merhaba poco x7 pro da telefon ile konuşurken ses kaydı yapılıyor mu? teşekkürler |
★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (14. sayfa)

-
-
Yeni güncelleme gelmiş yapan varmı acaba ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bataryada ben 3 günü gördüm. Bence batarya çok iyi.
-
Control Center kısmını eski haline çevrilmiyor.
Always on Display için 10 saniyeyi uzatılamıyor.
Şarj olurken ekranda şarj yüzdesini ancak tıklayınca gösteriyor.
Alarm kurduğum halde alarm simgesini status bar' da göremiyorum. İlk başlarda benim de öyleydi. Ama biraz kurcalayınca devamlı göstermeye başladı.
-
Böyle bir sorunla karşılaşmadı. Benim hat Türk Telekom.
-
Bence de telefonda sıkıntı vardır. Sadece telefonla görüşme ve whatsapp bende 3 gün gitti.
-
-
ağır satan renktir o yüzden hızlandırmak için karları düşürmüşlerdir.
100 tane siyah satıp karşılığında 5 tane yeşil satarsan yeşili ucuzlatırsın.
-
Ben de hiç sorun yaşamadım.
-
Bende yeşil var. Rengi gayet güzel. Şeffaf kılıfla da gayet güzel. Siyah kılıf kullanırsan rengi hiç farketmez.
-
5G Türkiye'ye geldi mi?
-
Hocam ben sadece pil performansı iyi olan bir telefon için yola çıktım bunun için de resmi note 14 pro plus göz kırpmıştım yalnız globalde çok kırpma oldu malum o arada da Poco X7 Pro çıkınca düşünmeden aldım hız işlemci performans ta cabası hesapta yoktu yani çok şükür memnunun önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi oyun harici yoğun agresif kullanımda 10 saat altında ekran süresi almıyorum zorlayınca 12 saat ekran süresi rahat veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni sürüm numarası nedir?
-
Telefonla birlikte Honor akıllı saat kullanıyorum. Saate bildirimler bazen " Hassas bildirim içerikleri gizlendi" şeklinde gösteriyor. Önceki telefonumda (Android 14) böyle gösterim yoktu. Çözümü var mı?
-
2.0.10.0
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5G henüz gelmedi testleri bitince ihale yapılacak sonra da 2026 yılında ülke genelinde sinyal alınacak.
Fakat İstanbul Havalimanı RAMS Park gibi lokasyonlarda 5G uyumlu telefonlarla 5G deneyimini yaşayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 26 Şubat 2025; 10:56:46 > -
Merhaba, ben de Huawei watch saatinde benzer sorunu yaşıyorum. İnternetten baktığım kadarıyla bu soruna Android 15'teki enhanced notifications ayarının sebep olduğu ve disable edildiğinde çözüldüğü belirtilmiş. Ancak hyperos üzerinde böyle bir ayar bulamadım. Başka yardımcı olacak biri olursa sevinirim.
-
8/256 yeşil renk ile aranıza katıldım. Kendi sitesinden 19.600₺ e aldım. 13 ultradan geçtim şuan için memnunum. Güzel cihaz yapmışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabah şarj ettiğimde telefon 1 saatte %10'dan %98'e gelmiş. Halbuki 42 dakikada full şarj olmuyor mu?
Akıllı şarj özelliği açıkmış. Bunu kapatmak mı gerekiyor?
-
evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X