azıcık bile ilgi göstermeyen insanlardan oluşuyor, evet doğru bu, bugün dolandırılıp polise gitseniz uğraşmamak için seni ikna etmeye çalışır işini yapmaktansa. he bu arada egolarını falanda söylemiyorum bu göbekli abilerimizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

hahaha bir sürü mesaj gelmiş hocam , bende yazayım mesajını sonuna kadar destekliyorum ve genelleme oranını %90 yapıyorum evet polis olanların son tercihi polis olmaktır ve puanı hiçbir yere yetmeyen adam polis olmuştur , göbekli kendini hiçbir alanda geliştirmemiş, halkın sorunlarını çözmeye azıcık bile ilgi göstermeyen insanlardan oluşuyor, evet doğru bu, bugün dolandırılıp polise gitseniz uğraşmamak için seni ikna etmeye çalışır işini yapmaktansa. he bu arada egolarını falanda söylemiyorum bu göbekli abilerimizin

Mezuna mi kaldın bebeğim

• yok be aga nerde keşke kalabilsem ne benim takatim kaldı ne de ailem izin veriyor , marmara işletme yazıp gidicem eve yakın en azından , 2 yıl hazırlanırım, sen naptın hukuk geldi mi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.