Şimdi Ara

###Pokemon X-Y[6.Seri][Ana Konu]### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
743
Cevap
3
Favori
25.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eh, o zaman yapacak bi şey yok. Ben 3DS'i alırken zaten yeni bir konsol çıkarırlar. Peynir ekmek gibi konsol çıkardıkları için.
  • Ateş başlangıcını sevdim baya.Çimen başlangıcı oshawotta benziyor gerçekten. Su başlangıcı da palpitoada...Pokemonlar artık biribrlerini taklit etmeye başlıyorlar yakında orjinal bir pokemon kalmayacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: idrisovic

Ateş başlangıcını sevdim baya.Çimen başlangıcı oshawotta benziyor gerçekten. Su başlangıcı da palpitoada...Pokemonlar artık biribrlerini taklit etmeye başlıyorlar yakında orjinal bir pokemon kalmayacak gibi.

Bir yandan haklılar pokemon çıkarmakta ama tadında bırakmaları lazım ya.
  • 150 çıkaracaklarına 50 çıkarsınlar diye düşünüyorum ama o da çözüm değil. Bıraksınlar diyorum ama ben bile istemiyorum.Öncelikle bütün pokemonları 3 evrimli bir hale getirmelerini istiyorum sonra yeni pokeler çıkarsınlar
  • Arkadaşımdan aldığım bilgilere göre Starter'lar Pure-type olacaklarmış,evrim geçirselerde bu değişmeyecekmiş.Fennekin'den umutluydum...Fire/Psyhic olacak diye ama Fire/Fighting'den iyidir.Bir de yeni Eevelution'lar olacakmış,Dragon-type Eevelution falan gelecekmiş...Oyunun grafikleri falan bayağı değişti,bazen grafikler yüzünden zevk alamadığım olur benim ama bu sefer eğlenecekmişim gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunteris -- 15 Ocak 2013; 13:24:06 >
  • Pokémon'u bitirmek, altın yumurtlayan tavuğu kesmek olur. Bunu Nintendo da fanlar olarak biz de kabul edemeyiz.
  • sırf bu oyun için nintendo 3ds alınır

• Ne bu hız.Daha 5. jenerasyon yeni çıktı
  • Oyunla ilgili Yeni gelen bir bilgi olmadı efsanelerin ismi belli oldu sadece 1. sayfaya editleyeyim
    Ben bitki pokemonunu ve yveltal ı beğendim açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darui

Oyunla ilgili Yeni gelen bir bilgi olmadı efsanelerin ismi belli oldu sadece 1. sayfaya editleyeyim
    Ben bitki pokemonunu ve yveltal ı beğendim açıkçası

Hocam üstte bir arkadaş da yazmış tekrarlamakta yarar var.Starter'ların ikincil bir türü olmayacak.Ama gelişimleri için aynı şeyin geçerli olup olmadığı hakkında bilgim yok.
  • Ben bitki pokemonu için bir fight eklenebileceğini düşünüyorum. 5. Seride fight tipi önem kazanmıştı. Bakalım bu seri ne olacak ? Umarım dark kasarlar

• Xerneas Psychic/Grass gibi duruyor.
    Yveltal ise Dark/Flying veya Fire/Flying
  • quote:

Ben bitki pokemonu için bir fight eklenebileceğini düşünüyorum. 5. Seride fight tipi önem kazanmıştı. Bakalım bu seri ne olacak ? Umarım dark kasarlar

Bitki olabilir de, Blaziken , Infernape ve Emboar üçlüsü gibi fight türü olmaz umarım yeni ateş türünün evrimi.Fight türünden soğudum ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

Xerneas Psychic/Grass gibi duruyor.
    Yveltal ise Dark/Flying veya Fire/Flying

Xerneas ile ilgili kesinlikle katılıyorum egemert yveltal dark veya steel flying olacak bence

• quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

quote:

Ben bitki pokemonu için bir fight eklenebileceğini düşünüyorum. 5. Seride fight tipi önem kazanmıştı. Bakalım bu seri ne olacak ? Umarım dark kasarlar

Bitki olabilir de, Blaziken , Infernape ve Emboar üçlüsü gibi fight türü olmaz umarım yeni ateş türünün evrimi.Fight türünden soğudum ya.

Blaziken iyiydi bence, bu arada ben de fight sevmiyorum ama pokemon fight a yatkın bence

• Bana göre de Fennekin evrimi Fire/psychic olur gibi geliyor. Chespin ise grass/ground olacak gibi geliyor..

Ayrıca efasnelerden x grass/fight y ise fire/flyingolacak gibi duruyor.

Bu tahminlerden biri bile tutmasın pokemonu bırakıyorum:d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idrisovic -- 21 Ocak 2013; 14:32:42 >
  • Nezaman çıkıyormuş peki ?

Bilgisayarda oynayabiliriz sanırım emulator ile ?
  • 3DS aldım şu an 15 tatilde elimde olacak ve bu arada Xerneas beğendim.

Not: Oyun daha kırılmadı yani Emulator için ne olacak bilmiyorum ama büyük ihtimal ile kırılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 23 Ocak 2013; 20:15:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

3DS aldım şu an 15 tatilde elimde olacak ve bu arada Xerneas beğendim.

Not: Oyun daha kırılmadı yani Emulator için ne olacak bilmiyorum ama büyük ihtimal ile kırılır.

Oyun daha çıkmadı ne kırılması
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.