Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.151.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16251626162716281629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an uygulamaya giriş yapamıyorum başka giremeyen varmı. Unable to authenticate gibi bi hata alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_mawi

Ayın 2 si 3 üne kadar 2 liklerden çıkıyor. Dün çıkardım bir tane. 1 hafta önce de 10 lukdan çıkardım.
    2 lik vermiyor pek nedense 7 tane 10 luk kırdım aynı gün 5 tane daha 10 luk düştü.
    Bugün 2 tane boş yumurta yerim vardı 2 side 10 luk düştü 7 ledim yine ne yapacağım bunları bilmiyorum.

2 lik yumurtadan çıkan chansey mearep larvitar dört,beş candy ile geliyor. 10 luk yumurtadan 32 candy veriyor. Super inchibutor sayesinde 17 onluk yumurta kırdım. Hafta sonu 30 km yol yürüdüm. Bunlardan iki snorlax, dört dratini, iki chansey iki mearep biri de larvitar idi. İkiliklerden de larvitar chansey mearep düştü ama fazla candy vermedi. Bir de 10 luk yumurta kırınca event sayesinde çok sturdust geliyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnymu

şu an uygulamaya giriş yapamıyorum başka giremeyen varmı. Unable to authenticate gibi bi hata alıyorum

İlginç bir şekilde tüm serverler patlamış durumda.Haritalarda dahil an itibariyle tüm dünyada erişim yok.
    Uzun bir süredir bu denli sorunlar oluşmuyordu.Reddit'teki bir kullanıcı serverler geldiğinde Mewtwo raid-pass'larla karşılaşabiliriz yazmış.Güzel süpriz olur açıkcası.
    Bugünde olduğu gibi ne zaman kapsamlı bir ban dalgası ortaya çıksa, ardına yenilikler geliyor

--SERVER DURUMUNA BURDAN BAKABİLİRSİNİZ--

http://cmmcd.com/PokemonGo/

Edit:Sitelere düşmüş. Habere göre Niantic 0.75'e güncellemeye zorlamanın ardında yaşanmış olay.İnşallah bu süre uzarda "Özür" niyetine event gelir.https://pokemongohub.net/post/breaking-news/pokemon-go-worldwide-26-sept-2017/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 26 Eylül 2017; 13:16:52 >

• Özür niyetine bedava coin verseler daha çok makbule geçer.:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    sen baya yetkili bilgili bir arkadaşa benziyorsun anında bilgiler filan 40 olmuşsundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kahkahaatinlan K kullanıcısına yanıt
    Olurdum ancak aktif oynamıyorum,Eldeki hesapları satıyorum sadece.
    Güzel başlayıp kötü bitenlerden bu oyun
    Kaça satıyorsun piyasasi nedir bu işin birde ingress diye bir oyun varmış biliyorsundur ondaki portallar pokemon go da pokestop 11 level üstü portal ekleyebiliyormuş şuan ingress hesabi bulabilirmisin zaten bizim mahalledeki 3 parka 10 tane pokestop istegi yapsam yeter hesabi istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahkahaatinlan -- 26 Eylül 2017; 13:51:3 >

• kahkahaatinlan K kullanıcısına yanıt
    İngress bende yok.Kurdum ama bişi anlamadım :)
    level,pokemon seviyesi , çanta kapasitesi, legendary sayısı vs gibi çok değişik etmenler var ona göre piyasasıda değişiyor.Ama 35 level ve birkaç legendary bulunan hesaplar 20-30-40 dolar arasında geziniyor.Piyasadan ucuz veriyorum satılsın diye 100-150 tl arasında alıcı çıkıyor genelde.Bunda çanta kapasiteside etken,Yut dışındaki hesaplar full bot ve çantalar sabit.O yüzden satabiliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 26 Eylül 2017; 14:2:54 >
  • Bazı tartışma gruplarında shadow banın sebepleri tartışılmaya başlamış. Fakat birçok kişi farklı durumlardan dolayı red flag aldığından dolayı farklı bir araştırmaya başvurmuşlar. Kimler shadow ban almadı.

- Fake gps kullanmasına rağmen aynı şehirde oynayan kullanıcılar shadow ban almadı. Yani 100 iv pokemon peşinde ülke ülke sıçrayanlar kırmızı bayrağı aldı. Devamında hesapları banlanır.

- 0.73.0 güncellemesini kullanan botlar (Ki bunlar tüm bot programları oluyor) kırmızı oldu.

- PokeGo++ gibi iv checkers eklentisi bulunan uygulamaları kullananlar kızardı.

- Ios kullanıcıları için tutuapp üzerinden klasik pokemon go eklentisi ile oyuna bağlananlar ülke ülke zıplamadığı sürece banlanmadı.

Bana göre Niantic bu hamle ile unfair olduğunu bir kez daha kanıtladı. Fake gps yasak diyen kendisi. Bir şehirde pokestop cenneti oluşturup diğer şehre hiçbirşey koymayarak oyuncuları oyundan soğutan kendisi. Bu adaletsizlik yüzünden fake gps ile kaynakları iyi olan bir şehirde oynayanları mazur görerek banlamayan yine kendisi.

E ben de soruyorum öyleyse. Niantic unfair ise ben neden onun oyununu oynarken fair olayım???

Saygılarımla.

• theVaNguard T kullanıcısına yanıt
    ben sadece ankarada dolastim isinlanmadim bile yuruye yuruye gittim uyari da geldi shadow da anlamadim gitti bu niantic bizler sayesinde ayakta duruyor farkinda degil ben gunde 10 raid yapiyorum coins harciyoum reel adam istesede en fazla 2 3 tane yapabilir ondada free pass kullanir asil parayi biz veriyoruz bize bu yapilmamali ey niantic akilli ol sen kimsin ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahkahaatinlan -- 26 Eylül 2017; 14:59:59 >
  • Kanımca "gaz alma" hareketidir bu.Nitekim yaz başında da buna benzer agresif tutum sergileyip çizik yemişti bazı pokemonlar.

Niantic açısından haklı bir durum çünkü çok fake ve reel arasındaki fark çok açılmıştı.

Büyük bir güncelleme öncesi böyle durumlar olur.Buda gen3 eli kulağında demek oluyor.

Shadow süresi kısa olacaktır "gözdağı" amacindaydi onuda verdi.

Kimse kolay kolay kıta gezemez artık .

Aktif oyuncu kitlesi dünyada 5-6 milyon civarında gelen raporlara göre,ilk çıktığında bu sayı 25 milyonu geciyordu..Dolayisiyla en büyük gelir elde ettiği" fake"cileri kalıcı banlayacak durumu yok.

Tamamen %100 iv furyacilari ile pogo ++ tayfasini vurmuş anlaşılan.

O değilde sattığım hesaplardan geri dönende olmadı.Demekki soft yiyen olmamış

En iyisi satışları bir süre geri çekeyim ,milletin ahını almayayım 3, kuruş icin

kimin gazi acaba oynayanlarin %90 i fake zaten kazandiklari paranin %99 u fakecilerden yine salaklik yapiyor niantic zatrn onumuz kış fakecilerde olmasa 3 reel bile zor yanyana gelir

• Kabul etmiyorum derhal duzeltilsin yazacagim simdi mudurlerine

• Oyuna giriliyor şimdi, sabah ben de "unable to ..." ve "failed to bilmem ne" uyarısı almıştım.
  • Dün yaşanan sorundan dolayı etkinlik 24 saat uzatılmış.

Bu arada bir toplu ban olayına daha tanık oluyoruz. Bot kullanan hesaplar shadow ban yerine toptan kapatılmış. Bence shadow ban alanlar bu uyarıyı daha fazla ciddiye almalı.

Bu arada mewtwo için bir ex raid pas dağıtımı daha yapılmaya başlandı. Sponsored gymlerdeki raid bossları avlamakta fayda var.

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVaNguard -- 27 Eylül 2017; 10:2:18 >
  • arkadaşlar uyarıyı anladım da shandow ban yemiş miyim nerden anlarım. her zamanki pokemonlar görülüyor. birde yukarıda arkadaşlar bi süre girmezsen düzelir demiş doğru mudur acaba? fake gps var ancak tokyoda dolaşıp duruyordum oysaki

Pokémon GO [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfyrgc -- 27 Eylül 2017; 11:10:58 >

• ysfyrgc Y kullanıcısına yanıt
    "Evolved Pokemon, starters, Caterpie, Weedle, Spearow, Clefairy, Vulpix, Jigglypuff, Venonat, Mankey, Growlithe, Abra, Slowpoke, Seel, Shellder, Gastly, Onix, Drowzee, Voltorb, Koffing, Chansey, Tangela, Horsea, Mr. Mime, Scyther, Magmar, Lapras, Eevee, Porygon, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Snorlax, Dratini, Hoothoot, Chinchou, Mareep, Sudowoodo, Aipom, Yanma, Unown, Wobbuffet, Girafarig, Shuckle, Sneasel, Teddiursa, Swinub, Remoraid, Houndour, Stantler, Larvitar"

Bu listede yazılan pokemonları göremezsin.Shadow ban "random" atılmış sanırım.
    en büyük etkiyide pogo++ kullananlar görmüş.
    Ceza süresi 10-20 gün arası değişiyor.

edit:@OlIVERA kardeş oyunla ilgilenmiyorsan konuyu devret.Event ve güncelleme bilgileri girilmemiş.Atıl vaziyette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 27 Eylül 2017; 14:3:1 >
  • tiplere bak girdikleri triplere bak oyunu onlar ayakta tutuyormuş oldu birde niantic hileyle oynuyorsunuz diye ödül versin size. eskiden dhde hile övgüsü yapılamazdı forumun geldiği noktaya bak yarın cıkar dhyide biz ayakta tuttuk derler.

• Aslında yine niantic adım atmazdi ama eşeğin kulağına suyu iyice kaçırdılar.

Herifler , dünya keşfine çıkıyordu iv100 Pokemon avı için .

Sonrada niantic"Eğitmenler Jüpiter'e kadar yürüdü" falan diyip etkinlik yapıyordu.

La nereye yürüyor bot falan yürüyor

Niantic bu tutumun devam edeceği gibisinden bahsetti.

Kısacası ,iPhone kullanıcılarının pogo ++ uzak dursa iyi eder .

Heriflerin canına tak etmiş anlaşılan .Neyse kalın sağlıcakla .Ara ara başlığa uğrarim

• Dün shadow yedim

Bugün ex raid pass gelmiş ekimin 10una

Niantic şu iv olayına matematiksel bi çözüm getirmeli. Appraise tıkladığında yorum yapacağına direkt iv yüzde, 15 üzerinden hp atak defans özellikleri en iyi skiller vs verse ne güzel olmaz mı be.

Bu oyun şirket tarafından tutundurulmaya çalışılan hileye sevk eden ve bi süreden sonra tüketilen bir oyun. yok oyunun daha yüzde 10u bu, gen3 daha fazla legendary ayaklarıyla olmaz bu iş. Takıldığım yerde tüm gymler dolu ama bi raid için bi tane adam çıkmıyor. Herkes popüler yerlerde takılıp gym için de aslolan yeri kullanıyor. Ben şimdi neden shadow yedim neden 10 gün tam da bulbasaur nesti varken ban yedim sırf iv go yüzünden. Adam 100 iv avlıyor ben geçen 95 iv 30 level bulbasaur buldum diye takla atmadığım kaldı. Ve buna baktım diye bum shadow.

Neyse Ekim 10 da mewtho alalım da keyfimiz yerine gelsin. Umarım diğerleri de gelir de alırız yoksa daha da gelmez.

• 
Sayfa: önceki 16251626162716281629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.