Şimdi Ara

POKEMON GO 20 YILDA ORTAYA ÇIKMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adam taa 20 yıl öncesinden 3d haritalı falan oyun yapmış :D tabi o zamanlar sanal gerçeklik falan yok... helal olsun ne diyim :D

http://teknoliste.com/bir-gece-yirmi-yillik-servet/

• haber linkine tıklamadım ama eğer 20 sene önce pokemona özel nintendo konsolu cıkarılıcaksa bişi diyememde aksi takdirde net yalan haber biraz daha haberlerı ıncelersenız pokemon nintendonun cıkardıgı bir oyundur ve ceosu ve başkanı olan Satoru Iwata pokemonun sadece nıntendo konsollarında oynanacagını söyleyıp bu görüşünü korumustur ta ki iwata gecen sene ölene dek ölünce yenı gelen ekip mobil cihazlara pokemon cıkarmalıyız diyerek geçen sene çalısmalara basladı eğer 20 sene önce ıwata demisse yenı bir gameboy tarzında nıntendo konsolu cıkarın bişey diyemem , ama adam pokemon mu? Nintendo konsolunda oynayacaksın kardeşim demiş birisiydi rahmetli.
  • düşünce güzel, meyvesini alması daha da güzel :D
  • oyun zaten ingress in modu gibi bisey ingress adli oyuna bakarsaniz pokemon ile ayni oldugunu anlarsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilla-R

oyun zaten ingress in modu gibi bisey ingress adli oyuna bakarsaniz pokemon ile ayni oldugunu anlarsiniz

aynen
  • "Bir Gecede Başarılı Olmak, 20 Yılımı Aldı"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende indirdim ama anca dolmuştayken poketopu topluyom :) kim yürüyecek şimdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu pokemon u çocukken izlerken bende düşünmüştüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.