Şimdi Ara

pokemon tcg aldım :( (resimli) (mtg de eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amerikadan dün theme deck aldım almaz olaydım 60 kart var 9-10 çeşit pokemon var 5-6 çeşit trainer var geri kalanlar hep bunların aynısı 26 tane falanda energy var :( yanında 1 tane coin ( hakkını vermek lazım çok hoş yapmışlar sırf onları bile koleksyon yapanlar vardır her destede falan farklı coin var ) ve damage counters var.

theme deck alınmazmış meğerse booster pack alınırmış ama onlarda çok pahalı
    magic the gathering alıcam artık :D onların theme'inde hiç öyle şeyler yok ve theme alınca 2 tane booster veriyor

resimler :
     pokemon tcg aldım :(  (resimli) (mtg de eklendi)

burada gördüğünüz üzre kartların yarısından çoğu aynı :(

bunlar da magic kartlarım toplam 2 deste aldım bunlar iyi bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peseq -- 18 Temmuz 2012; 2:42:26 >

• trading card game galiba dedigin

birkac resim atsan güzel olurdu
  • evet :) yarın koyarım hepsini çekip ama kart çeşidi çok az :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisseq

evet :) yarın koyarım hepsini çekip ama kart çeşidi çok az :(

Resimleri koyarsanız çoğu kişi fikir sahibi olacaktır.
  • resimler eklendi ....
  • Dediğin kadar kötü çıkmamış desten. Moralini bozma o kadar.
  • Ne kadara aldın bu desteyi tam olarak?

Ha birde bu oyunun online olarak oynanabileni var. Fakat bir deste satın alıp onun banknotunu tarayıcıya okutmak mı lazımmış öyle birşeydi. Online oynanabiliyor bu oyun ve başkalarıyla yaptığın maçlarda kart filan kazanıyorsun. Kartları değiştirebiliyorsun. Bir denemeni tavsiye ederim.
    Sitesi de şuydu;http://www.pokemontcg.com/welcome
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben şuan mtg nin pc oyununu indiriyorum. Mtg ye merak saldım denemiş olurum. Adını da vereyim : Magic the gathering : duels of the planeswalker
  • Fiyatı ne kadar, hangi siteden aldın, kargo ücreti falan verdin mi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

Fiyatı ne kadar, hangi siteden aldın, kargo ücreti falan verdin mi???

Sanırım gidip almıştı.
  • özellikle aynı koyuyorlar,adı üstünde trading kart.Bir den fazla aynı karttan var ki diğerleri ile takas edebilesin.
  • bu desteyi 10 dolara aldım evet online ı biliyorum türkiyeye gelince bakıcam çünkü şuan internet bağlantısı evde yok

magic de aynı türkiyeye gidince başlarım ücretsizse

evet youtubedan booster pack açma videosuna baktım adam 30 paket falan açıyor 300 karttan 40-50 çeşit kart çıkıyor :)
    bunlardan çeşit olması için her seriden 2-3 tane booster pack almak lazım
  • 1 Deste 18 Tl oluyor sanırım, eğer tatile giderken fazla para alabilirsem paypal'dan kendime alırım 1-2 deste.
  • evet o civar oluyor bende 1 hafta sonra 1 deste daha alabilirim yada magic alırım daha karar vermedim
  • İyi de oynayacak birin yoksa bir işine yaramaz ki Online oynayabilmek için ne kadar fiyat gerekiyor bileniniz var mı acaba?
  • hep aynı kartlar var gibi
  • Hep aynı kartlar var demişsiniz de oyunun mantığına göre öyle olması lazım.

bkz. 1 Larvitar 1 Pupitar 1 Tyranitar var.Larvitar'ı attınız ortaya öldü.Pupitar ve Tyranitar boşa gidecek.Enerji kartı fazla olması da yine oyunla ilgili.Bence gayet güzel deste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

İyi de oynayacak birin yoksa bir işine yaramaz ki Online oynayabilmek için ne kadar fiyat gerekiyor bileniniz var mı acaba?

bizim yazlıkta 4-5 kişi var eskiden aldıkları pokemonlarla oyuyoduk 2-3 sene öncesine kadar :D
    online oynamak için ne kadar almalı bilmiyorum yenilerden booster pack yetiyorsa 3-4 dolar bişi
    edit : magic kartlarımıda koyuyorum onlarıda yeni aldım sayılır
    onlarda gelişme olmadğı için kart çeşidi fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peseq -- 18 Temmuz 2012; 2:44:01 >
  • bana göre pokemon kart desten harika en sevdiğim pokemonlar var içinde (riolu,larcitar,beldum)daha ne istiyorsun ki
  • teşekkürler :)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.