Şimdi Ara

PokemonVortex - Yeni Exp Kasma Yöntemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Artik iMacro'nun çalişmamasi üzerine yeni exp kasma yöntemleri düşürken internetde auto mouse click adlı bi programa rasladim. Bu programla mouse kordinatlarindan oluşan bir script hazırlayip başlatmak ve mouseun otomatik olarak gerekli şeylere basmasini sağalamaya yariyor.

Not : bu yöntemi uygularken mouse otomatik haraket edeceğinden bilgisayari kullanilamiyor. yani bunu sadece afk olduğumuzda yani bilgisayar başında olmadiğimizda kullanabiliyoruz. (Tabi virtual PC kullaniyorsaniz başka )

Program Download Linki
    http://www.murgee.com/auto-mouse-click/download/setup.exe

* Programi yükledikden sonra önce pokemon vortex'e giriyor ve kasılmasini istediğimiz pokemonu takımın en üstüne yerleştiriyoruz.

* Battle Any Member ile " Trainingpsychic " adlı kişi ile battle başlatip burada duruyoruz.

Not : şuan bildiğim kadariyla var olan traning accountları. Trainingpsychic - Traininggrasswater ve Trainingfireflying. Yanlız Trainingfireflying size damage yapabiliyor bu yüzden ben grass ve water type pokemonları Traininggrasswater ve diğerlerini Trainingpsychic ile kasiyorum.

* Ctrl + Mouse Scroll'u ile Sayfadaki herşeyi ekrana sığacak duruma getiriyoruz. yani Mouse scrollsuz Continue düğmesini basabilecek duruma getiriyoruz.

* Şimdi Auto Mouse Click Programini açiyoruz.

Şimdi burada öncelikle Mouse'un gidecek ve basacak kordinatları bulmamiz lazim ama ben internetden bunu gösterecek herhangi bi program bulamadim bu yüzden ben deneyerek doğru kordinatları buldum. bu sizi yaklaşik bi 30dk uğraştirabilir ama zaten "Y" kordinatını buldukdan sonra diğerleri dahada kolaylaşiyor. Önce X:500 Y:500 yazarak başlayip sonrada X ve Y kordinatlarını yavaş yavaş değiştirerek doğru yere ulaşabilirsiniz.

Not : Bunu Yaparken Mouse her saniye işaret edilen yere gidecektir bu yüzden Stop yapmak istediğinizde biraz zorlanicaksiniz bu yüzden bence "Click Type" sekmesinin altındaki kutucuğa 1000 yerine 2000 yazmanizi tavsiye ederim.

X = Sağ-Sol
    Y = Yükseklik

* Şimdi öncelikle contine'a basacak kordinati bulun ve "Add" a tıklayarak ekleyin. Daha Sonra "Attack" ve en sonunda biraz üstünde olan "Continue"

* Elinizde 3 Tane kordinat olucak. ve bu 3 kordinat ile 1 tane pokemon yenmenizi yariyor. 6 tane olduğundan bunları ayni sırada 6 kere yazip eklemeniz gerekiyor.

* Ve Sonra 6.cinin sonunda "Repeat Battle" Dügmesinin kordinatlarını bulup Add'le ekleyiyoruz.

* ve hepsini ekledikden sonra artık start'a basıp başlayabiliriz. İnternet hızınıza göre sayfalar yavaş veya hızlı açilabilir. Tıklama sıklığını ona göre ayarlayin. 1000 = 1 Saniye anlamına gelmektetir."Save Clicks" ile bunu kayit edebilirsiniz.

Bundan sonrasini program kendisi yapiyor

Bu program imacro's daha hızlı olduğundan daha hızlı exp kasar.
    Ben hesapladim playeri yaklaşik 17 Saniyede yenip 5k exp ve 1,5k $ aliyor.
    Buda yaklaşik olarak 1 saate 1m exp ve 300k $ demek oluyor.
    Bir gece bunu yatmadan önce başlatip sabah durdurulursa. 7-8m exp ve 2,1m $ kasilmiş olur.

Tamamen Kendim hazırladim. Hiçbiryerden altıntı yapilmamiştir.

PS : Mystic Eevee ve Dönüşümlerini ariyorum. Elinde olan varsa oyundan "Insomnium" a PM atsin belki trade yapabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waves -- 26 Temmuz 2012; 16:25:28 >

• Güzel iyi hoş, ama iMacros bende çalışıyor.
  • bende ve birçok kişide çalişmiyor. chorme ve firefoxda denedim.
  • iMacros sende çalışıyormu ayarlarını söyler misin?
  • Herhangi bi' ayarı yok ki, Click mode seçiyorum sonra yine aynı kasma şeklini yapıyorum.Ayrıyetten sadece User Agent Switcher kullanıyorum.
  • Peki iMacros açıkken başka birşeyle ilgilenebiliyor musun ? Yani bilgisayarda imacros açık sen film izliyorsun bilgisayarda.
    Tam anlatamadım
  • en kaliteli yontem autoit ogrenmeniz

bu arada pc bos kalsın istiyorsanız vmware ile sanal pc kurabilir ve orada çalıştırabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.