Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (558. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.289
Cevap
185
Favori
1.151.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pokemon GO Server status! Check if it's down
    http://www.mmoserverstatus.com/pokemon_go

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu serverlar ne zaman açık olacak allah aşkına dün baya bi kapalı kaldı açılınca lagdan oynanmıyordu zaten şimdide kapalı herifler resmen early access tadında oyun çıkarmış pokemon olmasa yüzüne bakılmaz yeminle.
  • Eeee başlıcam böyle oyuna dışarı çıktık oyuna giremiyoruz madem o kadar kişi oynuyo alın doğru düzgün bir sunucu.
  • Sanırım benim hesap ban yemiş. Farklı bir hesap ile deneyin diyor.
    Server Yoğunluğu ya da hatası olabileceğini düşünmüyorum :(

• Takmayın ciddiye almayan fazla diyen adamlar evde oturup saatlerce bluestack ile pokemon oynuyor çok ironik ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

fakegps kullanmak için milyon sebep var, zaten bu oyunu harbi harbi kafa vererek tüm gününü harcayarak oynayan olduğunu sanmıyorum, varsa sıkıntı. Onun dışında oyunun espirisi arkadaşlarınla 2 tur atarsın veya spor yaparsın adama yürüyüş yaptıran bir oyun, yürüyüşte ,arkadaşlarla turlarken,bir yere giderken vesaire şansına bir pokemon gelir aha gelin yakalayalım falan espirisine oynarsın ,oyunun mantığı bu gezmek üzerine kurulu ama, oyunun hali durumuna baktığınızda oynanmıyor. Adamda iphone 6s+ var oyuna yarım saatte giriyor, top atıyosun pokemona oyun donuyor, oyundan atıyor, oturum açılamadı hatası veriyor, tam nadir pokemon görüyosun anlıyosun ki nearby sistemi bozuk pokemon nerde belli değil.

Gym gidiyosun adamda var 300 cp sende var 1000 cp pokemon, adamın hp sıfır kalıyor oyun lagda kalıyor pokemonlarının hepsi ölüyor.

Gibi gibi bunları düşününce, oyunu rank kasma yükselme güçlenme arzusuyla oynayan adamı sıkar, benim oyundaki tek amacım tüm pokemonları yakalamaktı, sonra baktım legendary falan zaten yokmuş, diğerleri de kolay yakalanıyor meğer sistem aynı pokemonu 100 kere yakala evolve et exp kas üzerineymiş, bunu anlayınca baktım bu serverle bu sorunlarla ,oynamak imkansız. O yüzden oyundan memnun olduğunu zannedip hile açmayın diye bağırmadan evvel oyun düzgün mü adil mi ona bakalım, millet telefonunda oynayamıyor zaten, oynasa 30 dakikada şarj bitiyor, şarj bitmese o 30 dakikada 1 kere oyuna girip 1 pokemon ancak görüyosunuz , geçen lucky egg bastım telefonda darbe mevzusundan 3 saat önce, arabayla nerelere gittik işimiz vardı telefon hep açık dursun yakalayım exp de kasayım dedim, lucky egg bitti 1 tane pokemon yakaladım daha da giremedim. Böyle bir durumdayken oyun fırsatı olan herkes hileyi kullanır. Ya da oynamaz , hileyi kullanınca da sana bir zararı olmaz o yüzden durduk yere ortalığı velveleye vermeyin.

haklısın hocam ben tam sürüm cıkmadan ios oynamam dediklerine katılıyorum oyun cok sorunlu

• Çok haklısınız hocam başta oyun farklı geldi herkese dışarı çıkıp toplamak vs. falan sonra server sorunları başladı ben 2 kere çıktım dışarı ilkinde iyi yakaladım 2.çıktığımda top atıyorum donup kalıyor habire oyun çöküyor 2km yürüyüp adam akıllı pokemon bile yakalayamamıştım.Bide oyunda bildiğimiz mmo mantığı var 1 pokemonu geliştirmek için diğerlerinden 10 larca yakalamak gerekiyor buda pokemon yakalamanın heyecanını öldürüyor keşke şu pokemon candyleri oyun için mini bir oyunla falan elde etseymişiz pokemon yakalamanın heyecanı kalsaymış.Sıradan bi mmo oyunu işte onun için fake gps kullanıp hevesimi alıyorum birdahada yüzüne bakacağımı zannetmiyorum oyunun.
  • Hile kullanan arkadaşlara bir sözüm var.

Kullanmaya devam edin

Bu kadar adaletsiz ve saçama sapan bir sistemi olan oyun için ayaklarınızı yormayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: SoyuT

Sanırım benim hesap ban yemiş. Farklı bir hesap ile deneyin diyor.
    Server Yoğunluğu ya da hatası olabileceğini düşünmüyorum :(

retry falan yazan ekransa ban değil o hocam. Bana da oluyordu arada retry deyince giriyordu bazen Server açıksa

• Arkadaşlar 12 Levelden sonra level atlayınca item vermiyor artık sizde de aynı mı?

• Ulan ne oyuna ne de oyundaki serverların durumunu gösteren siteye giriliyo. Oynanmaya deymez yeminlen pokemon yakalıyoruz topu atıyorum donup kalıyo. Açın bluestacksları arkadaşlar ban falan atamazlar.
  • Ehlika kullanıcısına yanıt
    Vermesi lazım hocam buradan bakabilirsiniz level ödüllerine.

IGN
    Level Rewards and Unlockable Items - Pokemon GO Wiki Guide - IGN
    http://www.ign.com/wikis/pokemon-go/Level_Rewards_and_Unlockable_Items

• Şu oyunu bir hafta 10 neyse heryerden erişim kapansın adam gibi server altyapısını kursanlar sonra açsınlar bu ne ya
  • Yürüyüşe çıktık oyun gitti sansa bal

• Oyuna girmiyor.

• Growlithe geliştiren varmı 605lik var elimde daha yüksek beklesemmi geliştirsemmi
  • Ben hile falan bilmem emek var, bende giremiyorum adam bilgisayardan giriyor. az kaldı Türkiyeye gelmeden bırakıcam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bende oynuyorum ama saçmalıklarını sıralasam bitmez. Çok boş bir oyun sunucuyla alakalı sorunlar var diye demiyorum bunu. :)

Oyunda bir amaç yok mal gibi pokemon toplayıp duruyorsun , gym felan boş iş istedikleri güncellemeyi getirsinler yenilesinler oyun boş oyun.
    Çık dışarda mal gibi gez başka bişey değil. :) Spor yapmak sosyalleşmek felan değil telefona kitleniyorsunuz çünkü. Ben bu oyun sayesinde sosyalleşiyorum diyen varsa oda onun kamilliği.
    Sen normal bir şekilde dışarıya çıkıp gezemiyorsan , normal bir şekilde insanlarla iletişim kuramayıp sosyalleşemiyorsan zaten bir asosyalsin. :) Oyunun bi etkisi yok.

Bende oynuyorum dedim ama ben toplam 10dakika oynamıyorumdur . Öyle evdeyken pokemon görürsem girip alıp çıkıyorum sildim zaten oyunuda şimdi.
    Neyse oynuyor olsam dahi oyunun saçmalıkları değişmez zaten. Böyle bir oyun için yorulduğunuza değmez adamlar haklı açın fake gps yi kullanın. :))

• Düzelsin şu oyun artık yeter
  • serverlar acaip tırt sabah beri

www.pokemonpets.com da yakalayın derim
  • 
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.