Arkadaşlar evde şu anda iki tane bilgisayarım var bir makinemi Dc yaptım yani domain kurdum. diğer makineyi de domaine üye yaptım. Buraya kadar sorun yok ama gel gör ki bir OU yapıp içerisine bir kaç user koydum bu Ou üzerine yeni bir policy ayarı yaptım(örnek run gözükmesin display erişilmesin gibi..) ama bir domaine bağlı bilgisayar da uygulanmıyor. ;Fakat Dc üzerinde bu kullnıcılarla açtığımda uyguluyor benim isteğim terminal makine de uygulasın Dc de çalışılmayacak ki. acaba policylerin çalışması için Dc de yapılacak başka bir ayar var mıdır?
Bilgisi olan varsa lütfen bir yardım edin
soru zor olmus baba :)
senin bu ayarı domain'e kattığın pc'ye uygulaman lazım
evet ben de domaine kattığım makine de uygulanmasını istiyorum.
Ultra Aslan kardeşime selam soru zor galiba ama neden bu policyler çalışmaz basit bir ayar olsa gerek servislerinde problem vardır diycem ama policylerin yüzlerce seçeneği var tam bir labirent belki bilen vardır diye attım olayı ne çekersek artık ama çözsek iyi olacak yoksa ben cumartesine kadar kesin çözer size yolunu anlatırım.
iyi geceler...
Bu arada bugün 10 Kasım: Sen asla ölmezsin büyük ATA endişelenme bize bıraktığın bu vatan hala kaya gibi sağlam yürekler bu bayrak için kanımız bu toprak için sen rahat uyu biz burdayız...