Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1434. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.286
Cevap
181
Favori
1.237.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
73 oy
Giriş
  • Beyler bu taşlar ileriki nesillerde bi işe yarayacak mı?

Çok değil ama ona göre tutalım elimizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

İstese hileyi bitirir ama maddi olarak öyle bi kaybı göze alamaz diyoruz, pek çoğumuz hem fikiriz bu konuda.
    Ama adamlar revive, potion falan satmıyorlar. Diğer topları ve şu revive, potion'ları satsalar maddi olarak hayvani kazanç sağlarlar ama hiç o topa girmediler. Enteresan hakkaten.

Pokémon GO [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delpiero68 -- 15 Nisan 2017; 19:16:12 >
  • Aslında item transferi olsa güzel olurdu. İhtiyacı olana gönderirdik. Mesela benim hiç ihtiyacım olmuyor gymler duruyor hep. Elde 50 Max potion ve 50 Max revive var geri kalan hepsini siliyorum sürekli topa yer açsın diye. Ama işte bunda da yan çar muhabbeti var adam yan hesaplardan ne varsa döker durur

Orijinalden alıntı: Engoverr

Aslında item transferi olsa güzel olurdu. İhtiyacı olana gönderirdik. Mesela benim hiç ihtiyacım olmuyor gymler duruyor hep. Elde 50 Max potion ve 50 Max revive var geri kalan hepsini siliyorum sürekli topa yer açsın diye. Ama işte bunda da yan çar muhabbeti var adam yan hesaplardan ne varsa döker durur

kötüye kullanılamayacak bişi olsa çoktan getirilirdi hala üzerinde çalısıyorlar.

şöyle düşünün botla hesap kassın 1 günde 25 yapsan dilediği lucy egg poiton lure'yi aktarsın.

en büyük sebep bu diye düşünüyoruz.
  • Etkinlik başladığından beri üç tane 10 km düşürüp kırdım hepsi 32'nin altında şeker verdi. Yirmiden fazlaysa 2 km kırdım hepsi ortalama 10 maksimum 12 şeker filan verdi. Sanırım normalin üstünde şeker vermiyorlar sadece ortalaması artırılmış, öyle mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Saldırıda bana göre shadow ball dan hiç farkı yok yani çöp... Haa future olsaydı eyvallah... Üstüne üstlük alakazamın hp sinin ne kadar düşük olduğunu da düşünürsek dust harcamaya değmez o skilset...

• ohh ohh bu birader evde oturmuş fake gps'in dibine vuruyor. tamda fake gps denmez değişik bir program kullanıyor. şu an canlı yayında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 16 Nisan 2017; 0:33:48 >

Orijinalden alıntı: K.M.

ohh ohh bu birader evde oturmuş fake gps'in dibine vuruyor. tamda fake gps denmez değişik bir program kullanıyor. şu an canlı yayında...
    https://www.youtube.com/watch?v=WHO1SgjVT24

bildiğimiz fake gps pro'mudur nedir öyle bir program kullanıyor

paylaşmayın şöyle şeyler burada sonra görüp hileyi öğrenenler kendini pokemon liginin şampiyonu sanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OLIVERA -- 15 Nisan 2017; 23:50:54 >

• Kardeşim konunun kuralları gereği hile hurda içerikli mesaj yazmamalısın. Düzenleyip kaldırır mısın şunu, bizim ayaklarımız ağırıyor 5 6 gym alacaz diye, millet hala hile peşinde.
  • Hocam editleyip siler misin yeni beyinsizler türemesin. Olivera sen de alıntıdan kaldır. :D

• Magby pichu Smoochum demedim bebekleri bile evolve ettim ve sonunda 36 evrimlestirdiginiz pidgeyleride atmayin gym yukseltmede cok ise yariyor en altta 1800 luk civari 2 snorlax olan gym den 700 luk pidgeyetto larla 2000 2000 arttirarak 10 dk de 16.000 xp yaptim 10 level oldu gym artik kim gorurse sansina koyar.
    Pokémon GO [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedecimmm -- 15 Nisan 2017; 23:57:47 >
  • OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    Simdi baktimda 36dan 37 ye2.000.000 ,37den 38 e 2.500.000 38.den 39 a 3.000.000 ,39 dan 40 a 5.000.000 istiyor ben onceki x2 den beri birirktirdigim candylerde bu eventte 34 un ortalarindan 36 oldum yani yaklasik 2.000.0000 xp geldi anlasilan anca belki yilbasi geldiginde 8 ay sonra x2 gelirse 37 level olabilirim belki birazda 37 nin ortalarina gelir 8 ayda oynayacaklarimi da katarsak bakalim olmez sag kalirsam 8 ay sonraki duruma bakarim

zaten 37'de pokemon full power up olabiliyor 37den sonrası çokta önemli değil

6.7.16 veya 7.7 tarihli hesap arıyorum mümkünse takım seçilmemiş seçilmiş ise mavi seçilmiş ve isim değiştirme hakkı kesinlikle olan.

karşılığında ücret veya 30 ve üzeri hesap vermeyi düşünüyorum.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.