Şimdi Ara

Pokémon Card Game Online ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
1
Favori
11.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üyelerin yanlarına tokenlerini yazarsan daha iyi olur herkes tokenlerini söylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Üyelerin yanlarına tokenlerini yazarsan daha iyi olur herkes tokenlerini söylesin.

Tamamda tokenlerde sorun var. 75 tokende kaldı benim. Hemde oyun içinde farklı yukarıdaki avatarda farklı sayı veriyor.
  • 3. adamda ne yapsam adam su :)
  • Çimen destesini alırsan büyük avantaj elde edersin. -20 vuracak sana. İlla hepsini ateşle yeneceksin diye bir şey yok. Eline iyi kartlar gelmezse su destesini yenemezsin.
    Thegemert: Ben hepsini açtım.
     Pokémon Card Game Online ANA KONU
    Resimde bir tanesi boş gözüküyor ama onu yapamayız çünkü oyuna platinum league gelmedi daha.
  • Oyunun onlinenı ne zaman gelcek kesin bir bilgi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu578

Oyunun onlinenı ne zaman gelcek kesin bir bilgi varmı?

Kesin bir bilgi yok. Adamlar çalışıyor ben buna eminim. Bir bug oldu sonra hemen bakıma aldılar. Yakında geleceğinden eminim online'ın.

ve 3. şekil yenme yöntemi: Rakibin destesinde hiç bir kart kalmazsa ve sıra ona geçerse!

Not: Sol yukarıdaki kişi çok sevinçli ama end tuşuna basarsam kaybedeceğinin farkında değil.
    Edit: Beyler ss çekerken oyunu tam ekrana(F11) alın ve öyle çekin. Direk koyun sonra. Kesip biçmenize gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 7 Nisan 2011; 20:53:37 >

• Şu kartlara bak bana 1 tane enerji kartı gelmiyor la
  • Bu oyunu oynayanlar için imza yapabilecek varmı(bide fun club)
  • Blackburn iznin varsa paylaştığın bilgileri Pokemon Oyuncuları'nda paylaşmak istiyorum.
  • Oyun için imza yapıyorum.
  • oyunu bitirdim yeni sezon ne zaman gelir bilen varmı
  • 5.'sini geçemedim adam elektirik...Su mu yapsam çimen mi ateş mi?
  • Ateş
  • İmza ne zamana gelir
  •  Pokémon Card Game Online ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 9 Nisan 2011; 1:58:48 >
  • oyun kapanmış herhalde bakıma alındı

açılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak100000 -- 9 Nisan 2011; 9:53:17 >
  • Bir kaç gündür yoktum.
    Lugi@: Tabiki.
    CrasHh: İmza için teşekkürler.
    -Rizeli53-: Seninde imzanı bekliyoruz.
    baris7777: Gerek yok Eline iyi kartlar gelirse her desteyle yenersin. Sadece dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

Orijinalden alıntı: batu578

Oyunun onlinenı ne zaman gelcek kesin bir bilgi varmı?

Kesin bir bilgi yok. Adamlar çalışıyor ben buna eminim. Bir bug oldu sonra hemen bakıma aldılar. Yakında geleceğinden eminim online'ın.

ve 3. şekil yenme yöntemi: Rakibin destesinde hiç bir kart kalmazsa ve sıra ona geçerse!

Not: Sol yukarıdaki kişi çok sevinçli ama end tuşuna basarsam kaybedeceğinin farkında değil.
    Edit: Beyler ss çekerken oyunu tam ekrana(F11) alın ve öyle çekin. Direk koyun sonra. Kesip biçmenize gerek yok.

Resimdeki kız sevinmemiş ki,kızmış.

• Hayır oyunun en başından beri suratı aynı. Ordan anladım. Yoksa kızıyor mu seviniyor mu belli değil.
  • Yendiğinde çember mavi, yenildiğinde kırmızı oluyor.Bu durumda kız kızgın
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.