Bildirim
Polaroid film nerden bulabilirim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ben Ankara'da bir süre aramıştım ama bulamamıştım, bendede polaroid 600 var =)
Bu aralar yine bir soracağım etrafa. -
eminönü iskeleler - galata köprüsü - karaköy arasında bir amca geziyordu.. şipşakçı polaroid makinasıyla.. eğer imkanın varsa git bir bak belki görürsün o bilir nerelerde olduğunu.. ama göremesende hazır gitmişken klasik yerlere yani eski postane çevresine - hayyama bakmanı tavsiye ederim.. mutlaka nerde satıldığını bilen veya satan birileri vardır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 4 Eylül 2009; 14:14:12 > -
Teşekkürler arkadaşlar artık sirkeci kazan ben kepçe misali arayacağım gerçi bunlar oldukça pahalı ama ne yapalım artık -
ANKARADAKİ GÖZDE COLORDAN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ BEN EN SON ORADAN ALMIŞTIM.GERÇİ İSTANBULDASINIZ AMA KARGO YAPIYOR OLABİLİRLER... -
Ben de Polaroid film arıyorum. Bu tip hazır filmleri 2009'dan beri sadece Fuji üretiyor.
İstanbul Sirkeci'de birkaç yere sordum ellerinde yoktu ama 50-55 TL civarından olduğunu söylediler. 10 poz için oldukça pahalı. Daha uygun fiyatlı bir yer bilen var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: fugu
Ben de Polaroid film arıyorum. Bu tip hazır filmleri 2009'dan beri sadece Fuji üretiyor.
İstanbul Sirkeci'de birkaç yere sordum ellerinde yoktu ama 50-55 TL civarından olduğunu söylediler. 10 poz için oldukça pahalı. Daha uygun fiyatlı bir yer bilen var mı?
gittigidiyor/sahibinden gibi sitelere bakabilirsin.. belki elinde kalan veya stoğu olan bir satıcı uygun fiyattan veriyordur.. -
Polaroid, yoğun talep üzerine tekrar film üretimine başlıcakmış. Biraz sabredersen yeni üretimler Sirkecide olur. Sirkecide Hayyam Pasajında satılıyor ayrıca yuvam fotodan almıştım zamanında. Fiyatları 20-50 lira arası değişiyo. Tavsiyem Hayyamı bir turla bulamazsan yuvamdan alırsın. -
Sirkecide araştırdım - Polat foto "Müjde Polaroid Film geldi" diye yazmış ama hediyesi 130TL :) Başka yerde bulamadım...
EBAY'dan aldım ben 4 kutu - yola çıktı... 1 kutusunu kullanırım. Diğer 3 kutuyu 50'şer liradan veririm isteyen olursa... -
Bende vision 95 film makina var "500 film" kartuş kullanıyor. Bunu türkiye de nerede bulabilirim? -
Sirkeci Altın Han'da olması muhtemel, yoksa Hayyam esnafına sorabilirsiniz. Bu arada yeni konu açmayıp bu konuyu bulduğunuz için ayrıca teşekkür -
sağolasın. arkadaşlara sordurayım umarım vardır... -
bu konu tekrar gün yüzüne çıkmış iyide oldu bende akşam bi arkadaşım sayesinde polaroid fotoğraf makinelerine meraklandım.ama akşam beri girmediğim sayfa kalmamasına rağmen ucuza film bulamadım.eski yazılanlarda yeniden film çıkacağına dair bilgi var şu an ne durumda bilen varmı? teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr39 -- 13 Şubat 2013; 14:04:01 > -
Bende de eskiden bir 780 makina var. İnternette fiyat araştırması yaptım. 10 film için 135 TL gibi komik rakamlar var. Bunu alacak insandan çok, bu ilanı veren insanın nasıl biri olduğunu çok merak ediyorum. -
gelişme var mı ? hortlatalım bir konuyu. bende polaroid 600 üm için film arıyorum. -
Vatan'a bakin. -
Ebay'de aradığınız filmi kolaylıkla bulabilirsiniz. Ancak kargo ücreti nedeniyle fiyatı fazla oluyor. Hayyam'da da satılıyor. -
Selamlar, Ekşi Sözlük'te de yazdım burada da yazayım belki ilgililer çıkar...
The Impossible Project, 50 dolar kargo ücretiyle sonsuz sayıda film kargolaması yapıyor. İçinde 8 film barındıran kartuşlar da 18-21 dolar arası bir meblağa satılıyor.
4-5 kişi toplanıp, kargo parası, gümrük parası vs. parasını karşılayıp 1o-15 tane kartuş getirtelim. bir kısmını iç piyasaya satar yaptığımız masrafın bir bölümünü çıkarırız kalanları da kullanırız. Bu teklifim hala geçerli... Mantıklı olarak yaklaşırsanız duruma 8 film takribi 45-50 liraya temin edilebilir oluyor bu yöntemle.
Bir süre film ihtiyacını karşılar sonra tekrar benzer bir işle sipariş yapabiliriz. Konun daha detaylı anlatımı şurada mevcut. (bkz: şura)
-
8li paket aldım 50 lira civarı bir paraya denk geldi, (ebay almanyadan gelecek) polaroid 600 -
Merhabalar;
Satın aldığın 8'li paketin linkini paylaşabilir misin? Ben de satın almak istiyorum
Benzer içerikler
- fotoğrafı dijitale çevirme
- samsung s760 açılmıyor
- fotoğrafın hangi telefonla çekildiğini bulmak
- nikon d3000
- 28 yıl sonra
- photoshop yapay zeka
- hdr ne işe yarar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X