Şimdi Ara

>>>Pokemon Cyrus Sohbet Odası<<< (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.672
Cevap
0
Favori
32.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun forumunda tüm mesleklerin açıklandığı bir konu var.

pokecyrus.com
  • bugün türkçe meslek konu anlatımı yaparım
    @Türker hocam kusura bakma görmemişimdir mesajı.bugün akşama doğru aç oyunu buluşalım

BU ARADA
    Cell'de sadece ama sadece ingilizce konuşun aksi taktirde kick yersiniz!!!!!
  • Vegeta sağol Ayrıca MSN'ni Feyyaz yoluyla aldım Oradan da görüşürüz.
  • tmmdır bu arada spriteler düzeldi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssj2vegeta -- 16 Ocak 2009; 15:14:22 >
  • Bende bir türlü düzelmedi Patcher'den çalıştırmama rağmen.

Ayrıca 3. Gym'nin Pokemonlarını nereden bulacağız.Çalmışlarda
  • Ranger Village...Hmm interesting.I should train here.Time to get few levels here!

Korucu köyü... İlginç Hmm. Ben, burayı eğitmeliydim. Burayı az düzeyi almayı ayarla!

Ne yapmam gerekiyor ? Diglett mağarasından sonraki görev.
  • alttaki diglet mağarasının altında yol var o yolu takip et ranger village'yi bulucaksın
  • Oraya gitmiştim ama hiçbirşey olmadı.Yolun sonuna kadar gittim.
  • hmm garip ...
    ranger village olduğuna emindim
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_ProféssionaL

Oraya gitmiştim ama hiçbirşey olmadı.Yolun sonuna kadar gittim.

oraya gidip bir pokemonunun levelini atlatıcaksın
  • Sağol Feyyaz.Deneyeceğim.

FM09'dan çıkacağım şu maç bitsin.Gelişmeleri yazarım.
  • Sanırsam kazıklandım

pikachuyu raichu yapmakla aptallık ettim, thunderbolt öğrenemiyor.Bu yüzden ben de elden çıkarmak için trade ye karar vermiştim.Adamın tekiyle kabuto ya değişştirdim.Cell den soruyorum kabuto rare mi diye, bazıları rare, bazıları değil diyor.Sırf rare diye değiştim.

Kazık yedim mi?

değiştirme:

aldığım kabuto yu başka birisiyle 27 lvl lickitunga değiştirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FM. -- 16 Ocak 2009; 17:08:22 >
  • Şu 3. Gym'nin Pokemonlarını nereden bulacağım?
  • uyuz oldum, dün 6 pokemonum var diye yakalıyamıyordum. deposit etmeye gittim, 20 lik pikachumla 22 lik geodude'um uçtu, deposit ettiğim halde ! tavsiyem, elnizde gereksiz bir pokemon varsa deposit edin.
  • uçmamışlardır tüm karelere bak belki çıkar
  • yok uçmuş baktım yok. bir de ben ranger'ım level atlamam gerekiomuş şehire geçemiyorum 2 saat kastım pokemonlar level atladı ama benim skill point olduğu gibi duruyo. bunun için neler yapabilirim. ranger city'e de gittim bir şey olmadı orda zaten pokemonların levelleri düşük, meslek konusunda bilgi sahibi arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim.
  • Furkan Berk açıyorum sen açık mısın?
  • eet açığım nickin neydi? benimki yagami_raito pm plz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

eet açığım nickin neydi? benimki yagami_raito pm plz :D

pm atamam param yok pm paraylaymış.TeRRiBLeTuRK nickim.normal chat sayfasına yazsana olmuyor mu oradan?Bir de ben pokemonun bazı ataklarını öğretmeyi unutmuşum.Öğrenecek leveli de geçti ne yapmam lazım o atağı öğretmem için?Bir da Abra'da sadece lv4=>Tackle yazıyor.Başka atak öğrenmiyor mu bu pokemon?
  • türker, attack'ın leveli geçtiyse öğrenemessin. abrayla level 16 ya kadar idare etmek zorundasın, 16'da kadabra'ya dönüştürebilirsin, o zaman confusion saldırsını öğreniyor. gayette güzel oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi probsspot -- 16 Ocak 2009; 20:06:03 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.