Şimdi Ara

Pokemon World Online (Sapphire) (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.833
Cevap
16
Favori
141.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crykaos

ya arkadşlar bişi dicem ben pokemon world onlinede bi monkeyim vardı praymep oldu ama hani pokemonun üstüne gelince şukadar xp daha alırsan lvl atlar bölümü bvarya orda - 68000 yazıyo ben -68000 xp den +14000 xp yapınca 29 lvl olacakmış bu bugmu yoksa normal oyunun kendi sistemimi ??

Oyunun kendi sistemi, pokemonlar geliştiğinde xpleri -ye düşer.
  • oyuna yeni başladım da forumda da bulamadım yardımcı olurrsanız sevinirim. 6 dan fazla yakaladığım pokemon pokemon centera gidiyor ya orada bilgisayardan nasıl değiştiriyorum elimdeki pokemonlarla? bir türlü bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

Hatalar var.
    Kanto Gymleri.
    Brock için; Su,Çimen,Yer,Çelik,Dövüş
    Misty için; Elektrik,Çimen
    Lt.Surge için; Yer
    Erika için; Ateş,Buz,Böcek,Uçan
    Koga için; Pisişik(Psychic),Yer
    Sabrina için; Hayalet,Karanlık
    Blaine için; Su,Yer,Kaya
    Blue için; Pisişik,Yer,Su,Dövüş,Uçan,Buz,Elektrik,Kaya

Johto Gymleri.
    Falkner için; Elektrik,Buz,Kaya
    Bugsy için; Ateş,Uçan,Kaya
    Whitney için; Dövüş
    Morty için; Hayalet,Karanlık,Pisişik
    Chuck için; Uçan,Pisişik
    Jasmine için; Yer,Ateş
    Pryce için; Ateş,Kaya,Dövüş,Çelik
    Clair için; Ejder,Buz

Burdaki tür pokelerle kolaylıkla gymleri geçersiniz.

Hocam ben şuanda Jasminedeyim metagrossu ates pokemonu ile mi alayım yoksa başka bir pokemonla mı çünkü bugün jasmine ile yaptım ve yenildim yarın tekrar denicem. Metagross mahfetti beni

• nuovocinemaparadiso N kullanıcısına yanıt
    bilgisayardan gördüğün zaman sağ tıklayıp 6ya kadar olan bir numara vericeksin ozaman pokemonları değişecektir.
  • ArkadaşLar oyuna 2 gün oLdu başLayaLı. 5 Rozeti aLdım trade için pokecenterin 2. katına çıkmayı başaramadım bi kadın duruyor aLmıyor yukarı beni tam oLarak nasıL oraya çıkıp biriyLe trade yapabiLirim evrimLeştirmek istedğim bikaç pokemonum var.

Ayrıca hızLa iLerLiyorum oyunda ve hiç arkadaş edinmedim arkadaş ekLemek isteyen oLursa oyundaki nick: b_psycho
  • arkadaşlar ben kantoda başladım oyuna şu an johtoda son gym clairdeyim bunu da yenince gym kalmıyor oyun bitiyormu varmı bilgisi olan farklı bir haritamı acılacak bi lig falan mı var nasıl oluyor
  • ben bir şey anlamadım şimdi rozet alıcaktım sonuncu adamda kaybettim ve bir daha maç yapamıyorum o adamla bi arkadaşta dedi 24 saat geçince bir daha oynuyorsun çok uzun bir zaman değil mi bu ya
  • Artık oyunu oynayan yada bu başLığa bakan kaLmadı sanırım soruLarımız cevapsız kaLıyor..

Ben yinede sorayım beLki cevap veren çıkar.
    8 Rozeti aLdım Kantodaki şimdi Jotho ya geçmek istiyorum ama surf yok para oLmadıgı için aLamadım ama tren iLede gidemiyorum. Train Pass ı aLdım görevini yapıp 1 adet ticket aLıyorum safron cityden giriyorum ama Jotho kısmına geçitmiyor başka rozetLer oLmadan. Bunun çözümü nedir detayLı bi şekiLde açıkLarsanız çok sevinirim TeşekkürLer..
  • Arkadaşlar 14.rozetteyim oynayanlar ekleyebilir. ID:yalova1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cluptechno

Artık oyunu oynayan yada bu başLığa bakan kaLmadı sanırım soruLarımız cevapsız kaLıyor..

Ben yinede sorayım beLki cevap veren çıkar.
    8 Rozeti aLdım Kantodaki şimdi Jotho ya geçmek istiyorum ama surf yok para oLmadıgı için aLamadım ama tren iLede gidemiyorum. Train Pass ı aLdım görevini yapıp 1 adet ticket aLıyorum safron cityden giriyorum ama Jotho kısmına geçitmiyor başka rozetLer oLmadan. Bunun çözümü nedir detayLı bi şekiLde açıkLarsanız çok sevinirim TeşekkürLer..

Train olayına ben girmedim tam bilmiyorum ama surf alsan daha rahat gidersin. Trade yaparak para kazanabilirsin veya dövüştüğün npclerle tekrar dövüşerek gymlerdeki dövüşcülerde dahil rahat kasarsın. Dün 13 k para vardı bütün gymleri tekrar gezdim 49 k para var şuan.

• ceycey44 kullanıcısına yanıt
    tşk ederim çok sağol
  • arkadaşlar bende croconow vardı level atladı şimdi xpsi -15bin oldu. bu nasıl düzelecek ya. oyundan mı kaynaklanıyor bu sorun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuovocinemaparadiso

arkadaşlar bende croconow vardı level atladı şimdi xpsi -15bin oldu. bu nasıl düzelecek ya. oyundan mı kaynaklanıyor bu sorun?

araştırdım evrim geçirenlerin hepsinde düşüyormuş. neyse tekrar + ya getirebildim. başka bir sorum olacaktı. bu very rare pokemonlar çok fazla poke topu atınca mı yakalanıyor? bir tek growlithe yakalayabildim. diğerleri canları az kalınca uyutup poke topu atsamda yakalanmıyor. bir daha vurursam da ölüyor. çok fazla poke topu mu atmam gerekiyor?
  • Pokémon Crater web tabanlı bir oyundu gayet basit grafikleri ve gayet basit bir yapısı vardı .Oyunu şimdiki tüm oyunlardan güzel yapan kısmı ise verdiği zevk ve keyifti ve şuan burdaki çoğu kişinin internetten online olarak oynadığı ilk pokémon oyunu tahminimce Pokémon Craterdir
  • yardım eden olur mu bilmiyorum ama blackthorn city'e gitmek istiyorum. ice path de kayboldum nasıl çıkacağım yardım edebilen olursa sevinirim. en alt 3. katta kayboldum. bir kapı var ama oradanda geçilmiyor. ne yapmam gerekir?
    edit: buldum sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuovocinemaparadiso -- 24 Ağustos 2013; 20:18:30 >
  • Kantodaki bütün şeyleri bitirdim canım sıkıldı şimdi johtada başlıcam. Pokemonlar değişecek değil mi? Daha farklı pokemonlar çıkar diye tahmin ediyorum.
  • beyler 100k ya ihtiyacim var geri ödemesi olur yeniyim oyunda satacak pokemonum yok 8 rozet bitirdim kantoda kaldım
  • Oyunda Arkadaş olacak varsa Ekleyebilir '' LeaderEmre ''

• quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

quote:

Orijinalden alıntı: Leaderblacknightiiuu

evet kadabra tradeyle gelisiyor safron da pc da ust kata cik orda birisiyle trade yap pokemonunu vermiycen sadece trade yapıcan o gelisicek

leaderemre adında bi türk rast geldi bende bilmediğim için verdim geri vermedi bıraktım oyunu keşke daha önce okusaymışım

dolandırıcı eklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 16 Eylül 2013; 0:31:01 >
  • Dolandırıcı ben değilim benim arkadaş yapmış onu Bende bilmiyodum ondan aldım bu hesabı Hatta O pokemonlarını çaldığı arkadaşlada konuştum pokemonlarını verim parasını verim dedim istemedi Yani o arkadaşda biliyo Ben dolandırmadım onu !!
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.