Şimdi Ara

point blank görüşler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • point blank a başlayacağım oynayanlar görüşlerini yazabilir mi

• görüşleriniz ney bilmiyorum amahttp://www.free2play.com.tr/ point blank gibi bazı oyunların promo-kod dağıtımını yapıcak 15 şubatta. bence kaçırmayın derim.
  • @ozdes2 , haber verdiğin teşekkürler ancak bir şarta bağlamışlar promo kod olayını; foruma üye olup yorum yapın diyorlar, ama her yorum yapana da vereğiz demiyorlar yani biraz çetrefelli gibi geldi bana yinede bi şansımı deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aynştayn Baran

point blank a başlayacağım oynayanlar görüşlerini yazabilir mi

Bence oynadığım en iyi MMOFPS lerden birisi (bedava olanlar için söylüyorum)
    ünvan sistemi denilen bir sistem var, bununla karakterini özelleştirebiliyorsun, oyun arayüzü tamamen Türkçe, sunucular da Türkiyedeymiş onun için ping derdi yok.
    en önemlisi oyunda GM'leri görebiliyorsun, ne sorarsan cevaplıyorlare GM'lerin de Türk olduğunu söylememe gerek yok sanırım
  • Oyundaki ilk binbaşı olanlardan biriydim.Başlarda rütbe falan derken zevk veriyor ama sonrasında NG'li item alacağım diye ayda 50 den fazla para yatırınca sıkılıyorsun :)
  • Yüzbaşıyım bende aynen ilk başlarda para derdin olmuyordu ama sonradan ünvana silaha derken para kalmıyor mecbur silah alıyorsun en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugger

quote:

Orijinalden alıntı: Aynştayn Baran

point blank a başlayacağım oynayanlar görüşlerini yazabilir mi

Bence oynadığım en iyi MMOFPS lerden birisi (bedava olanlar için söylüyorum)
    ünvan sistemi denilen bir sistem var, bununla karakterini özelleştirebiliyorsun, oyun arayüzü tamamen Türkçe, sunucular da Türkiyedeymiş onun için ping derdi yok.
    en önemlisi oyunda GM'leri görebiliyorsun, ne sorarsan cevaplıyorlare GM'lerin de Türk olduğunu söylememe gerek yok sanırım

Bu gm lere nasıl ulaşabiliyoruz? Bende quest porblemi varda?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Point Blank oynayan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Yanıyor Point Blank Ng !!!
    10 yıl önce açıldı
    Outdoor Access Point Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ticket at hocam dönerlerse cevap alırsın
  • Play 4 Free = Pay 2 Win.

mesaj alınmıştır.
  • 24 Ocak 2011; 19:04:49
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.