Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1631. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.324
Cevap
188
Favori
1.137.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16291630163116321633
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: virussavar

    Event dahilinde ki. 10 "luk yumurta sayısı çok arttı. Yumurtalardan daha çok dratini, lapras, snorlax ağırlıklı çıkıyor. Şu an a kadar 8 dratini 4 lapras 4 snorlax çıktı bana. 2 km lik yumurta lardan ise daha çok larvitar, chansey mearep çıkıyor. Şu an a kadar 5 larvitar 2 chansey 2 mearep çıktı bana. Sturdustlarda cabası. Bu hileli hesapların birer birer banlanması p vs p nin yakında geleceğinin göstergesi olabilir.

    İddamı tekrarlıyorum. Pvp daha çok uzun süre gelmeyecek.
    Oyuncuların birçoğu fake gps kanıksadı.Beğnesekte beğenmesekte raid'ler için fake gps'e muhtacız.

    ülkede 3 büyük ilde oyuncu bulamıyorsunki birde fake gps iptal olursa o raid'leri zor yapar millet.

    Niantic 6 ay'a bir değişim yapıyor oyunda.İlk değişim bu yıl 2017 haziran raid sistemi ve yeni gym'ler oldu.Bu yıl kasım sonu,aralık başında Gen 3 gelecek.İlk olarak
    Halloween etkinliğinde resmi olarak duyrulmasada Gen3'ün hayaletleri gözükecek.

    Kısacası PvP 2018'de bile gelmesi muamma.Oyun içi sohbet ve takas bile ondan önce gelir.
    Herifler o kadar yavaşki tee şubat ayında duyrulan şunu bile getirmediler:
    Pokémon GO [ANA KONU]


    gözlüklü sikortıl nerede diye sorarlar adama.
    hiç olmazsa şu oyun içi sohbeti getirselerde whatsapp üzerinden haberleşmeden kurtulsak.




  • Oyun içi sohbet çok işimize yarar tabi gelirse. Aslında oyun oynayan kişileri aramaktan yoruldum. Kişileri aktif oynarken eş zamanlı ekranda harritada görsek çok güzel olurdu. Bence de p vs p ye en az bir yıl var. Benim görüşüm son hileci de banlandıktan sonra p vs p gelecektir. Yenilikler çok yavaş geliyor çünkü bu şekilde sindire sindire daha çok para kazanıyorlar. Kapitalist mantık birden verip az kazanmaktansa her yenilikte sonuna kadar sömürüye devam. Gerçi ben reel oynuyorum para da harcamıyorum oyunda. Efsaneleri de alamadım kocaman şehirde düzenli olarak oynayan adam yok. Ben de gym lerde kazandığım coin ler le süper inchibutor aldım hep sürekli yumurta çatlatıyorum. Yürümeyi de çok seviyorum zaten oyun başından beri 2400 km civarında yol yaptım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zamandır girmiyordum konuya, bir bakayım dedim halen inatla oyunu oynamayı sürdüren dostlar kalmış. Hepsini tebrik ediyorum, inşallah keyif alıyorlardır. Ben aktif olarak oynamayı bırakalı 1 aydan fazla oldu. Zaten son 2-3 aydır da günde bir kere açıyordum. Bir gün açmayı unuttum, ondan sonra düzenim bozuldu komple bıraktım.

    Görüyorum ki hiçbir şey değişmemiş. Yukarıdaki arkadaşlar bot ve fake gps bitti gibisinden şeyler söylemişler, botun bittiğini ben de düşünüyorum çünkü muhtemelen botlar bile sıkılmıştır artık. Kimse de oturup böyle bir oyun için bot yazmaz. Ama fake gps’in bittiğini ya da biteceğini söylemek mümkün değil. Böyle bir ihtimal dünya üzerinde yok. Oynamayı bırakmadan önce son 3 ayımda ben de fake gps ile oynamaya başladım. Zevk veriyor mu derseniz cevabım çok değil. Çünkü 1 yıl ordan oraya elimle telefonla koşturduğum için aynı tadı almam mümkün değil. Kar kış soğuğunda heykellerin yanına gidip gym alıyordum. Şimdi olsa yapar mıyım, cevabım hayır çünkü bu şirket için değmez. Oyunu çöp yapıp sırf ticari kazanım uğruna böylesi efsanevi bir fikri ve oyunu mahveden adamlar gerçekten hak etmiyor çünkü. Zaten görüyorum ki eskilerden de pek kimse kalmamış forumda.

    PvP için o kadar zaman bekledim, ama bu saatten sonra zerre kadar inancım yok geleceğine. Şu oyun çıktıktan 1 ay sonra Pokemon ligleri ile Pvp gelse, savaşmak sadece ekrana hızlı/uzun süreli basmaktan ibaret olmasa şu an kasıp kavurmuşlardı ortalığı. Ama vizyon sahibi olmakla uzaktan yakından alakası olmayan bir güruhtan böyle bir geliştirme yapmalarını beklemek imkansız.

    Mewtwo hariç yakalanabilecek tüm pokemonları yakaladım. Saat dilimine göre Chicago, Londra ve Sydney’e giderek efsaneleri aldım. Unown yakalamak isteyen varsa da twitter’ın arama kısmına unown yazsın gerisini anlayacaklardır zaten.

    Fake gps konusunda çok fazla özel mesaj aldım, ama sanırım yönetim bu konuda konuşanların özel mesaj göndermesini engellemiş. Emin değilim, tahminim bu yönde. Mesajlarına cevap veremediğim arkadaşlar kusura bakmasınlar.

    Bu oyunu nasıl oynuyorsunuz, bu oyun oynanmaz vs. diyenlerden değilim, hiç olmadım ve olmayacağım. Keyifle oynayanlara helal olsun. Ben artık tat almamaya başladığım için bıraktım. Gün gelir de yukarıda yazdıklarımı hayata geçirirlerse belki dönerim. O kadar ileri levele botsuz gelmiş bir oyuncu olarak karakterimi silmezler diye tahmin ediyorum.

    Bugüne kadar tek bir uyarı dahi yemedim. Bota falan bulaşmadım çünkü. Parasını da verip satın aldığım fake gps programı fazlasıyla işimi gördü.

    1 yıl bilfiil ilk piyasaya sürüldüğü günden beri bu oyunu oynayan biri olarak tahminim, oyuncuların yaklaşık %80’inin fake gps ile oynadığıdır. Türkiye’de de herhalde toplamda 1000 kişi falan vardır oynayan. Zaten internet ortamında Türkiye’de konunun aktif olarak konuşulduğu tek yer burası. Buraya bile baktım günlerce tek bir mesaj bile düşmediği olmuş. Aylar boyunca sokaklarda gezdim, gymler indirdim, bir allahın kulunu görmedim etrafta. Hem de benimle birlikte oynadığı görülürken. Hele ki raid sistemi, tamamen fake gps’i meşrulaştırdı. Şu anda efsanevi pokemon için minimum 8 kişi toplaşmayan insanlar haricinde kimsede efsanevi pokemon olmaması gerekirken bu pokemonlar herkeste var. Sydney, Londra ve Chicago gibi yerlerde merkezi gym’lerde her an oyuncu bulunabiliyor.

    Gerçekten bu oyun telefonda elde yürüyerek oynanmayı hak eden bir oyun değil. Bana tek faydası yaz/kış yürümek oldu. Geliştiricileri tamamen kazanım odaklı ve gelişime kapalı insanlar. Chicago’da yaşanan rezaleti hatırlayın. İlk canlı event’lerinde insanlar oyuna giremedi, sonra katılan herkesin hesabına birer Lugia eklediler. Gerçekten çok acınası bir durum. Bir şirket ancak bu kadar küçük düşebilirdi.

    Fazlasıyla uzun bir yazı oldu, ben daha fazla uzatmıyorum. Hepinize keyifli oyunlar.




  • anelka3939 kullanıcısına yanıt
    Mesajını ilgiyle okudum.Zaten bir burası birde Whatsapp grubu var bilgilerin paylaşılıp ,konuşuldugu.
    Fake Gps için zıplayana uyarı yapıştırıyorlar,sonra shadow ban gömüyorlar..
    Oyun zaten rezil oldu.Bende bırakmıştım hatta hesabımı güzel bir fiyata satmıştım.
    Sonra efsaneler vs için geri göndüm.Grup bile eskisi kadar aktif değil.

    hala oynayan birisi olarak bu oyun öldü ruhuna el fatiha diyebilirim.
    Zaten dünyada oynayan sayısı 5 mlyona kadar geriledi.Niantic kazancı iyi olunca umrunda değil tabiki.
  • Bu shadow ban dedikleri şey bende 1 aydan fazladır var. Ekrandaki uyarı hala gitmedi
    Günlük pokestop çevirip pokemon yakalayıp çıkıyorum halbuki.
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    O shadow ban değil.
    Shadow ban ,rare pokemonların , evrim geçirmiş pokemonların ve starter pokemonlarının çıkmaması
    pigi , ratata zubat vs kaynar ortalık.
    San diego gibi spoofer'ların yoğun oldugu yere zıpladıysan o uyarı gitmediğini söylediler
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Pokémon GO [ANA KONU]

    Bu uyarıdan alıyorum (resmi netten buldum) ama bahsettiğin evrilmiş pokemonları ben de göremiyorum.

    Psyduck magnemite geodude ekans falan çok çıkıyor. Uyarıyı Londradayken almıştım ama ani zıplamalar yapmadım hiç 1 hafta hep aynı yerde takıldım, Türkiyede oynamak için 15 saat civarı açmadım oyunu.

    Geçen Kadıköyde açtım 3 kişi efsaneye saldıracakken 2si yok oldu kalakaldım zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 3 Ekim 2017; 14:23:31 >




  • arkadaşlar. oyunu 1 aydır açmamıştım. şimdi bisikletle oynayıp biraz keyif almak istiyorum. oyundaki hız sınırı nedir araç olarak görmemesi için ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    Oyunla ilgili üçüncü parti uygulama ne varsa sil( IV hesaplama uygulamaları dahil), hesabın şifresini de değiş.İki hafta içinde geçmesi lazım bunları yapınca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 3 Ekim 2017; 17:21:51 >
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Fake gps uygulaması dışında hiç bişey kurmadım şimdiye kadar, şifremi 4gün önce değiştirdim bakalım düzelecek mi.

    -düzeldi nihayet-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 4 Ekim 2017; 19:12:36 >
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    3 kişi alamazdınız zaten. Entei için 5 kişi yetiyordu ama suicine ye zorlanmamak için en az 7 kişi lazım.
  • merhabalar herkese, genellikle discord üzerinden abancı oyuncularla konuşuyordum ki dün tesadüfen buraya denk geldim. aslında dh üyesi olarak neden aramadım burada diye düşünecek olursam türkiye'de pek kimse oynamadığı için yoktur diye düşündüm. oyunda saçma sapan sebeplerle hesaplarım kapatılınca ben de fake gps ve bot ile hesap kasıp karanlık tarafa geçtim. sonra onlar da banlandı. şimdi yaşadığım yerde ne pokestop var ne gym var. arada belki bir ihtimal pokemon ya çıkar ya çıkmaz. e teknoloji çağında ben bu oyunu oynamak istiyorum ve fake gps kullanmak zorundayım. bu şirket hakkında çok şey geçiyor içimden ama yazmayacağım buraya. çünkü bu kafayla gittikçe çöküşleri de kaçınılmaz. işte o zaman onlara bir mail atıp üstüne soğuk bir su içmelerini söyleyeceğim (evet ingiliççe :D). adamların derdi para olduğu için tabi umurlarında olmayacak ama bir nesli pokemondan soğutuyor bu elemanlar. esas sıkıntı da burada. bizler ikinci nesili çizgi film olarak izlemeyedik pikaçu meselesi yüzünden. bu oyun ile beraber yeni nesilleri de öğrenmeye başladım, hatta animesine bakıyorum arada. adam gibi oyun olsaydı pokemon ticari markası şuankinden kat be kat kazanıyor olurdu. neyse ne diyelim bundan sonra neler olacak göreceğiz. bu arada whatsapp grubu varmış dahil ederseniz sevinirim bende. en azından muhabbetini türkçe yapmak istiyorum, ingilizce de sıkıyor insanı. :D




  • arkadaşlar araç hız sınırı nedir oyunda 20 km/s mi 15 km/s mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.5 mph diye biliyorum ama emin değilim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • virussavar V kullanıcısına yanıt
    takriben 17 km/s mi yani çok az yahu kilometre sayacı taktım normal yolda 18-20 arası gidiyorum. açsam saymayacak yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Bugün yeni mewtwo passları dağıtılacak gece 4 te yarın dolar buralar bana geldi diyenlerle good luck to all
  • Chansey bi yakalayamadık, acaba bu oomemon nerelerde çıkar genelde, bi yeri yurdu var mı ki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: johnymu

    Chansey bi yakalayamadık, acaba bu oomemon nerelerde çıkar genelde, bi yeri yurdu var mı ki

    geçen 2km yumurta etkinliğinde bolca çıktı, 10kmlerden düşürürsün yeri yurdu çok nadir ve random
  • 3 günde 2 inci chanseyi yakaladım bugün. Aynı bölgedeydi ama iv ler berbat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asi_mawi

    3 günde 2 inci chanseyi yakaladım bugün. Aynı bölgedeydi ama iv ler berbat.

    şansım yok
  • 
Sayfa: önceki 16291630163116321633
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.