Şimdi Ara

Pokémon Cyrus [REHBER] + [Soru-Cevap] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
3
Favori
18.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chinese Kenpo

6 veriyor. 20 level ve 2 seferde de 6 aldım.
    Ama 2HP yi 1 puan olarak düşününce 3 oluyor. Aynı hesap.

Bu arada Arbok neden Fire, Thunder & Ice Fang öğrenemiyor ? 22 Ekans kasıp geliştirdim, sadece Crunch çıkıyo learnable moves da.

Onlar 1 Lv. saldırısı olduğu için öğretmen için Heart Scale isimli item lazım.O da Larsen Overloaded diye bir mekan var ilk gym'e inerken sağ tarafta.Hafif bisiklet yolunu da andırır.Oraya girip denize doğru iniyoruz.Olta ile Luvdisc çıkarıyoruz.Ve Luvdisc'ten o itemi düşürmeyi deniyoruz.(0.1% ile çıkıyor.)

Şimdi anlattım da eskiden harbi çok güzeldi oyun.Magician olurduk ya da takasla bir Magician'a verirdik hemen öğretirdi.

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."

• quote:

Orijinalden alıntı: White Cluster

quote:

6 veriyor. 20 level ve 2 seferde de 6 aldım.
    Ama 2HP yi 1 puan olarak düşününce 3 oluyor. Aynı hesap.

Bu arada Arbok neden Fire, Thunder & Ice Fang öğrenemiyor ? 22 Ekans kasıp geliştirdim, sadece Crunch çıkıyo learnable moves da.

Onlar 1 Lv. saldırısı olduğu için öğretmen için Heart Scale isimli item lazım.O da Larsen Overloaded diye bir mekan var ilk gym'e inerken sağ tarafta.Hafif bisiklet yolunu da andırır.Oraya girip denize doğru iniyoruz.Olta ile Luvdisc çıkarıyoruz.Ve Luvdisc'ten o itemi düşürmeyi deniyoruz.(0.1% ile çıkıyor.)

Şimdi anlattım da eskiden harbi çok güzeldi oyun.Magician olurduk ya da takasla bir Magician'a verirdik hemen öğretirdi.

Alıntıları Göster
    0.1 % mi ? Şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chinese Kenpo -- 22 Mayıs 2012; 17:35:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

Bu ne abi yaa... Tiny mushroom aramaktan bıktım. Balık tutunca adam akıllı bişi geliyo mu? Boşuna yırtınmiim yani. Bi de nerde bu ilk gym?

Ben sabah 2 buçuk saatte 25 tane Tiny Mushrooms toplayabildim(Hawso Swamp'tan). Toplamana değer derim.. Shellos, Marill, Poliwag, Goldeen, Magikarp falan çıkıyor. (Sadece bunlara rastladım şuana kadar) Özellikle Shellos için değer derim.

12 tane çıkardım şimdiye kadar ben de. Ama her seferinden 1-2 tane çıkıyo. Sonra pokecenter'a gitmek zorunda kalıyorum. Bakalım, yavaş yavaş toplayacaz mecbur. Shellos güçlü mü bu arada oyunda? Kasmaya değer mi?

Shellos'un gelişmiş hali (Gastrodon). Bütün statları çok yüksek fakat speed çok düşük. Ayrıca LeveL54 te Recover öğrenebiliyor. Water + Ground olduğu için Elektrikten etkilenmiyor.
    Water Pulse, Mud Bomb, Muddy Water, Hidden Power gibi güzel saldırılar öğrenebiliyor. Bence gayet iyi seçim.
    Ben şansa Healty Nature yakaladım :D (6 HP veriyor). Şuan kasıyorum..

6 değil 3 hp veriyor o.

6 HP veriyor o.3 HP veren Loved Nature.

• Lucky,Healthy,Hardcore,Confused,Armored,Clever,Bored,Speedy
    Lucky var en iyi nature o.Speedy'de var bende. Lucky ekans var ama kasmıyacağım.12 level :(.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 23 Mayıs 2012; 1:48:50 >
  • Ben shinx kasmaya başladım da atk speed hp veriyorum stat ama skilleri ne yapıcam bilmiyorum yardım eder misiniz.

pegasus: Shinx 3. gym için yarar türü water çünkü. 2. gymde bir işnie yaramaz çünkü 2. gym grass. Ponyta, tailow filan kas.

Shinx nereden çıkıyor :D Secret Pass demeyin sakın.

1.gym'i yendikten sonra sağ alttaki mağaranın önünde hem Ponyta hem Shinx çıkıyor. Fakat 2side very rare zannedersem.

Fire Stone, Water Stone, Thunder Stone gibi itemler nerden alınıyor (bulunuyor).
    Bu arada Rehberi biraz daha genişletebilirsin.

Pavillion City'de ki büyük marketten alınıyor. (20k)
    Genişletmek için 2. Gym'i yenmeyi bekliyorum.
    Yendikten sonra bir şeyler daha ekleyecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 23 Mayıs 2012; 15:12:06 >

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

oyun run time error '0' hatası veriyo , server on mu

Mondo duyuru yapmıştı 0 hatası alan var mı diye sormuştu onun için uğraşıyorlar zannedersem. Fakat sadece bazı kişilerde var. Çoğu kişide yok yani bu.

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

oyun run time error '0' hatası veriyo , server on mu

Mondo duyuru yapmıştı 0 hatası alan var mı diye sormuştu onun için uğraşıyorlar zannedersem. Fakat sadece bazı kişilerde var. Çoğu kişide yok yani bu.

patch geldi sorun çözüldü
    Benim kadroda ki #583 Vanillish'i bulamazsınız bu yüzden onun yerine Venusaur'u yenebilecek bir pokemon kasın.Butterfree,Pidgeot,Fearow... gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 23 Mayıs 2012; 20:30:05 >

atak 13
    def 4
    speed 7
    sp att 6
    sp def 5
    HP 13

+30 TP var fakat veremiyorum

Edit:Yarın YineDc'ye sor o Charmander ile başlamıştı statların nasıl verileceğini söyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 23 Mayıs 2012; 23:49:00 >

Orijinalden alıntı: TheqeMerT

Ben ATK verilmesini söylememiştim sadece öneri olarak yazmıştım onu.
    Oyunda fazla tecrüben olmadığı için ATK vermen biraz anlamsız olur.Bence yeni karakter aç ve onu kas.

Edit:Yarın YineDc'ye sor o Charmander ile başlamıştı statların nasıl verileceğini söyler.

hmm, gerçi statları dağıtmadım zaten nerdeyse daha derin bilgi alırsam hslolur herhalde
    1-10 levele kadar en fazla 1 k gelir. 1-10 levele kadar Deckber village pokemon center altında kasılıyoruz.
    10-20 levele kadar en fazla 2.5 k gelir(Belki 3k). Şimdide Ocana'da kasılmalıyız.
    20-33 levele kadar en fazla 5 k gelir. Bunuda Pavillion City'de kasarsak tamamdır. Toplam 8.5 k'mız oldu. Hem pokemonumuz kasıldı hemde paramız.

2.Rare Pokemon : Zorluk derecesi : Zor Kazanılan Zeny :
    Sevilla Route 1 :10 k
    Route 1 Secret 20 k
    Route 1 Sand 10k
    Deckber Village 5 k
    Lupies Old Forest 10-80 k
    Casto cave 5-15 k
    Pavillion City 10 k

Tahmini Süre :
    Route 1 1.5 Saat
    Route 1 Secret 4 saat
    Route 1 Sand Dusk 1 saat
    Deckber Village 1 saat
    Lupies Old Forest 1-5 saat.
    Lupies Abandoned Village 30 dk
    Casto cave 10dk-1saat
    Pavillion 30 dk

Bu zor bir yöntem fakat denk gelirse tek seferde 5k-80k arası para kazanırsınız.
    Fakat satıcı bulma sürelerini yazmadım :).
    Sevilla/Route 1 : Meowth güzel bir nature ile çok para eder. Fiyatını bilmiyorum fakat 5k.
    Route 1 - Secret : Giriş için 100 tiny mushroom gerekli. Starly rare değil fakat en az 1k Oddish rare değil fakat en az 800z Hoothoot gece iyi bir nature'de bulursanız iyi bir fiyata gider. Buraya gidicekseniz 10+ pokeball alın.2 k tutar 10 starly tutsanız 6'sının naturesi orta olsa 6 k 2'sinin kötü olsa 6k500z 1 iyi nature çıksa 8k500z ve 1 de çok iyi çıksa 10k500z'niz olur.2k çıkarırsak 8k500z kazandınız.
    Route 1 - Sand Dusk : Seedot 5k'ya gider güzel naturesi varsa.
    Deckber Village: Snubull 1 k güzel nature bulursanız 1.5k+.
    Lupies (Old) Forest : Paranın kralını getiren yer burası Munchlax tutarsanız ve iyi bir nature ise forumdan biri 80k'ya sattı. Ama çıkma şansı 0.1%. Bu yüzden 3 saat kadar bir süre gezmeniz gerekebilir.
    Lupies Abandoned Village : Para kasmanın kolay yollarından biri. Drowzee tutun 10 tane felan. Sonra iyi naturelileri 2k'ya en kötüleri 300z'ye satın. Orta olanlar 500z'ye felan gider.
    Route 3 : Shinx 2 k güzel nature Ponyta 2.k+ güzel nature. İkiside gece çıkıyor.
    Casto Cave : Onix 2k+ Woobat Güzel nature ise 2k+ Kabuto 0.1% ettiği parayı bilmiyorum hatta çıkıp çıkmadığını da.Ama bulursanız çok pahalıya gider.
    Pavillion City : Rare pokemona pek rastlamadım fakat 5 level altı bitki pokemonlarını +500z'den Ocana City'dekilere satabilirsiniz.

İtem Düşürme : Zorluk derecesi : Zor Kazanılan Zeny :
    Tiny Mushroom 10 kHeart Scale 90k+
    Tahmini Süre :
    Heartscale 1-2 saatte 45 k.

Heartscale :
    quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann
    Larsen Overloaded diye bir mekan var ilk gym'e inerken sağ tarafta.Hafif bisiklet yolunu da andırır.Oraya girip denize doğru iniyoruz.Olta ile Luvdisc çıkarıyoruz.Ve Luvdisc'ten o itemi düşürmeyi deniyoruz.(0.1% ile çıkıyor.)

45 k felan eder.

İstersen ekle istersen ekleme mesajım dursun burda.

2.Gym'yi Yenmek İçin Pokemonlar
    Ponyta 29-30 Level
     Pokémon Cyrus [REHBER] + [Soru-Cevap]

Bu pokemon çimen türüne avantajlı olduğu için en az 2 pokemon alacaktır.
    Verilmesi gereken statlar
    Etkili bir ponyta olabilimesi için ilk levellerde 1hp 1speed 1sp.atk gideceğiz. Hp 40 olduğunda ise 3speed sonra 3sp.atk şeklinde devam edeceğiz.29 -30 level yeterli.
    Hareketleri
    ~Ember (Flame wheel biterse bu)
    ~Fire Spin (Ember biterse)
    ~Flame Wheel (Gym'ye bunula saldıracağız)
    ~Growl/Tail Whip (Gym kullandırmaz size ama growl rakibinin atağını düşürür tail whipde defansını düşürür).
    Woobat 34-36 Level

Bu pokemon belkide rakibin tüm pokemonlarını alabilir.
    Speed +38 olmalı Hp 40 speed 38 kalanları da sp.atk'a verin.
    36 level de tek atması lazım yoksa yenilirsiniz.
    Hareketleri
    ~Confusion
    ~Air Cutter(PP biterse bu)
    ~Air Slash(Gym'yi bu hareketle geçmeniz lazım)
    ~Calm Mind
    Granbull 29-30 Level

Fire fang ile 1'den fazla pokemon olabilir. Hp 40 speed 38 kalan hepsi atk olması gerekir.
    Hareketleri
    ~Ice Fang
    ~Fire Fang
    ~Thunder Fang
    ~Headbutt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 29 Mayıs 2012; 21:59:09 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.