Şimdi Ara

Podolski: Motive olamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amza Hamzaoğlu, Astana maçında oyundan çıkmasının ardından su şişelerini tekmeleyen Podolski'ye kulübe cezası verecek. - Galatasaray

Podolski için şok karar!

Sarı-Kırmızılı takımın sezon başında İngiltere’nin Arsenal kulübünden büyük umutlarla transfer ettiği Lukas Podolski bardağı taşırdı.

Astana maçında oyundan alınmasına isyan edip hocasının elini ittirerek su şişelerini tekmeleyen Alman yıldız, maçın ardından da bu kez Hamza Hamzaoğlu’nu hedef alan açıklamalar yapmıştı.

Bu durum Florya’da yeni bir kriz yarattı. Hamzaoğlu’nun yaşanan bu son olayın ardından çok kızdığı ve kötü performansı ile dikkat çeken Podolski’yi yedeğe çekerek, kulübe cezası vereceği öğrenildi.

‘MOTİVE OLAMIYORUM’ DEMİŞTİ

Açıkça isyan bayrağını çeken Podolski, Astana karşılaşmasının ikinci devresinde oyundan alınması üzerine “Sürekli pozisyonum değişiyor. Aynı maçta sağda, solda, forvette oynuyorum. Bu yüzden konsantre olamıyorum. Neden çıktığımı bana değil, hocaya sorun. Gerekirse başkana sorun, ama bana sormayın” diyerek sert bir çıkışta bulunmuştu.

Başakşehir önünde Podolski’yi yedeğe çekecek olan Hamzaoğlu’nun, Panzer’in yerine genç yetenek Sinan Gümüş’e şans vereceği öğrenildi. (Habertürk)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hamza Hoca haklı Podolski dengeli oynayamıyor
    Hamza hocaya göre 1 sağda 1 solda 1 ortada oynaması lazım optimum dengenin sağlanması için

• Hahahah

• Tamam Poldi formsuz ancak adamin sagfa oynatilmasiyla daha da formsuz hale getiren Hamza.
    Bu adam tipik bir kanat oyuncusu degil sag da oynat sol da oynar degil Poldi kanat oynayacaksa sadece SOLDA OYNAR. Kac mactir adami saga hapsediyor ona ragmen ekstra goller atiyor (poldinin kendine has golleri vardir cogu da soldan cekip vurmasi) ve tarihin en kotu forveti Umut degil Poldi yedek kaliyor.

Kabul edilebilir degil.

• üzerinde yıldız diye çok baskı oluşturdular. podolski baskıyı hissedince karşılığını veremeyeceğini anladığı için böyle tavır yapıyor. halbuki yıldız falan değil 6 sene önce bitmiş bir adamı başkan ve medya yüceltti. taraftarda baktı tanıdık isim arsenal'de oynuyor onlarda gaza geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

üzerinde yıldız diye çok baskı oluşturdular. podolski baskıyı hissedince karşılığını veremeyeceğini anladığı için böyle tavır yapıyor. halbuki yıldız falan değil 6 sene önce bitmiş bir adamı başkan ve medya yüceltti. taraftarda baktı tanıdık isim arsenal'de oynuyor onlarda gaza geldi.

Yıldız baskısından çok adam kendi bölgesinde oynamıyor ki ? Hayatı boyunca sol - forvet

kanatta oynayan adamı...Sağ tarafa atıyorsun hareketleri normal bence.

Poldi bizim için gayet iyi bir bitirici bu yoklukta ama kullanamıyor " THE SPECİAL ONE HAMZA "
  • göreceksiniz ihale bu adama kalacak.diyecekler burakla anlaşamıyor,takım arkadaşlarıyla uyumsuz bencil kavgacı vb şuydu buydu bu adamı da yiyecek hamza ve yerli evlatları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hamsi çetesinden tırsmasa bizim kukla bu adamı forvete çeker, Yasin'i geçen sene müthiş katkı sağladığı solda oynatır sağ tarafıysa isterse boş bırakır zira basit bir mantık ile Yasin-Podolski-boşluk dizilişi büyüktür Podolski-Burak-Yasin.
  • Burak sakatlanmışken adamı santrfor a koy, Yasin i sola, Sinan ı sağa. Ama HH illa inad edecek umut U oynatacak. Bu düzende oynat be kardeşim, ne kaybedersin???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın tek yaptığı twitter'den instagramdan falan bize şirin görünmek, başka da bir şey yapmıyor, adama verilen yıllık ücretlerle her sene birer tane gelecek vaat eden genç alabilirdik, iyi araştısan 3-4 milyon Euro'ya iyi gençler bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Adamın tek yaptığı twitter'den instagramdan falan bize şirin görünmek, başka da bir şey yapmıyor, adama verilen yıllık ücretlerle her sene birer tane gelecek vaat eden genç alabilirdik, iyi araştısan 3-4 milyon Euro'ya iyi gençler bulursun.

Niasse ı mı alalım? Çok savunuyorsun Niasse ı. Senin çok araştırdığın belli. Poldi yi ben de beğenmiyorum ve hiç de istemedim. Ancak Niasse iyidir diyen birinin POldi ye laf atması komik.
  • Bak yapılacak olan Podolski'yi yedeğe çekip, Sinan'a şans vermek değil.

Umut'u yedeğe çekip, Sinan'a şans vermek. Niye 1 doğru yaparken 1 yanlış yapmakta ısrar ediyor bu adam sürekli?

-------------jose---bilal
    sinan--------sneijder------yasin
    --------------podolski

şöyle çık 1-2 maç, her şey değişecek. Kendinizi bir Podolski yerine koysanıza, 2016'da Almanya milli takımına gitmek için düzenli oynayacağınız Galatasaray'a geliyorsunuz, onda da sağ kanada hapsediliyorsunuz.

Hayır Podolski sol ayaklı olabilir ama oyun olarak "içe çekip vurma" gibi bir tarzı yok. Podolski sol ayağıyla ceza sahasının içerisinden, dışarısından sert şutlar çekecek, dribbling yapacak, sert ortalar kesecek. Defans arkası koşular yapacak, kaleci ile karşı karşıya kalacak, gol koklayacak, alacak verecek içeri geçecek orta bekleyecek. Podolski bu.

Biz ondan bunlar hariç her şeyi yapmasını istiyoruz.

• keşke podolski'ye yaptığını umut'a, burak'a, selçuk'a da yapabilse basiretsiz hamza..
  • Selçuk formayı çıkarıp manciniye verdi ödül olarak zam yaptılar, bu adama ceza mı vereceklermiş ?
  • adami her topta yuhladilar ben olsam 2. yari baslamazdim onunla hem de bu.nahos durum yasanmazdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Bak yapılacak olan Podolski'yi yedeğe çekip, Sinan'a şans vermek değil.

Umut'u yedeğe çekip, Sinan'a şans vermek. Niye 1 doğru yaparken 1 yanlış yapmakta ısrar ediyor bu adam sürekli?

-------------jose---bilal
    sinan--------sneijder------yasin
    --------------podolski

şöyle çık 1-2 maç, her şey değişecek. Kendinizi bir Podolski yerine koysanıza, 2016'da Almanya milli takımına gitmek için düzenli oynayacağınız Galatasaray'a geliyorsunuz, onda da sağ kanada hapsediliyorsunuz.

Hayır Podolski sol ayaklı olabilir ama oyun olarak "içe çekip vurma" gibi bir tarzı yok. Podolski sol ayağıyla ceza sahasının içerisinden, dışarısından sert şutlar çekecek, dribbling yapacak, sert ortalar kesecek. Defans arkası koşular yapacak, kaleci ile karşı karşıya kalacak, gol koklayacak, alacak verecek içeri geçecek orta bekleyecek. Podolski bu.

Biz ondan bunlar hariç her şeyi yapmasını istiyoruz.

gs topsuz oyunda yok adam kovalayan yok

istedigin sekilde cik farketmez .os ya dinamik 2 melo lazim yoksa bi b.k olmaz bu takimdan 2 atar 3 yer.

hamit le chedjouyu ö.l ya alir

onleerine

yasin sneijder sinan

poldi

olursa 2 atar 1 yer.

bu sene muslerada sacmaliyor.yedigimiz 2 goldede hatasi var.birini adama yumruladi digerinede zamaninda cikmadi.vasat.

• Lan adam daha kaç kere ipten alsın takımı?

• Hala kanatlı sistem yapıyorsunuz ya kanatlarımız çok iyimiş gibi Futbolda tek taktik 4-2-3-1 mi? Koy Sneijder'in arkasına 3 tane OS ileride Podolski Burak çift forvet. Kanatlarımız uçuyor sanki en azından OS sağlam olur elalem yürüyerek geçemez.
  • poldi nin attığı goller sayesinde görevinde hamza efendi birde ceza verecekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemena

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Adamın tek yaptığı twitter'den instagramdan falan bize şirin görünmek, başka da bir şey yapmıyor, adama verilen yıllık ücretlerle her sene birer tane gelecek vaat eden genç alabilirdik, iyi araştısan 3-4 milyon Euro'ya iyi gençler bulursun.

Niasse ı mı alalım? Çok savunuyorsun Niasse ı. Senin çok araştırdığın belli. Poldi yi ben de beğenmiyorum ve hiç de istemedim. Ancak Niasse iyidir diyen birinin POldi ye laf atması komik.

Nerede Niasse'yi övüp duruyormuşum, burada ben dahil herkes adamı Akhisar geçmişinden ve Hamza'nın istemesinden dolayı istemedi. Scout ekibi niye var, benim işim mi oyuncu bulmak, 3-4 milyona Hollanda, Belçika, Güney Amerika gibi yerlerden birçok oyuncu bulursun, bir ara almaya çalıştığımız Arresceta!yı 2-3e alabilirdik, şimdi 10a bile zor alırsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.