Şimdi Ara

Polis Hattını Aramayin İşte Nedeni...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ölseniz yardim gelmez artik beyler olay bittikten sonra gelmelerini geçtimde artik direk sizi telesekreter karşiliyor bekleme sırasına alinmalar falan remen rezillik olmuş bu olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 3 Eylül 2014; 18:44:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayırdır la niye aradın .d

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ambulansı ara. Ölecek durumdayken polis mi ariyorsun

• Üzülerek söylüyorum ki ülkemizdeki polis teşkilatı olayları önlemek için değil, olay sonrası durumu kontrol etmek içindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Ambulansı ara. Ölecek durumdayken polis mi ariyorsun

Konu kilit+üye ban
  • Arkadaşı bi kız aradı işte belli dolandırıcı konuştu konuştu bizde biraz küfür edip kapattık sonra polisi aradık biz sanıyoruz ki numarayı vereceğiz onlar işlem yapacak.

Polis sadece "kişisel bilgilerinizi paylaşmayın" tarzında bişey demekle yetindi.O günden sonra anladım ki kendi adaletini kendin sağlayacaksın.Sonra tekrar aradık o numarayı iyice bi küfür edip kapattık.
  • HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    Tabi doktor acaba hangi tedvi yöntemini kullanarak aamı etksiz hale getirecek.

Psikolojik tedavi mi yapacak bize saldırana?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Tabi doktor acaba hangi tedvi yöntemini kullanarak aamı etksiz hale getirecek.

Psikolojik tedavi mi yapacak bize saldırana?

Doktor diyip geçme neşteri taktımı iş biter

• Yahu polis merkezi bizim evin 15 bilemedin 20 metre yanında Gece saat 3 gibi karsı binanin altındaki markete hirsizin girdiğini görürken aradik 45 dakika sonra geldi Ulan emekleyerek gelse 5 dakika sürmez Yazik gerçekten yazik

• Aynı şey 112 için de geçerli.
    Sıraya alıyor,sıra gelene kadar...
  • Bizim sokakta dükkanın alarmı çalmıştı 5 dakika içinde (saydım) 15 ekip gelmişti sivil doblo. Yan apartmandaki komşu da zemin kat balkonda hırsızla yüzyüze gelmiş çığlık polis derken ona da 10 dakikada geldiler ama bi kavga omuştu 2 kişi bi tarafta 6-7 kişi kadın çoluk çocuk diğer tarafta 1 saat sonra geldiler sordular kavga nerde diye dayının biri çıktı acil serviste dedi. Kavgaya alerjileri var galiba.
  •  Polis Hattını Aramayin İşte Nedeni...
  • bence amerikadaki gibi bütün acil aramalar bir numaraya alınmalı

• Polisinden ne zaman hayır gördük ki zaten anca olay bittikten sonra gelir birkaç klişe soru sorar tutanak tutar gider
  • Trabzonda bir olay gelmişti başımıza. Kafası güzel bir çocuk gelmiş bizim arkadaşın evinde sızmış. Arkadaş da niye aldı bilmiyorum (çocuğu tanımıyor). Polisi arayalım gelip alsın çocuğu dedik. Alkol komasına falan girer başımıza dert olmasın diye. Sabah 5 gibi polisi aradık. Saat 6 oldu gelen giden yok. Tekrar aradık 6.30da ancak geldiler.

• sabahın 7 sinde polis diye tanıtıp örgüte karışmışsınız vs diye aradı dolandırıcı ; bunun üstüne 155i aradım (ev telefonu eski numara çıkmıyor) size bulabilir misiniz acaba numarayı dedim , o da böyle bir takibi yapamıyoruz ama telefonunuza sık sık böyle aramalar geliryorsa savcılığa dilekçe verebilirsiniz dedi. Bende arka sokaklarda çat diye buluyonuz reele gelince niye böyle işlemiyo işlem dedim :)) (gırgıra vurdum iyice)

orası dizi beyefendi dedi :D

sonuç olarak telesekreter falan çıkmadı , direk hatunun birisi çıktı.
  • Bir de özel harekat'a asker kamuflajı giydiriyorlar... Şehrin ortasında ne faydası olacaksa

• Polisler işten kaçıyor olay sonrası çalışıyor full allah göstermesin arama gerektirecek bi durum.

• Önceden direk polis çikatdı hattın ucuna hemen hemde... gerçi çilardida ne olurdu bir olay yerine 3 dalikalik mesafede araçlara saldiran birşleri için aramiştim bir ara ozamnda 3 dakkalik yola gelmeyi birak tam 4 kez üst üste aeadim nerde kaldiniz diye ve olay bitti adamlar gitti sonra geldiler caddedeki araçtaki siz olsaniz polis gelenw kadar ölmüştünüz 3 dakkalik yola tam yarım saat sonra felan geldiler gerisini siz düşünün artik geldiklerindede bir kamyon polis geldi ama adamlar coktan girmiş ve aradan yarım saat gibi az olmayan bir zaman geçmişti artik polise hiç güvenim kalmadı desem yeridir ve polis hatti olmamiş eskisine geçilmeli tekrardan

• bizim burda birisi karısı ile kavga edip apartmana silahla 5-6 el sıktı aradık 10 dk sonra geldi polis 10 dklık yerdi tam olarak.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.