Şimdi Ara

Point Blank 1 Yaşında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Sizlere harika bi oyundan söz edeceğim: Point Blank

    Oyun üstün grafik ve %100 Türkçe olmasıyla bir hayli ilgi çekiyor. Oyunda CT-Force ve Rebel Team olmak üzere iki farklı grup var. Bütün haritalar bu iki grubun çarpışmasını konu alıyor. Her grubun kendine ait 4 farklı karakteri var. Bunlardan hepsiyle birden oynamak mümkün. Silah ve donanımlar bakımından şu anda bile oldukça zengin olan Point Blank'a daha onlar, yüzlerce yeni ekipman gelecektir. Eğer hemen üye olup indirmeye başlarsan yarınki onca güzel hediyelerden sende kazanabilirsin.
    Her oyunda da olduğu gibi bu oyunda da NG adı verilen gerçek parayla satın alınan oyun parası var. Bu NG'yle her rütbede, her şekilde istenilen ekipman alınabilir. Ancak oyunun güzelliği burada birkez daha ortaya çıkıyor. Eğer "yüzbaşı" denilen ünvana gelirseniz, NG'yle alınan en prestijli silahlara puanla sahip olabiliyorsunuz. Yani gerçek para harcamadan. Oyun askeri rütbeler şeklinde ilerliyor. Asteğmen, teğmen, yüzbaşı, albay, general vs. Oyun daha 1. yılında olmasına rağmen çok yoğun oyuncu ilgisiyle karşılaşmıştır.

    Hatta ünlü filozof Konfüçyüs zamanında bu oyun hakkında demişki: Tanrı şahidim olsun ki, gökte gök delinmedikçe ; yerde toprak delinmedikçe Point Blank varolacaktır. Bu sözünün üstüne birçok baskı ve şiddete maruz kalmıştır ancak yinede bu oyundan vazgeçmemiştir.

    Hemen üye olarak yarınki hediyeleri kazanabilir ve forumdaki yarışmalara katılabilirsiniz. Teşekkürler :)

    WasH







  • Hemen kayıt olup geliyorum.
  • Bu oyunu bende yaklaşık 7 aydır oynuyorum ve suana kadar oynadıgım online oyunlar arasında 1 numara. eski counter-strike oyuncusu arkadaslara tavsiyem gelin ve ne kadar iyi bir oyuncu oldugunuzu burada bu oyunda görün. grafik bakımından tek ve harikulade bir oyun olduguna garanti verebilirim. Sistem gereksinimleride o kadar yuksek değil buyrun
     Point Blank 1 Yaşında


    [HN]BaTTuSoYs
  • Oyun kesinlikle mükemmel. Ben full çözünürlükte oynuorum ve görüntüler çok iyi ses efekleri ve kan efekleride mükemmel. Herkeze tavsiye ederim.




    SuNNeTCi__

     Point Blank 1 Yaşında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thispotkey -- 4 Ekim 2011; 12:25:13 >
  • hey gidi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • varmı hala oynayan

     Point Blank 1 Yaşında 


    aradabir girip stres atıyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.