Şimdi Ara

Pokemon Fire Red Adalar Tam Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
15.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lig Şampiyonu Olduktan Sonra Oyun Bitmiyor Save Dosyasını Tekrar Açtığınızda Pallet Townda Oluyorsunuz.Prof.OAK Size National Dex'i Vereceğini Söyleyip Lab'a Çağırıyor Ve Size Yeni PokeDexinizi Veriyor Fakat 60 Pokemon Yakalamanız Lazım Yoksa Vermeyecek.

Yeni PokeDexinizi Aldıktan Sonra Vermilliona Gidin Gemiye Binip One Islande Gidin Çünkü Artık Maceramız Orada Başlayacak Bu Adayı Biliyorsunuz Çünkü Billy Sizi Cinnabarda Rozeti Aldıktan Sonra Götürmüştü.Artık Makinayı Çalıştıracağız.İki Taş Lazım Ruby Ve Sapphire Bunları Bulacağız.

ONE ISLAND:Buraya Geldiğimizde Poke Centera Girin Billynin Arkadaşı İle Konuşup Oradan Çıkın Sağa Doğru Gidin Suda Surf Kullanır Hemen Karakterinizin Solundaki Yere Gidin Dümdüz Gidin Bir Cave Var Oraya Girip Yaşlı Adam İle Konuşun Bize HM06 Yani ROCK SMASH'i Verecek.Caveden Çıkıp Yukarıya Devam Edin Surfu Kullanın Tekrar Varacağınız Yer MT.EMBER Ve Burada Sizi Üç Efsane Kuştan Biri Olan Moltres Bekliyor 50 Level Dağın En Tepesinde Gidin Yakalayın Tekrar Başa Dönün Bir Hiker Var Onunla Konuşun Explosionu Öğretecek Power 250 Accuary 100 Sağda İki Roket Takımı Elemanı Var Kapı Koruduklarını Göreceksiniz Yeni Bu Cavein İçinde Ruby Var Onu Alın Ve Billynin Arkadaşına Verin Şimdi İse Sıra Sapphirede :) Size Rainbow Pass Verecek Bununla 4,5,6,7.Adalara Gideceğiz.

TWO VE THREE ISLAND:Bu Adalar Boş Diyelim Çünkü Lig Bitmeden Önce Buradaki Görevleri Yaptık.

FOUR ISLAND:Burada HM07 Yani WATERFALL'i Alacağız İce Cave Gidin Hemen Sağda Mağaranın İçine Girin Bize Lazım Olan Pokeballin İçindeki HM (Sağda) Fakat Gitmek İçin Yukarıda Buzlar Var Oradan Sadece 1 Defa Geçebilirsiniz.2.Geçişinizde Düşüyorsunuz Bizde Düşeceğiz Ama En İlerkinde Daha Sonra Alt Kattayız Hemen Aşağıdaki Merdivene Tırmanın HM Alın Ve Öğretin Bir Pokemonunuza Dışarı Çıkın Şelaleye Tırmanın Asıl Cave'e Şimdi Gireceksiniz Burada Roket Takımı Üyeleri Var Bunları Yeni Ve Buradaki İşimiz Bitti.

SIX ISLAND:Beşi Atladım Çünkü Sıraki İşimiz Burada Sapphireyi Arayacağız.Güneyde Bir Mağara Var Kapısı Kapalı Bunu CUT Kullanarak Açın.İçeri Girin Çukara Düşün Sırasıyla Üst-Sol-Sağ-Alt Çukurlara Girin Sapphire Burada Tebrikler Buldunuz Ama Oda Ne Çalındı Maalesef :( Bir Roket Takımı Prof. Bizden Çaldı Fakat Bize Bir Şifre Verdi Bu Şifrenin Bir Değişiğini ONE Islandde 2 Roket Takım Üyesi Verecek. Buradaki İşimiz Bitti Şimdi Sapphireyi Geri Alacağız.Beşinci Adaya Gidiyoruz.

FİVE ISLAND:Ve Sapphireyi Alacağımız Yer Bu Adada Rocket Takımının Üssü Var Güneyde Gidin Oraya Kapı Kilitli Ama Açıyorsunuz Hani Size Prof Ve Roket Takımı Üyeleri Şifre Vermişti. Hatırladınızmı İşte O Üsse Girmek İçin Gerekli Şifreler Üsse Girdik RokeT Takımını Yenin Sonra Onlar Kaçıyor Ve Prof. İle Baş Başa Kalıyorsunuz Onunla Savaşın Ve Yeni Sapphire Artık Bizimdir.İlk Adaya Dönün Ve Billynin Arkadaşına Verin İşimiz Bitti.

SEVEN ISLAND:Burada Güneyde Bir Cave Var Buradaki Kaya Bulmacasını Çözün Buradaki İşimizde Bitmiştir.

Artık Son 2 Ada Kaldı Fakat Bilet Lazım Gameboyda Oynayanlar Navel Rocka ve Birth Islande Gitmek İçin Mystic Ve Aurora Biletlerini Alacaktır Ligden Sonra Fakat Emulatorde Size Bunu Vermiyorlar Sadece GameShark Kodlarıyla Gidebilirsiniz.

EIGHT ISLAND (Navel Rock):Burada Sadece 2 Pokemon Var Bunlar İse HO-OH Ve LUGIA Bunları Yakalayacağız.

NINE ISLAND (Birth Island):Birth Island Süreli Olarak Bilinior Ama Değil Adım Sayısına Bakılır.Şöyle Taşa Gidin Taş Sol Alta Gidecek Alta İlerleyin Sonra Sola Gidin Taş En Üste Çıkacak Sağ Doğru İlerleyin Daha Sonra Hizasına Geldinizmi Yukarı Gidin Sağ Alta Gidecek Aşağıya Doğru Gidin Sonra Taşa Doğru Sağa Dönün Taş Başladığı Yerin Soluna Gidecek Yukarı Doğru Gidin Hizasına Geldinizmi Sola Gidin Taş Aynı Hizada Sağa Gidecek Direk Sağa Gidin Basın Taş En Merdivenlerin Bir Üstüne Gidecek Sol Yapın Hizasında Alta Gidin En Son Olarak Taş En Yukarının Bir Altına GİDECEK Gidin Basın Taş Kırılacak Ve 30 Levellik Deoxys Gelecek

Emulator GameShark Code:

Navel Rock:6AADAC54 A0A4B6C7

Birth Island:554D9257 D0472EF8

Adalarda Yakalayabileceğiniz Efsanevi Pokemonlar:

Moltres
    Level:50
    Tür:Ateş/Uçuş
    Yer:MT.EMBER

Asıl Fire Redde Sadece Mewtwo ve 3 Efsane Kuş Pokemonları Olan Zapdos,Articuno,Moltres Efsane Vardır Fakat Bunlar Eklenmiş

Lugia
    Level:70
    Tür:Uçuş/Psişik
    Yer:Navel Rock

HO-OH
    Tür:Uçuş/Ateş
    Yer Navel Rock

Deoxys
    Level:30
    Tür:Psişik
    Yer:Birth Island

Normal Yakalayabilecekleriniz:

Articuno
    Tür:Buz/Uçuş
    Yer:Seafoam Island

Zapdos
    Tür:Elektrik/Uçuş
    Yer:Power Plant

Mewtwo

Yer:Cerulean Cave
    Tür:Psişik

*Yakalamak İçin Elite Four'U Yenip 60 Pokemon Yakalamanız Gerekmektedir.

Raikou
    Tür:Elektrik
    Yer:Çimenler

*Squirtle İle Başlamış Olmanız Lazım

Suicune
    Tür:Su

*Charmander İle Başlamış Olmanız Lazım

Entei
    Tür:Ateş

*Bulbasaur İle Başlamış Olmaznız Gerekmektedir.

İyi Forumlar.
    İyi Günler.

Edit:Birth Island Hakkında Asıl Çözüm Konuya Editlendi. 17.04.2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Spirit Of Emotions -- 14 Ağustos 2013; 9:56:15 >

• Eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

Eline sağlık.

Saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Spirit Of Emotions

quote:

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

Eline sağlık.

Saol

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederiimm:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeusTa

Çok teşekkür ederiimm:D

Alıntıları Göster
    7. adadaki 6tane minik adacıkta bulunan kaya bulmacasını nasıl çözdün hiçbişey olmuyor yapamadım

edit: tamamdır hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flyingpig -- 27 Mart 2013; 2:33:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

7. adadaki 6tane minik adacıkta bulunan kaya bulmacasını nasıl çözdün hiçbişey olmuyor yapamadım

edit: tamamdır hallettim

Alıntıları Göster
    Eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exceldus

Eline sağlık.

Saol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Exceldus

Eline sağlık.

Saol.

Alıntıları Göster
    9. ada'yı bilmiyordum keşke de öğrenmeseydim ne gıcık şey arkadaş Ama emeğine sağlık çok iyi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: LaTTidU*

9. ada'yı bilmiyordum keşke de öğrenmeseydim ne gıcık şey arkadaş Ama emeğine sağlık çok iyi olmuş

Alıntıları Göster
    BIRTH ISLAND

Şöyle Taşa Gidin Taş Sol Alta Gidecek Alta İlerleyin Sonra Sola Gidin Taş En Üste Çıkacak Sağ Doğru İlerleyin Daha Sonra Hizasına Geldinizmi Yukarı Gidin Sağ Alta Gidecek Aşağıya Doğru Gidin Sonra Taşa Doğru Sağa Dönün Taş Başladığı Yerin Soluna Gidecek Yukarı Doğru Gidin Hizasına Geldinizmi Sola Gidin Taş Aynı Hizada Sağa Gidecek Direk Sağa Gidin Basın Taş En Merdivenlerin Bir Üstüne Gidecek Sol Yapın Hizasında Alta Gidin En Son Olarak Taş En Yukarının Bir Altına GİDECEK Gidin Basın Taş Kırılacak Ve 30 Levellik Deoxys Gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Spirit Of Emotions -- 14 Ağustos 2013; 9:55:21 >

• Bu 7. adada bulunan magaradaki tas bulmacisi ne ise yariyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D. Fiery

Bu 7. adada bulunan magaradaki tas bulmacisi ne ise yariyor?
    akadaşlar ligi bitirdikten sonra oyuna nasıl devam edeceğiz?yardımlarınızı bekliyorum.
    not:oyunu emülatörde oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

akadaşlar ligi bitirdikten sonra oyuna nasıl devam edeceğiz?yardımlarınızı bekliyorum.

Continue'ye Bas 60 Farklı Pokemonun Varsa National Dex'i git Prof.OAK'tan Al Vermillion'a Uç Gemiyle Adalara Git
  • quote:

quote:

Continue'ye Bas 60 Farklı Pokemonun Varsa National Dex'i git Prof.OAK'tan Al Vermillion'a Uç Gemiyle Adalara Git

garyb i y6endikten sonra oyun başa sarıyor.yani lig bittikten sonra başa atlıyor devam etmiyor.
  • quote:

quote:

quote:

garyb i y6endikten sonra oyun başa sarıyor.yani lig bittikten sonra başa atlıyor devam etmiyor.

Oyun içinden save yapmayı dener misin? Sonucu buraya yazarsan açıklayabilirim.

• quote:

quote:

quote:

Eğer Oyun Odadan Başlıyorsa Baştan Başlıyor Ama Evin Önünde Başladıysa Sende Şampiyon Olduktan Sonra Başlamış Oluyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer Oyun Odadan Başlıyorsa Baştan Başlıyor Ama Evin Önünde Başladıysa Sende Şampiyon Olduktan Sonra Başlamış Oluyorsun

Oyun odadan başlıyor.uygun bi zamanda oyuna tekrar başlayıp emulatör ayarlarini 128k ve oyun içinden save yaparak devam edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyun odadan başlıyor.uygun bi zamanda oyuna tekrar başlayıp emulatör ayarlarini 128k ve oyun içinden save yaparak devam edeceğim.

Alıntıları Göster
    eline sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

eline sağlık.

Alıntıları Göster
    Eline sağlık hocam güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...BeDo...

Eline sağlık hocam güzel olmuş

Alıntıları Göster
    EGEMERT adlı arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum.onun sayesinde oyun içi save yaparak elite fourdan sonra oyuna devam edebildim.
    adalardaki görevler bittikten sonra oyun bitiyor galiba.keşke heart gold veya soul silverdeki gibi 2.dünyaya geçebilseydik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 8 Eylül 2013; 15:06:32 >
  • quote:

EGEMERT adlı arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum.onun sayesinde oyun içi save yaparak elite fourdan sonra oyuna devam edebildim.
    adalardaki görevler bittikten sonra oyun bitiyor galiba.keşke heart gold veya soul silverdeki gibi 2.dünyaya geçebilseydik.

Lafı bile olmaz, elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.