Bildirim
Polis okulunda okuyan veya tanıdığı olan var mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
hocam cameralı telefonlardahıl goruntulu telefonlar yasak dıye bılıyorum -
Ne diyorsun kardeşim?
En yakın arkadaşımın abisi Polis MYO'da kameralı, ses kayıt özelliği olan telefon yasak. -
Olması gerekende bu zaten.
Sivil okulda ki gibi mi olacak sanmıştın?
Orası Polis Okulu Kardeş... -
okul müdürüne baglı isterse yasaklar isterse serbest bırakır hafta sonu haric oda eger ceza falan gelmezse dışarı cıkmak yasak -
orda da çarşı izni olayı var, hafta sonları. Ayrıca sadece 3g li değil normal kameralı tel. yasak. Ha kimi nöbetçi komiserler gece belli bi saatten sonra normal telefona da karışıyorlar. Benim bir arkadaş vardı pmyo dan polis oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGentum#47 -- 23 Eylül 2010; 21:21:39 > -
Polis okuluna girmek için ygs den en az 280 baraj puanı almamız gerekiyor değilmi arkadaşlar ben sınava girecemde bilgi sahibi olanlar cevap verirlerse sevinirim -
sağolun beyler ben öyle birşey olcağını tahmin etmiyordumda kızında moralini bozdum boşuna desenize
-
Kameralı her şey yasak, hafta sonları çarşı izni var ama galiba bu okula başladıgın 2 ay sonra falan oluyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X