Şimdi Ara

polis olduğunu idda edip boğazıma sarılan şahısa karşı işlem yapmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle geçen gün çok savunmasız dolaşıyoruz diye konu açmıştım link :http://forum.donanimhaber.com/m_84829423/f_//tm.htm#84829423

evet şu anda başıma gelen olayı anlatıyorum evimin 100 metre ilersinde duruyoruz 3 kişi biri benim. Sonra beyaz bir renault geldi biz zıplıyoruz hava çok soğuk 2 saattir sokakta kıçımız dondu neyse ben achilles haraketi yaptım renaulta adamda döndü ilerki sokaktan tekrar geldi yanımıza arabayı kaydırtarak ondan sonra siz nesiniz vs dedi. Kimliklerinizi gösterin dedi. Bizde kimliklerimiz yok dedik. Adam tekrar kimliklerimizi istedi. Bizde yine yok dedik herneyse nerde oturuyosunuz lan siz dedi . Arkadaşım kendi evini parmakla gösterdi ben farklı bir ev gösterdim bizim olmayan bir evi . SOnra siz buranın kabadayısı mısınız dedi. Bizde ne alaka dedik . Adam arabaya bindi son gaz yolun başına bastı frene abandı sonra geri geri üstümüze sürmeye başladı ve dönüp devam etti biz baktık nereye gidiyor diye adam ilerden sağa döndü bizde bi alt sokaktan koşturduk evini bulduk.
    Yürüyerek adamın evinin önüne geldik nerde kalıyor bu diye ilerde bişey olursa plaka adres falan almak için neyse benim arkadaşlar geride durdu ben baktım adam arabadan koşarak çıktı siz kimsiniz lan buranın teroristleri misiniz dedi. Ben şaşırdım 'ne' dedim . Adamda yine kimliği göster dedi bende yok dedim . Adamın anası çıktı dışarı noluyor çocuğum dedi bende birşey yok dedim yolda köpeklerimi gezdiriyorum dedim (iki tane köpeğim var yanımda en başından beri ) . Adamda haraket çekti yolda bana evini göster dedi. Bende kanıtla ayrıca senin gibi birine neden evimi gösteriyim dedim . Adamda üzerime koşmaya başladı annesi tuttu . Sen ne diyosun dedi bende polis vatandaşa böyle davranıyorsa durum çok kötü dedim adam geldi boğazımı sıkıp bana el kaldırdı annesi tuttu yine boğazımı sıktıktan sonra. Arkadaşım geldi annemleri aradım hadi gidelim dedi kenarda izliyordu. Bende bu nasıl polis vatandaşa böyle davranıyor dedim adam dönüp yine üzerime koştu sonra içerden babası çıktı . noluyo falan dedi bende bişey olmuyor bu şahıs bana saldırıyor kendini polis olarak tanıtıyor nasıl polis bu dedim adamı içeri soktu annesi sonra arkadaşlarımın annesi geldi aldılar falan onlara anlattık . beni eve bıraktılar olanlar 15 dk önce oldu jandarmaya söyleyyim mi napayım.

Not : oturduğumuz yer boş otluk bi yer seyrek seyrek villalar var apartman vs yok

Özet: polis olduğunu idda eden kişi bize gövde gösterisi yapıp boğazımı sıktı ne yapanlirim bu kişiye

• Dava aç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jandarma kırsal kesimde iş yapar polisi ara polis bölgesidir büyük ihtimal ora
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

jandarma kırsal kesimde iş yapar polisi ara polis bölgesidir büyük ihtimal ora

kırsal bölge jandarma bakıyor buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiddlesticks

quote:

ara direk karakol varsa git hatta karakol komutanı veya bir uzmana durumu izah et en azından şahızla konuşur musunuz de ama şikayetçi olmaya bak
  • quote:

quote:

quote:

ara direk karakol varsa git hatta karakol komutanı veya bir uzmana durumu izah et en azından şahızla konuşur musunuz de ama şikayetçi olmaya bak

daha önce hiç böyle bir olay başıma gelmedi yardımcı olur musunuz
  • Jandarma bakıyor demişsin jandarmanın alanında bir polis niye kimlik sorsunki bence dediğin kişi şizofren kendini polis sanıyor
    Git jandarmaya şikayetçi ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T 800 -- 7 Aralık 2013; 22:52:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okumadım.

Eğer gerçekten polisse hiç bişey yapamazsın, öldürse bile bişey çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaveNoL

kimlik sordunmu polis oldugundan emin misin? çünkü bu ülkede herkes kavgada tartışmada polis oluyor başımıza

kimlik sordum çıkartamadı konuyu değiştirmeye çalıştı adamın evinin önündeyken arabayıda inceledim normal arabaydı telsiz yada ne bileyim gps falan bir şey yoktu telsiz sesleride yoktu
  • sen arabaya niye hareket çekiyosun?? adamda küçük bir harekete çok sinirlenmiş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

daha önce hiç böyle bir olay başıma gelmedi yardımcı olur musunuz

Jandarma karakolundaki uzmanlar genelde artist olur ona dikkat edin zaten orada her türlü yardımcı olurlar gidip sadece bir olay varda nöbetçi komutanla görüşebilir miyim de nizamiyede oradan içeri alırlar falan halledersin yada direk 156 dan da yardım isteyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

sen arabaya niye hareket çekiyosun?? adamda küçük bir harekete çok sinirlenmiş.

44. saniyedeki haraket

ok çekme gibi bi haraket anlatabildim mi

• anlatabildin de niye hareket yapıyosun dedik ne hareketi demedik durduk yere hareket yapmışsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

anlatabildin de niye hareket yapıyosun dedik ne hareketi demedik durduk yere hareket yapmışsın :D

hocam telefonda müzik açtık kopuyoruz böyle araba geçerkende arabaya ok atma efekti vereyim dedim
  •  polis olduğunu idda edip boğazıma sarılan şahısa karşı işlem yapmak istiyorum
  • Sokak ortasında telefonla müzik açan apaçilerin soyu tükenmemişmiydi

• boğazında iz ya da yara benzeri bi şey oluştu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

boğazında iz ya da yara benzeri bi şey oluştu mu ?

hayır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

boğazında iz ya da yara benzeri bi şey oluştu mu ?

hayır

o biraz kötü olmuş. eğer iz olsaydı hastaneden hemen darp raporu al diyicektim. ardından yanındaki arkadaşlarını da şahit göstererek adam öldürmeye teşebbüsten dava açmanı tavsiye edecektim.

yalnız iz ve darp olmadığı için şöyle bi yola başvur.

kişilik ve hak mahrumiyetini göstererek dava aç derim. arkadaşlarını da şahit göster. nefes alamadığını ve durumunu izah edemediğini anlat. psikolojik olarak hayatıma olumsuz etki etti dersin. olaydan sonra arkadaşlarım içinde rencide edildim ve küçük düşürüldüm diye de ekle. yaşadığım travma benim ileri ki hayatımı etkiledi ve karakterime etki etti diye de tamamladı mı hakkını her türlü ararsın yani.

ve sana yüzde yüz diyorum karşınızdaki şahıs polis bile değildi.

• Tavsiyeler icin tesekkur ederim arkadaslar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.