Şimdi Ara

Point Blank Tavsiye Edilir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Point Blank Counter-Strike tarzı online oynanan bir oyundur. CS’yi bile tahtından edebilecek kalitede grafiklere ve oynanışa sahip. Muhteşem modlar ve silahlar mevcut. Point Blank bazı terimler dışında tamamen Türkçe’dir. Oyun 2008 yılında Güney Koreli Zepetto firması tarafından yapılmıştır. Point Blank yükledikten sonra üye olmanız gerekiyor. Üyelik ücretsizdir.

point blank indir

• sana katılıyorum dostum oyun gerçekten sürükleyici bi oyun. sürükleyiciden kastım hani bir oturduğunuzda kolay kolay başından kalkamayacağınız tarzda. rütbe ve ünvan sistemi ve yanında birde silahların gerçek silahlardan baz alınması bence oyunu çok iyi yapan özellikler oyuna girdiğinizde silahlardan birinin ismini google a yazın ve gerçekte ki halini görün ben birtane örnek vereyim
    Aug A3 Black

Point Blank Tavsiye Edilir.
  • Oynamadığım fakat internet cafelerde cocukların oynadığını gördüğüm bir oyun grafikleri kötü olabilir fakat oyuncuları daha kötü malasef önermem
  • Çocukların olduğu odalara girmek zorunda deyilsiniz girdiğim çoğu clan +18 di vede clan maçlarinda kapıştığımız clanlarda hiç çocuklara denk gelmedim ;).Grafikleri kötü diyorsan ayip ettin ayarlardan yükselt bakalim biraz.En iyi strateji yapılabilecek fps oyun bence ;).
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3pGamer

Çocukların olduğu odalara girmek zorunda deyilsiniz girdiğim çoğu clan +18 di vede clan maçlarinda kapıştığımız clanlarda hiç çocuklara denk gelmedim ;).Grafikleri kötü diyorsan ayip ettin ayarlardan yükselt bakalim biraz.En iyi strateji yapılabilecek fps oyun bence ;).

Sana katiliyorum kardesim ama soyle bir gercek var biz turkiyede yasiyoruz bizim insanimizin en buyuk ozelligi on yargi . Goz ucuyla gordukleriyle yorum yaparlar. Ben bu oyuna keske ilk acildiginda baslasaydim dedim. Ama gec olsun guc olmasin dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrchn

quote:

Çocukların olduğu odalara girmek zorunda deyilsiniz girdiğim çoğu clan +18 di vede clan maçlarinda kapıştığımız clanlarda hiç çocuklara denk gelmedim ;).Grafikleri kötü diyorsan ayip ettin ayarlardan yükselt bakalim biraz.En iyi strateji yapılabilecek fps oyun bence ;).

Sana katiliyorum kardesim ama soyle bir gercek var biz turkiyede yasiyoruz bizim insanimizin en buyuk ozelligi on yargi . Goz ucuyla gordukleriyle yorum yaparlar. Ben bu oyuna keske ilk acildiginda baslasaydim dedim. Ama gec olsun guc olmasin dimi

Aynen öyle hele bi clan ortaminiz olsun tadından yenmiyor :).

• Oynadığım en iyi mmofps
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Point Blank oynayan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Csyı tahtından edemez cs bambaska bır akım ancak guzel oyun et ıle benzıyorlar.

Ancak oyunun patchlerı yuklemesı cook uzun suruor oynıcaksıız hıc sılmeyın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IncredibLe!

Csyı tahtından edemez cs bambaska bır akım ancak guzel oyun et ıle benzıyorlar.

senin internetinle alakalı bir durum kardeşim o . bende 2 dk da bütün patchleri yükledi+ bide kontrol etti birde csyi tahtından edemez demişsin ama cs yi değil call of duty bile tahtından edebilecek kalitede bir oyun.. ama herkez benim gibi düşünmeyebilir saygım sonsuz
  • quote:

quote:

senin internetinle alakalı bir durum kardeşim o . bende 2 dk da bütün patchleri yükledi+ bide kontrol etti birde csyi tahtından edemez demişsin ama cs yi değil call of duty bile tahtından edebilecek kalitede bir oyun.. ama herkez benim gibi düşünmeyebilir saygım sonsuz

Katılıyorum.İnsanlarin ayak seslerini duyup veya silah değiştirme seslerinden yerlerini anlayabilirsin.Grafik olarak ayarlardan yükseltebilirsin.Vuruş hissini tam anlamıyla hissettiriyor.Mermilerden nerden geldigini veya sesinden anlayabiliyorsun.Şans ile öldürme çok nadir.Clan maçlarında yüzlerce taktik geliştirebilirsin.Zaten clanin yoksa oyundan bir süre sonra soğuyabilirsin tavsiyem arkadaş ortaminin iyi olduğu bi clana gir ;) (benim fikrim).En önemliside saatlerce oynasanda sıkılmazsın :).

• quote:

quote:

quote:

Katılıyorum.İnsanlarin ayak seslerini duyup veya silah değiştirme seslerinden yerlerini anlayabilirsin.Grafik olarak ayarlardan yükseltebilirsin.Vuruş hissini tam anlamıyla hissettiriyor.Mermilerden nerden geldigini veya sesinden anlayabiliyorsun.Şans ile öldürme çok nadir.Clan maçlarında yüzlerce taktik geliştirebilirsin.Zaten clanin yoksa oyundan bir süre sonra soğuyabilirsin tavsiyem arkadaş ortaminin iyi olduğu bi clana gir ;) (benim fikrim).En önemliside saatlerce oynasanda sıkılmazsın :).

bende sana katılıyorum kardeşim gerçekten çok güzel anlatmışsın

• Dostum yuklemeyı bende cok kısa surede ındırdı ve patchlerı kurdu cok sasırdım eskısı gııb degıl demek kı duzelms ınternetım cok ıyı bu arada :) oyun guzel ama ne cs yle aynı kategorı ne de codla.oynanıs ve bıcımlerı farklı pb yı wt ıle kıyaslayabılırsın ama mesela :)
  • Oyuncu kitlesi düşük bir oyun Türkçe olan diğer mmofpsler gibi
  • hre ounu 12 yasındakı bebeler basmasa.
  • cs yi tahtından edebilecek kısmına katılmıyorum çünkü biraz farklı yapıları var.Aslında çokta farklı değil fakat farklılıkları mevcut.Ses aralığı fazla olduğu için cs de kullanılan kulaklıkla tam anlamı ile ses kasılmaz malesef.g35 gibi 7.1 surround bir kulaklıkla shift ile yürüyen rakibin elbisesinden çıkan hışırtıyı bile alırsın o yüzden cs nin aksine burada secure ilerlemek için ctrl tercih edilir.Ben yaklaşık 6 ay boyunca oynadım gerek silahlar gerek oyun akışı gerekse taktiksel olarak gayet sürükleyici bir oyundur.İş sebebi ve nakdi ihtiyacımdan ötürü charımı satıyorum almak isteyeniniz olursa diyim reklamımıda yapayım :)
  • quote:

quote:

hocam naptın ya altı üstü pb bende severim 2 sene oynadım ama o kadar iyi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickSniper06

quote:

quote:

hocam naptın ya altı üstü pb bende severim 2 sene oynadım ama o kadar iyi değil.

tamam biraz abarttım bro ama şöyle bişi var cod son oyunlarında biraz bozdu gibi bence olayı ilk oyunları çok fenaydı(güzeldi yani). ama son 1- 2 oyun bozdu işi

• quote:

Orijinalden alıntı: esen234

cs yi tahtından edebilecek kısmına katılmıyorum çünkü biraz farklı yapıları var.Aslında çokta farklı değil fakat farklılıkları mevcut.Ses aralığı fazla olduğu için cs de kullanılan kulaklıkla tam anlamı ile ses kasılmaz malesef.g35 gibi 7.1 surround bir kulaklıkla shift ile yürüyen rakibin elbisesinden çıkan hışırtıyı bile alırsın o yüzden cs nin aksine burada secure ilerlemek için ctrl tercih edilir.Ben yaklaşık 6 ay boyunca oynadım gerek silahlar gerek oyun akışı gerekse taktiksel olarak gayet sürükleyici bir oyundur.İş sebebi ve nakdi ihtiyacımdan ötürü charımı satıyorum almak isteyeniniz olursa diyim reklamımıda yapayım :)

hocam sonunu çok iyi bitirmişsin yazının reklam he güzel

• Bi Ara Ortalığın Tozunu odaların Dumanını attırdığım oyundur. Binbaşı 1. Çarımı acilen 60 tl ye satmıştım şimdilerde bir daha girdim oyuna specture aldım onunla teğmen 2. oldum gene lider konumundayım Bu oyun bana göre...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.