Şimdi Ara

>>>Pokemon Cyrus Sohbet Odası<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.672
Cevap
0
Favori
32.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cyrus online ile ilgili sorunlarınızı tavsiylerinizi vs. bu konuya yazın diğer konular kirlenmesin ve herkes kafasına göre yeni konu açmasın diye bu konuyu açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A0E6A0-C -- 12 Mart 2009; 9:49:13 >

• tek sorunum kimseyi görememem ve pavillondaki marta giremem
  • yeni patch geldi onu yükle patcher dan
  • Sorum şu:

Krabby'i nereden yakalayacağım.
  • Benim sorum ise oltayı nasıl kullandığımız.Çok uğraştım ama bir türlü beceremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TüRKéR

Benim sorum ise oltayı nasıl kullandığımız.Çok uğraştım ama bir türlü beceremedim.

Oltayı kullanabilmen için mesleklerden fisherman ı seçmen lazım.Eğer başta seçmediysen mesleğini sıfırlatmak için PC ye git 5,000 ZENY e sıfırlatılıyor(önceden @resetjob yazıp sıfırlatılıyordu ama şimdi yeni özellik getirmişler.)

Fisherman olduktan sonra 1. skile 3 points verip, deniz kenarına gidip ctrl ile pokemon arayabilirsin.

@Professional:

bende 15 lvl krabby var gzl bir pokemona değiştirebilirim.Ama istemiyorsan ssj2vegeta'ya söle o nerden yakalancağını söyler.Ben de ondan aldım zaten krabby i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FM. -- 15 Ocak 2009; 16:43:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

quote:

Benim sorum ise oltayı nasıl kullandığımız.Çok uğraştım ama bir türlü beceremedim.

Oltayı kullanabilmen için mesleklerden fisherman ı seçmen lazım.Eğer başta seçmediysen mesleğini sıfırlatmak için PC ye git 5,000 ZENY e sıfırlatılıyor(önceden @resetjob yazıp sıfırlatılıyordu ama şimdi yeni özellik getirmişler.)

Fisherman olduktan sonra 1. skile 3 points verip, deniz kenarına gidip ctrl ile pokemon arayabilirsin.

Ya oha ben zaten 1000 zeny'i zor toplayıp olta almışım bi' de 5000 zeny verip fisherman mi olacağım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ya oha ben zaten 1000 zeny'i zor toplayıp olta almışım bi' de 5000 zeny verip fisherman mi olacağım?

Sen hangi mesleği seçtin?

• bi soruda benden en iyi meslek hangisi ben fishermanım ilk 2 skil master 3. skilde 3 point var iyimi
  • en iyi meslek derken??

her mesleğin kendine özel has bir özelliği vardır bu yüzden en iyi meslek yok bence
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sen hangi mesleği seçtin?

Valla Explorer, Karel falan yazıyor da nereden bakılıyor mesleğe?

• exploler sin demekki

bu arada yarın ve ya c.tesi şöyle uygun bir saatte tüm türkler toplanalım bir ss çekilelim ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

exploler sin demekki

bu arada yarın ve ya c.tesi şöyle uygun bir saatte tüm türkler toplanalım bir ss çekilelim ^^

Hocam ben seni gördüm gaffo diye bi adamı yendin.Yazdım ama cevap vermedin.
    Heyt ulen _Abra_ yakaladımmm!!!Yeeohhoo :P
  • 3. gym lideriyle savaşmam için pokemonlarını bulmam gerekiomuş. bi yere yönlendirio Lupies Forrest diye, nerden ve nasıl gidicem bi tarif edebilecek olan varsa çok makbule geçer :)
  • Yaw Bende Oyuna Yeni Başladım Ne Yapmam Gerekiyor Şuan Pokeyi Kasıyorum Bi Yardım Ederseniz İyi Olur
  • Beni oyundan atıp duruyor ya sizde de oluyor mu? Ve explorer mesleği ne işe yarıyor?
  • explorer araştırmacı felan anlamına geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: guray13

explorer araştırmacı felan anlamına geliyor

Ya bi' de ben yeni patch'i kuramadım galiba hâlâ insanların yerinde - var ama patchera girdiğimde no new update yazıyor.
  • aynı sorun bendede var :(
  • Peki mesleklerin anlamlarını ve ne yaptıklarını öyleyebilecek bir baba yiğit yok mu?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.