Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1632. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.151.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16301631163216331634
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence şu etkinlik bitene kadar 10 km yumurta çatlatmayın. Dandik pokemonlar çıkıyor...
  • theVaNguard T kullanıcısına yanıt
    Elde 10 kmlik yumurta varsa çıkacak pokemon değişmiyor yalnız. Pokestopdan yumurta düşer düşmez ne çıkacağı belli oluyor.
  • Bugün çok güzel geçti. Yaklaşık 150 civarı gastly candy topladım. 4 tane 10 km lik yumurta lardan iki tane larvitar (72 candy) bir snorlax (45 candy) bir porygon (42candy) çıktı. Cumartesi günü de iki milktank (lanet olsun) bir snorlax bir de chansey gelmişti. 5 lik yumurta lardan ise çok candy geliyor. Bugün bir eeve e 40 candy geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 10'luktan mareep çıktı. 64 candy verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: virussavar

Bugün çok güzel geçti. Yaklaşık 150 civarı gastly candy topladım. 4 tane 10 km lik yumurta lardan iki tane larvitar (72 candy) bir snorlax (45 candy) bir porygon (42candy) çıktı. Cumartesi günü de iki milktank (lanet olsun) bir snorlax bir de chansey gelmişti. 5 lik yumurta lardan ise çok candy geliyor. Bugün bir eeve e 40 candy geldi.

o kadar 10k yumurta nereden bulunuyor azizim bana ayda 2-3 tane anca düşüyor
  • muratgun kullanıcısına yanıt
    Event ler hariç biriktiriyorum 10 km lik yumurtaları event başında altı tane vardı event sürecinde üç tane daha düştü. Gözlemlerine göre elinde ne kadar çok 10 km lik yumurta varsa tekrar tekrar çıkma şansı artıyor. Bir de masal parkı var yakınımda oradaki sherek ve melek kız heykelinden düşüyor çoğunlukla.

• Oyuna tekrar baslayayim dedim ama unable to authenticate uyarisi aliyorum ptc ile hicbir sekilde giris yapmiyor cozumunu bilen var mi arkadaslar

Genelde sabahları çok düşürüyorum ben. En az 3 tane boş yerin olması gerek gerisi artık şansına 3 de 2 yaptığım çok oldu benim.
    Şu anda hiç uğraşmıyorum malum yumurta kırıcı yerine passlara harcıyoruz coinsleri fakat 10 luk için çıktığımda 1 haftada 5-6 tane rahat düşürüyordum.
    Birde bazı pokestopları es geçiyordum onları hiç çevirmiyordum.
    Tabi ana kural 7-8 tane yapıp hepsini aynı anda kırmak. Zaten onları kırdığın gün 2-3 tane düşürülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_mawi

Genelde sabahları çok düşürüyorum ben. En az 3 tane boş yerin olması gerek gerisi artık şansına 3 de 2 yaptığım çok oldu benim.
    Şu anda hiç uğraşmıyorum malum yumurta kırıcı yerine passlara harcıyoruz coinsleri fakat 10 luk için çıktığımda 1 haftada 5-6 tane rahat düşürüyordum.
    Birde bazı pokestopları es geçiyordum onları hiç çevirmiyordum.
    Tabi ana kural 7-8 tane yapıp hepsini aynı anda kırmak. Zaten onları kırdığın gün 2-3 tane düşürülüyor.

Sabırsız davranıyorum o konuda o halde biriktireyim etkinlikten sonra
    Bence de biriktirin hem bu event ler sayesinde bir onluk kırınca iki tane kırmış gibi candy geliyor. Bir de süper inchibutor sayesinde mesafede 6,7km ye düşüyor.

Önceki etkinlikde 8 tane birden kırdım aynı gün 5 tane 10 luk düşürmüştüm. Yakın zamanda etkinlik olursa kırmak için o zamanı bekleyin. 8 10 lukdan 80 bin xp almıştım lucky eggle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_mawi -- 25 Ekim 2017; 21:37:22 >
  • Bugün de karlı geçti. Lapras (38 candy) lickitung (42 candy) teddiursa (42 candy) schyter (28 candy) stantler ( pöfff). Bol bol yürüyün arkadaşlar yumurta kırın. Üç tane de Hunter yakaladım pinap berry ile 60candy verdi. Bir de pinap berry ile pidgeot yakaladım 40 candy geldi. Daha henüz yürürken ginger ile karşılaşmadım.

• virussavar V kullanıcısına yanıt
    Pisiklet en iyisi reelsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu etkinlik baya iyi geçiyor geçen yıl burada sadece cubone vardı. Şimdi herşey eşit çıkıyor gibi dün 3 tane crobat denk geldi. 10 luk yumurtadan Shinny sableye düşürdüm. Haunter hypno golbat devamlı çıkıyor. Evolvesiz halleri zaten hep var 2x candy de iyi kasılıyor.
  • Aynı hesabı 2 farklı cihazda kullanan var mı ? Benim esas cihazımda batarya sorunu var da, yedekte dursun diye S4 Mini taşıyorum onda da başka bir hat takılı. Birinin şarjı bitse ötekine geçmek için ideal eğer sorun yoksa.
  • Assassin2016 kullanıcısına yanıt
    Kullanabilirsin.
    Raidlere giriyormusun. Giriyorsan sende gel arada eleman sıkıntısı çekiyoruz. Ay sonuna kadar suicine var sonra da raiku geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_mawi

Raidlere giriyormusun. Giriyorsan sende gel arada eleman sıkıntısı çekiyoruz. Ay sonuna kadar suicine var sonra da raiku geliyor.

Nerede yapıyorsunuz ki ?
    Genelde çınarda forumda recep yazıcıoğlunda lise taraflarında giriliyor çoğunlukla.
  • asi_mawi kullanıcısına yanıt
    Değirmenönü Camisi evimin dibinde sayılır.
  • 
Sayfa: önceki 16301631163216331634
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.