Şimdi Ara

Pokémon Cyrus [REHBER] + [Soru-Cevap] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
3
Favori
18.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chinese Kenpo

Gece bir character açtım 25 Mayısa kadar denemelik. İlk GYM için 18 level Wartortle var, statları;
    11 Attack
    16 Defense
    16 Speed
    21 Sp.Atk
    12 Sp.Def
    33 HP
    Bu şartlarla Onix ten tek yiyo :D ve ilk vuruşu Onix yapıyo, yani Onix in Speed +16 olması lazım... Onix'in statlara bakıcaktım da unutmuşum :D Şuan girdim oyuna GYM ile savaşıp sırf Onix in statlarına bakmak için fakat, GYM System is Disabled, try again later. Lucky Me :D

Bu arada bir kaç soru;
    --Bu nature'ın eklediği TP ler belirli bir düzene göre mi ? Mesela 5 yada 8 levelde 1 gibi mi ? Tam anlamadım onu :/ Çünkü her levelde vermiyor...
    --Her level alınca 3 TP veriyor ve biz onları istediğimiz gibi dağıtıyoruz, buraya kadar tamam. Peki diyelim Full Sp.Attack gideceğiz, Normal Attack a "hiç" puan vermesek olabiliyor mu ? Yani diyelim 50 level olmuşsun statlar 60-70 civarında ama Attack 5 :D Yoksa düzenli olarak onu da arttırmak gerekiyor mu, herhangi bir ihtiyaç için ?
    --Starter lar Trade olabiliyor mu ? (Sanmıyorum ?)
    --Ve bana mı sadece öyle oldu yoksa normalde artık öyle mi bilmiyorum ama, 5-6 Character açtım, hepsinde de Starter'ın nature "LOVED" dı.

Bu konuları da konuşabiliriz.

Nature Boost her 10 Lv.'da bir gelir.10-20-30 Lv. diyerek ekler.
    Full Sp. ATK gideceksen ATK hiç verme.Dediğin gibi 5 kalsın.Çünkü ATK vuran saldırı eklemeyeceğiz Pokémon'a.Mesela Earthquake ATK Puanına göre daha fazla can götürür.Flash Cannon Sp. ATK.Sp. ATK verdiysek Pokémon Earthquake saldırısını öğrenmemeli.Hybird sistemiyle gitmek istersen de çok kolay yenilirsin.İlk mesajda Egemert'in belirttiği şekilde gidersen sana faydası olacaktır.
    Starter Pokémonlar ile Togepi trade olmuyor.
    Çok yakın zaman önce Starterların hepsi Loved Nature olarak verilmeye başlandı.

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."

• quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

quote:

Orijinalden alıntı: Chinese Kenpo

Gece bir character açtım 25 Mayısa kadar denemelik. İlk GYM için 18 level Wartortle var, statları;
    11 Attack
    16 Defense
    16 Speed
    21 Sp.Atk
    12 Sp.Def
    33 HP
    Bu şartlarla Onix ten tek yiyo :D ve ilk vuruşu Onix yapıyo, yani Onix in Speed +16 olması lazım... Onix'in statlara bakıcaktım da unutmuşum :D Şuan girdim oyuna GYM ile savaşıp sırf Onix in statlarına bakmak için fakat, GYM System is Disabled, try again later. Lucky Me :D

Bu arada bir kaç soru;
    --Bu nature'ın eklediği TP ler belirli bir düzene göre mi ? Mesela 5 yada 8 levelde 1 gibi mi ? Tam anlamadım onu :/ Çünkü her levelde vermiyor...
    --Her level alınca 3 TP veriyor ve biz onları istediğimiz gibi dağıtıyoruz, buraya kadar tamam. Peki diyelim Full Sp.Attack gideceğiz, Normal Attack a "hiç" puan vermesek olabiliyor mu ? Yani diyelim 50 level olmuşsun statlar 60-70 civarında ama Attack 5 :D Yoksa düzenli olarak onu da arttırmak gerekiyor mu, herhangi bir ihtiyaç için ?
    --Starter lar Trade olabiliyor mu ? (Sanmıyorum ?)
    --Ve bana mı sadece öyle oldu yoksa normalde artık öyle mi bilmiyorum ama, 5-6 Character açtım, hepsinde de Starter'ın nature "LOVED" dı.

Bu konuları da konuşabiliriz.

Nature Boost her 10 Lv.'da bir gelir.10-20-30 Lv. diyerek ekler.
    Full Sp. ATK gideceksen ATK hiç verme.Dediğin gibi 5 kalsın.Çünkü ATK vuran saldırı eklemeyeceğiz Pokémon'a.Mesela Earthquake ATK Puanına göre daha fazla can götürür.Flash Cannon Sp. ATK.Sp. ATK verdiysek Pokémon Earthquake saldırısını öğrenmemeli.Hybird sistemiyle gitmek istersen de çok kolay yenilirsin.İlk mesajda Egemert'in belirttiği şekilde gidersen sana faydası olacaktır.
    Starter Pokémonlar ile Togepi trade olmuyor.
    Çok yakın zaman önce Starterların hepsi Loved Nature olarak verilmeye başlandı.

Cevap(lar) için teşekkürler

• Speed ilk 3 gymde çok önemli ona göre stat dağılımı yap bir daha kine.
    Sanırım Onix'in 39 HP'si vardı.Yani tek vurusluk bir HP.Speed'in onlarınkinden fazla olursa rahat gecersin.

Edit:Onix ve Geodude'un 26HP'si var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 19 Mayıs 2012; 19:17:44 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniai -- 20 Mayıs 2012; 12:41:00 >

Orijinalden alıntı: smallhero55

Dostum ben yeni başladım da burda map bulabileceğimiz ya da bakabileceğimiz bi yer var mı? Bi de bu parastan mushroomlar nadir mi düşüyo yoksa almak için bi tuşa falan mı basmak lazım?

5% ya da 10% olması lazım.Chatbox'da yeşil yazıyla Tiny Mushroom buldunuz gibisinden bir şey yazar.

Ayrıca oynayan arkadaşlardan Gymler yenilendikten sonra o saldırı saçmalığı devam ediyor mu ? Bulbasaur vs. Geodude'da Geodude Fire Punch mı kullanıyor yine ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Cluster -- 20 Mayıs 2012; 13:16:26 >

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • Sunkern'i nerden bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 20 Mayıs 2012; 13:47:07 >

Orijinalden alıntı: Waidmann

quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

Dostum ben yeni başladım da burda map bulabileceğimiz ya da bakabileceğimiz bi yer var mı? Bi de bu parastan mushroomlar nadir mi düşüyo yoksa almak için bi tuşa falan mı basmak lazım?

5% ya da 10% olması lazım.Chatbox'da yeşil yazıyla Tiny Mushroom buldunuz gibisinden bir şey yazar.

Ayrıca oynayan arkadaşlardan Gymler yenilendikten sonra o saldırı saçmalığı devam ediyor mu ? Bulbasaur vs. Geodude'da Geodude Fire Punch mı kullanıyor yine ?

Merak ettiğim konuda bu bilgisi olan varmı?
    Grassa fire punch felan vuruyordu.

Orijinalden alıntı: TheqeMerT

Fire Punch kaldırıldı çünkü geodude fire punch saldırısını öğrenmiyor.

Oh be. Oyun çok güzel denedim bu gün. Ayrıca 2 Türk gördüm. Hepside forumdan.

Edit:Wartortle şu statlar ile;
     Pokémon Cyrus [REHBER] + [Soru-Cevap]

Geodude'a , Onix'e , Rhyhorn'a tek atıyor.
    Nosepass'a iki atıyor.
    Lunatone'a 15-16 hasar veriyor.
    (Water Gun saldırısı ile.)

Edit2: 1. Gym'i yendim.Kadro ve statlar şöyle.

Savaş özeti;
    Wartortle takım lideriydi.
    Gym ilk önce Lunatone'u attı ve ben Wartortle'u Sunkern ile değiştirdim.Sunkern öldü.Daha sonra Granbull'u attım.Granbull'da iki kere Bite saldırısını kullandım Lunatone'un geriye 11 HP'si kaldı ve Granbull'u öldürdü.Bende Wartortle'u attım.Bir kere Water Gun saldırısını kullandım Lunatone öldü.Sonra tek tek diğer pokemonlarını attı Nosepass hariç diğerlerine tek attım.Nosepass ise 2.vuruşumda öldü ve gym'den zafer ile çıktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 20 Mayıs 2012; 23:39:13 >

• Edit: Marill yerine Poliwag alsak nasıl olur sence? 25 tane Tiny Mushroom biraz zor geldi de, hem poliwag çok kolay çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 21 Mayıs 2012; 10:11:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YineDc

Arkadaşlar gym 1 için pokemonunuzun speedi en az 24 olmalıdır. Aksi taktirde sizi tek skille öldürecek yada siz vurduğınuzda hpsi gitmiyor , gözükmüyor.
    Def ve sp defi 15 yapın. Geri kalanıda pokemonuzun türüne göre verin ;)

Normalde speed'e hiç vermeden geçiliyordu?

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

Orijinalden alıntı: YineDc

Arkadaşlar gym 1 için pokemonunuzun speedi en az 24 olmalıdır. Aksi taktirde sizi tek skille öldürecek yada siz vurduğınuzda hpsi gitmiyor , gözükmüyor.
    Def ve sp defi 15 yapın. Geri kalanıda pokemonuzun türüne göre verin ;)

Normalde speed'e hiç vermeden geçiliyordu?

Speed hiç vermezsen vurmuyor ? Speedin onunkinden yüksek olmalı yoksa canını bile götürmüyor. Karşındaki tek atamazsa sana başka ama gymlerde tek atıyor genellikle.

Edit : Egemert gym2nin en yüksek speedi kaç ?
    22 level staryu ile nosepasa kadar tek atarak geldim nosepassı iki vuruşta öldürdüm. Lunatoneye bir kere vurdu öldü,shinx ve machop hiç vuramadı charmander iki dragon rage ile gym1in işini bitirdi :)

*Gym2nin en yüksek speedi kaç? Gym1in 23tü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 21 Mayıs 2012; 16:58:52 >

• Daha gitmedim oraya gidince söylerim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.