Şimdi Ara

Pokémon Oyunları Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
3
Favori
10.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yok, hayal kırıklığına uğratmaz oyun. Pokemon Sun/Moon bir 3DS oyunu olarak çok güzel. Sadece "eski Pokemon oyunu havası" alamayabilirsiniz demek istedim.

    Ucuza orjinal oyun alınabilecek bir yer, sıfır oyun diyorsanız bilmiyorum. Ben genelde 2. el aldım/alıyorum. Ayrıca eshoptan daha bişey satın almadıysanız İrlanda'ya geçmenizi öneririm (hesabı silip yenisini alarak). Euro kullandığından biraz daha ucuza gelir.
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 2 pound vererek aldığıö bir oyum vardı test etmek amacıyla, onun dışımda bir alışverişim olmadı. Yakın zaman halledeceğim. Cihazı aldım açıp youtubedan video izleyip kapatıyorum. Bir de kirby' nin ücretsiz bir oyunu var arada onu oynuyorum ama sarmadı pek.
  • Eshop'ta Pokemon Or/As ve Sun/Moon'un demoları var. Onları indirebilirsin. Hem oyun nasılmış bir fikrin olur. Onun dışında oyunları dijital almaktansa kutulu alın bence. Eshop pahalı bana göre .Hem kutulular daha ucuz oluyor (ikinci el tarafıda var) hem de oynadıktan sonra istersen satarsın.
  • Deneyeceğim hocam teşekkürler.

    Aldıktan sonra pek satma taraftarı değilim de ucuz olması dolayısıyla ikinci ele yönelebilirim.

    Amazon.de ' den aldığımız zaman ürünlerin dili Almanca mı oluyor yoksa İngilizce mi ? Bir fikriniz var mı ?
  • Hocam 3Ds oyunlarında dil seçeneği var. Yani Almanya'dan da alsanız İngilizce dil seçeneği oluyor oyunda. Ancak Ds oyunlarının hepsinde öyle bir şey yok. Ds oyunlarını da oynayacaksanız dil mevzusunu araştırıp alın.
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam eski oyunların havası yok gibi. Açıkçası en son blacki biraz oynamıştım. Bu nedenle x/y de sun and moon gibi olabilir diye düşünüyordum. Anladığım kadarıyla o biraz daha oldschool. Bu hafta omega rubye başladım. Daha sonra X/Y oynayacağım. Sun and moon'daki bu uzaylı pokemon muhabbetleri de biraz canımı sıktı. Özellikle ultra beastler online maçlara çok etki ediyor. Ultra beastlerin maçlardan banlanması lazım.
  • muccos kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, acemilik işte. AmaZon üzerinden almak ucuza geliyor bu şekilde. Diğer alacağım ürünlerinin yanına eklemeyi düşünüyordum da.
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Ben X/Y'yi tam oynamadım yalnız söyleyim Bir 10-15 dakika başladım oyuna, Omega Ruby gibiymmiş izlenimi aldım (ki Omega Ruby'yi de beğenmiştim Pokemon oyunu olarak) o kadar. Ama genelde insanlar övgüyle söz ediyolardı oyundan. Benim de beklentim büyük, ana oyunum olur diye tahmin ediyorum.
  • Arkadaşın da dediği gibi, 3DS oyunları genelde çoklu dil oluyor. Kapakta Pokemon Sonne yazsa bile kasetin üstünde Pokemon Sun diyor. Sanırım tüm Avrupa'ya aynı kaset dağıtılıyor, sadece kapaklar dile göre değişiyor.

    Oyun kasetlerinin üzerindeki seri numarasında son 3 hane bölgesini temsil ediyor. 3DS oyunlar için EUR, AUS yazanı alabilirsiniz ama USA bölge kilidinden dolayı açılmayacaktır. DS oyunlarda da bölge kilidi yok ama çokca dil var. EUR, USA, AUS yazanı alın, ITA, NOE gibi şeyler yazandan kaçın. Tabi sıfır oyunlarda kasedi göremezsiniz, ikinci el alırken lazım olur bu bilgi.
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler, dikkat edicem bu duruma.
  • Island Challengeları beğenen bir ben varım herhalde anlayamadım gitti bi türlü. Hawaii temasına çok güzel uyuyor bence. Tür avantajı olmasına rağmen sıkıntı çektiğim Totemler oldu mesela. GYM ler Black ve White 2 dışında hiç zorlamadı beni (Serperior'a selamlar).
  • Steelix, Pidgeot, Heracross ve Houndoom için yeni Mega Stone etkinliği başlamış. "AZUL" kodunu girerek alınabiliyor. Etkinlik global sanırım. Ne zaman biteceği belli değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okberke1907

    Island Challengeları beğenen bir ben varım herhalde anlayamadım gitti bi türlü. Hawaii temasına çok güzel uyuyor bence. Tür avantajı olmasına rağmen sıkıntı çektiğim Totemler oldu mesela. GYM ler Black ve White 2 dışında hiç zorlamadı beni (Serperior'a selamlar).

    Ben de Island Challange olayını beğendim açıkçası. Ama genel olarak çok kolaylardı. Bir tek Wishiwashi'de az zorlandım o da sürekli yanındaki can basıyordu, onu öldürsem tekrar çağırıyordu falan biraz sinir bozucuydu o kadar. Zaten muhtemelen bir dahaki jenerasyonda gymler geri gelir uzaya falan çıkılmadıkça.

    Bu arada ben bundan sonra çıkacak oyunun 2. gen remake'i olacağını düşünüyorum. Umarım doğru düşünüyorumdur.




  • Starterım Litten olmasına rağmen Lurantis beni Wishiwashiden daha çok zorlamıştı O ve castform çok can sıkıcı bir ikili.. Island Challenge olayı zaten Alola bölgesine özgü bir olay diye düşünüyorum. 8.nesilde GYM sistemine geri mi dönerler yoksa farklı birşey yaparlar göreceğiz.

    Sırada Remake olarak 4.nesil var ama Sun & Moon un üçüncü versiyonu çıkması çok daha muhtemel bir durum şu an. Game Freak bu gerçi, ne yapacağı hiç belli olmuyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okberke1907

    Starterım Litten olmasına rağmen Lurantis beni Wishiwashiden daha çok zorlamıştı O ve castform çok can sıkıcı bir ikili.. Island Challenge olayı zaten Alola bölgesine özgü bir olay diye düşünüyorum. 8.nesilde GYM sistemine geri mi dönerler yoksa farklı birşey yaparlar göreceğiz.

    Sırada Remake olarak 4.nesil var ama Sun & Moon un üçüncü versiyonu çıkması çok daha muhtemel bir durum şu an. Game Freak bu gerçi, ne yapacağı hiç belli olmuyor..

    Gerçi Heart Gold'a o kadar ayrıntılı bakmamıştım ama fena durmuyor. Remake edilmeyebilir. Ama eShop'a gelmesi veya 3ds sürümünün çıkması en büyük temennim.

    3. oyun olabilir ama Necrozma üzerinden dönecek diyorlar bence saçma olur, öyle bir şey yapacaklarsa yeni bir Pokemon üzerinden olmalı. Herkes çıkarsa Switche çıkar diyor ama ben Game Freak'in Switch'e Pokemon core seri oyunu çıkartacağını pek sanmıyorum. Çıkarsa Switch için para biriktirmeye başlarız.




  • Üçüncü oyun çıkacağını sanmıyorum. Bence Switch'e de ana oyun çıkmaz.Tabi daha iyi grafikler iyi olurda 60 miyonluk 3DS kullanıcısını Switch için bir kenara atmazlar bence. Ben şahsen Switch'e Gale of Darkness gibi bir oyun çıkmasını istiyorum. Gen2'nin remakeleri çıkmaz. Hg/Ss o kadar eski değil yav. Remake sırası Diamond ve Pearl'de. Onu da şu aralar duyurmaları lazım. 10 yıl geçti sonuçta. Gerçi Ds oyunu remake yapmayabilirlerde. Ama neden o zaman Munchlax dağıttılar ki? Pokémon X/Y çıkacağı zaman Torchic dağıttılar. 7 ay sonra da Hoenn'in Remakeleri duyuruldu. Sun/Moon için Munchlax dağıttılar ki Munchlax Sinnoh Pokédex'inin tanıtılan ilk Pokémonu. Ayrıca Sun & Moon'da bir kitaplıkta yanyana duran kitapların üstünde Dialga,Palkia ve yanılmıyorsam Shaymin yazıyordu. Ayrıca oyunda yine Cynthia var. Sinnoh ile ilgili daha fazla şey vardı da aklıma gelenler bunlar şuan. Hissediyorum Sinnoh Remakeleri gelecek bir gün. Ben bir de oyunlara Sinnoh ile başladığım için acayip istiyorum. Acaba isim eki olarak ne koyacaklar? Tahminler Temporal Diamond/Celestial Pearl olacağı şeklinde de gayet mantıklıda. Primal Dialga hazırda var zaten. Bir de Palkia'yı Giratina'yı ekle bitti. Bekleyeceğiz artık duyurulmasını.




  • Bu arada ilginç bir bilgi vereyim bunu muhtemelen çok fazla kişi bilmiyor. Hoenn Remakelerine Alpha/Omega ekinin verilmesinin nedeni şu:



    Sapphire'da eğer Kyogre'ı durdurmasaydık su seviyesi artıp Dünya prehistorik dönemlerdeki gibi tamamen bir su gezegeni olacaktı ve hayat tekrar başlayacaktı. Bunun içinde Yunan alfabesine başlangıç anlamına gelen Alpha sözcüğünü kullanmışlar. Zaten Primal Kyogre'ın yeteneği de bu yüzden Primordial Sea.



    Ruby'de ise Groudon yeryüzünün sıcaklığını yükseltip gezegendeki tüm canlılığı yok edecekti. Bu yüzden de Omega ismini vermişler. Ayrıca Primal Groudon'ın yeteneği olan Desolate Land'in Japonca ismi 'Land of Ending'.



    Ayrıca Sapphire'da Heavy Rainfall müziği "Hemen Kyogre'ı durdurmalıyız" havası taşırken Ruby'de Drought müziği sonumuz geldi gibi bir hava taşıyor.



    Neden bilmiyorum paylaşmak istedim bunu




  • Heart Gold & Soul Silver DS oyunu olduğu için 3DS'te oynanabiliyor bildiğim kadarı ile cardridge varsa. Black oynanabiliyorsa o da oynanır diye düşünüyorum..

    Suicune, Rayquaza, Giratina ve Kyurem üzerinden dönen oyunlar olduğu için Necrozma üzerinden dönende çıkabilir gerçi yakınımızda Zygarde gibi bir örnekte var. 7.nesilin tüm pokemonları ortaya çıktı şu anda yeni bir tane çıkartmazlar. Ben Switch'e çıkabilir diyen taraftanım ve handheld bir cihaz olduğu için en geç 8. nesille birlikte Switch'e core seri bir oyun çıkacaktır. Ayrıca Sun & Moon un 3DS'e ne kadar yüklendiğini de hatırlatırım
  • muccos kullanıcısına yanıt
    Eğer Switch'in satışları böyle iyi giderse 3DS'in maksimum 1.5 senelik ömrü var. DS oyunlarının çoğunu 3DS desteklediği için remake çıksa çıksa Switch'e çıkar. En geç 8.nesilde DP remake i göreceğiz orası kesin. Alola genel olarak Sinnoh ilgili baya bir bağlantısı var. En basitinden Ultra Beastler ve Silvally var. Size kaltılmadığım tek konu Cynthia meselesi. Çünkü Red, Blue ve Wally de var.
  • Sun/Moon'da kullanılmayan bir sürü dosya hd grafik var oyun dosyalarında diye okumuştum Reddit'te yanlış hatırlamıyorsam. Port etmek için kolay bir şekilde geliştirilmiş diyordu millet. Switch'e Necrozma kapak resmiyle Pokemon Star(s)'ın çıkacağı kesin gibi birşey artık. Büyük ihtimal bir sonraki nesilde, küçük ihtimal 9. nesilde ana seri Switch'e taşınır bence. 3DS'in miadi doldu artık kabul edelim bunu arkadaşlar

    Aynı şekilde Diamond/Pearl remake'lerinin 3DSe çıkması da büyük ihtimal. Benim asıl merak ettiğim Stars'dan sonra Switch'e çıkacak oyun. Bir ihtimal 1. neslin remake'ini yaparlar mı diye merak ediyorum Yani 7. nesil Pokemon oyunları 3DS'de SM + DP remake'i iken Switch'de Stars + Lightning Yellow olamaz mı




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.