Şimdi Ara

pokemon fire red mystic ticket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malumunuz pokemon fire red oynuyorum.Oyunda tüm rozetleri alıp elite 4 ile yaptığım mücadelede başarılı olup,düşmanımı da yendim.Oyun yeniden başladı.Profösör Oak ın yanına gidip national pokedeximi de aldım.7 adada dolaşıyorum.
    şimdi sorular:

1-Master topumu kullandım mewtwo yu yakalayabilirmiyim?
    2-Hangi mağarada olduğunu biliyorum ama önündeki çekilmiyor bir türlü ne yapmalıyım?
    3- Ve en önemli soru mystic ticket diye bir bilet var.8. ve 9. adalar için.Onu gameshark kodları kullanmadan alabilir miyim.Yok eğer alamazsam son çare olarak bunun kodlarını ne yapmam gerektiğini bana özelden mesaj atabilecek babayiğit arıyorum.
    teşekkürler saygılar....

• 1-Yeteri kadar Ultra Ball ile yakalarsın.
    2-Yapman gereken şeyler var;

-Pokémon Ligini yenmek.
    -60 Farklı Pokémon yakalamak.
    -Celio'ya Sapphire ve Ruby vermelisin.
    Cerulean Şehrinde; Cerulean Mağarasında olduğunu biliyorsun. En sonunda o seni bekliyor. MasterBall'ını keşke harcamasaydın.Ultra Ball ile de yakalama şansın var seni biraz uğraştırabilir.70Level. Swift,SafeGuard,Recover,Psychic saldırıları var. HPsi yüksek ,Atağı az, Sp.Atağı ve Hızı fazla.

3-GameBoy'un varsa alabilirsin.Yok Emulatörle oynuyorum diyosan hileye kaldın.
  • 1-anladım deniycem.

2-Pokémon Ligini yendim
    Celio'ya Sapphire ve Ruby yi verdim
    60 pokemon yakalamadım.Tamam onu yakalayınca tekrar deneyeyim.

3-Burada sıkıntılıyım
    Oyunu hilesiz oynadım emülatör üzerinden.Ama mystic ticket için hile gerekiyor aksini söyleyeni duymadım.
    3 gündür araştırma yapıyorum
    Gameshark kodlarını master kodlarını yazıyorum diğer şeyler çalışıyor.Mesela marketten istediğimi alabiliyorum, istediğim pokemon karşıma çıkıyor bla bla bla.Ama mystic ticket hilesini yazınca ????????? itemi çıkıyor oyunu tekrar başlatıyorum yanlız yine gidemiyorum 8. ve 9. adaya
    bunu nasıl halledecez ho-oh u yakalamak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord24turker

1-anladım deniycem.

2-Pokémon Ligini yendim
    Celio'ya Sapphire ve Ruby yi verdim
    60 pokemon yakalamadım.Tamam onu yakalayınca tekrar deneyeyim.

3-Burada sıkıntılıyım
    Oyunu hilesiz oynadım emülatör üzerinden.Ama mystic ticket için hile gerekiyor aksini söyleyeni duymadım.
    3 gündür araştırma yapıyorum
    Gameshark kodlarını master kodlarını yazıyorum diğer şeyler çalışıyor.Mesela marketten istediğimi alabiliyorum, istediğim pokemon karşıma çıkıyor bla bla bla.Ama mystic ticket hilesini yazınca ????????? itemi çıkıyor oyunu tekrar başlatıyorum yanlız yine gidemiyorum 8. ve 9. adaya
    bunu nasıl halledecez ho-oh u yakalamak istiyorum

3-Üzgünüm kardeşim başka yolu yokmuş.İlla gerçek gameboy olması lazımmış.

• hmm yani yakalıyamıycaz.
    yakalayan varsa söylesin :D
    Hooh istiyorum
    Hooh istiyorum
    Hooh istiyorum
  • Deoxy değil miydi o yav?
  • 8.ADA
    bu adaya Mistery Ticked ile gidebilirsin ama bu Ticked oyunda yok!bu nedenle buraya Gameshark ile git(Ama ben gidemedim maalesef...).Sonra mağaraya gir orda ilerle yol 2'e ayrılcak.Sola gidersen Ho-oh'u sağ'a gidersen Lugia'ı yakalayabilirsin ikiside harika mutlaka yakala.
    9. ADA
    İşte!Oyunun En zor bölümü!En gıcık bölümü!En yorucu bölümü!Buraya gitmek içinde Mistery Ticked gerek amma oyunda olmadığından Gameshark ile git..Sonra bir üçgen kaya görceksin.Bu kayaya dokununca bir yana kaçıyor yine dokununca yine kaçıyor.En sonunda Deoxy geliyor...Ama bu kaya'a dokunmak çok zor...Belki 10 defa dokunmak gerek fakattttt(sonu sakat) bir kayaya dokunduktan sonra kaçıcakya kaçan kayaya 2-3 saniye içinde dokunman gerek herhangi bir hatada en başa dönüyorsun.

Deoxys

Nerede: Birth Island
    Hangi seviyede: 30 lv.
    Tür: Ruhsal

Deoxy 9. ada olan birth adasındaymış ama ben buraya da gidemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord24turker -- 13 Ocak 2011; 23:21:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battle mage resmi
    18 yıl önce açıldı
    ### Red Stone Online - Rehber ###
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YOUTUBE
    Sonunda buldum herkese teşekkürler.Master codu v1.0 ve 1.1 için geçerli çalışmıyorsa master codunu değiştirin.Denedim oldu.Bence bu hile sayılmaz çünkü oyunda mystic ticket yok.Hilesiz national pokedexi dolduran ilk türk olmak nasip olacak sonunda :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord24turker -- 13 Ocak 2011; 23:50:43 >
  • quote:

YOUTUBE
    Sonunda buldum herkese teşekkürler.Master codu v1.0 ve 1.1 için geçerli çalışmıyorsa master codunu değiştirin.Denedim oldu.Bence bu hile sayılmaz çünkü oyunda mystic ticket yok.Hilesiz national pokedexi dolduran ilk türk olmak nasip olacak sonunda :D

Hööö?
  • 8. ve 9. adaya gidersen de deoxyi görebileceğini sanmıyorum. çok zor bi bulmacası var.
  • 17543C48 E65E0B97
    437065EF 67DF37EF

sol üstten cheat > chatlist > codebreaker codes yaz oraya bu kodu git çalılara ho-oh karşında
  • quote:

YOUTUBE

çok geç ben platinumda doldurdum hemde hilesiz sadece trade ve pal parkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Izanagi-no-Okami -- 24 Şubat 2011; 19:20:45 >
  • 8. ve 9. Adalara gidiş

1. (M) (Bütün Zaman Açık Olmalı) GameShark code girin.

72BC6DFB E9CA5465
    A47FB2DC 1AF3CA86

2. DMA ENABLIER (Bütün Zaman Açık Olmalı) GameShark code girin.

8D671FD9 6F6BEFF2
    78DA95DF 44018CB4

3. MYSTICTICKET (8. Adası - Lugia-Ho-Oh) Code Girin PokeMart tan alışveriş yapın. Sonra Pasif hale getirin.

0E12F25C BC489609
    141BB87C 83D7018F
    7A063220 5D82DF58
    2782EFCA 4EED1397

4. AURORATICKET (9. Adası - Deoxys) Code Girin PokeMart tan alışveriş yapın. Sonra Pasif hale getirin.

0E12F25C BC489609
    141BB87C 83D7018F
    7A063220 5D82DF58
    641B9F5D 3A0D0482

5. Birth Island/Navel Rock Enabler Code girin.

07CF2578 E43B4EBF

6. Vermilion Limanına gidin. Artık 8. ve 9. adaya gidebiliyorsunuz. İyi oyunlar.
  • Navel Rock:6AADAC54 A0A4B6C7

Birth Island:554D9257 D0472EF8

alın buda benden size hediye
  • yalnız hileleri silmeniz lazım öyle ise yarar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.