< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
POCO X5 5G - X5 PRO 5G ANA KONU (9. sayfa)

-
-
Valla hocam. Açık konuşmak gerekirse. Ben olsam yeni cihaz almam. Ben bi ara Trendyol da kuryelik yaptım. Normal mesai sonrası ek iş yapıyordum. Telefonu bende düşürdüm ama düşük hızda olduğum için çok şükür bişey olmadı. Bence ekranı değiştirin gitsin. Pil garantiden değişiyor ise Süper. Yeni cihaz alacaksanız da en azından çerçeveleri metal bir cihaz alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu telefona güzel kılıf bulamadım. Var mı beğenip aldığın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Honor 400, Samsung A56 bakıyorum. Dönüyorum Redmi Note 13/14 varmış. Sonra da Note 3 ile gittiği yere kadar gitsem mi diye de düşünüyorum.
Bütçe belirleyemedim. Standart günlük kullanım. Var mıdır yönlendirmeniz?
-
Hâlâ kutudan çıkan silikon kılıfı kullanıyorum.
Geçen gün benim telefonda 2.0.3.0 sürümüne güncellendi. Yani güncelleme var dedi, ee hadi yükle dedim sonra yeniden başlat dedi ne oldu ne bitti anlamadım. Çünkü bende güncellemeler ASLA otomatikte değil. Mayıs mı nisan mı ne güvenlik güncellemesi geldi o kadar. Bir şey değiştiği de yok ta işte güncelleme geldi yüklendi.
Nazar değmesin, Batarya konusunda ciddiyim HALA ilk aldığım günlere yakın ekran süreleri alıyorum. Bunun en büyük sebebi ilk günden bu yana hiç bir zaman hızlı şarjı kullanmadım. İşim ve ev ortamım gereği hızlı şarja şu 2023 şubatından bu yana 10 20 kere ihtiyacım ya oldu ya olmadı belki 20 bile değildir o derece.. Telefonun orjinal şarj başlığını ama 10 watt kablosunu kullanıyorum. Telefonu genelde hep akşamları Kapalı şarj ediyorum.
Bir tane %100 doğru gösteren bir program olsa aslında telefonun aradan geçen sürede bataryası % kaç yıprandı görmek isterdim. His olarak bir şey farketmedi ama illa ki yıpranmıştır.
Bu telefona teeeeeeeee aldığım günlerde de yazmıştım eski konu sayfalarında, Kılıf bulamazsınız aga.. Zamanında aradım taradım her zıkkımı yaptım, bu telefona bir tane bile adam akıllı kılıf ya buluyorsunuz ya da bulamıyorsunuz.. 2023 ortalarına kadar kutusundan çıkan şeffaf kılıfı kullanmıştım, daha sonra "ulan bu telefon Globalde Redmi Note 12 Pro diye satılıyor dur esnafa Poco X5 Pro değilde Redmi Note 12 Pro diye sorayım dedim kiii işte o zaman Kılıfları bulmaya başladım. 2023 sonundan bu yana semt pazarından aldığım Bembeyaz kılıfı kullanıyorum. O zamandan bu yana da bir daha kılıf değiştirmedim çünkü özellikle Beyaz kılıf arıyordum.
Bendeki kılıfın ilk aldığımda yanında aynı böyle altın şeritler vardı, çamşr makineye attım yine çıkmadı. Bulaşık makineye attım yine çıkmadı. En son sicak su çamaşır suyu, sirke, cif, leke çıkarıcı ve amonyaklı suyun içinde beklettim, sonra bir daha makineye el bezleriyle yer bezleriyle v.b.v.b. içine attım anca öyle çıktı.
-
Hızlı şarj konusuna kesinlikle katılıyorum. Hızlı şarj pili mahvediyor. Hatta bununla ilgili şu anda 2 gündür Xiaomi global ile mailleşiyorum. Aptal saptal standart cevaplar yazıyorlar. Telefonun pil ayarlarında %80 e gelince dur ayarı olmasına rağmen durmuyor. %100 e devam ediyor. Yıl sonuna doğru pili değiştiricem. Sonra bende düşük watt şarj kullanıcam. Şu anda pilim berbat durumda.
Hocam bu telefonun en büyük artısı 67w. Kullanın geçin takmayın. Garanti sonuna doğru verin bedava pil değişiyorlar. Bidr en ucuz telefon bunlar. Sömür tüm özelliklerini.
Yok hocam. Pili değiştirdikten sonra kesinlikle düşük watt ile şarj yapıcam. İllaki acil durum olur hemen 67W kullanırım da. Benim şarj döngüm genelde akşam yatarken koyarım şarja. Ama maalesef uyuyup kaldığım için 😁 sabaha kadar şarjda kalıyor. Buda pili bitirdi maalesef.
Bugün ekranı değiştirttim 4095liraya. Batarya ve sim kartı kızağı garantiden bedava değişti. Sabah verdim öğlen aldım.
Hangi servise gittiniz? Ben dün bir sorayım diye İstanbul Levent Metrocity içinde bulunan servise gittim. Dedim pil bu şekilde. Bilgisayara bağlarız. Pil sağlığı %80 ve üzeri ise değişim olmaz dedi oradaki kişi. Sinir oldum.
Evofone. Kağıthane ofisparkta. Sabah ver öğlen alırsın telefonu.
-
Garantisi 2 yıl mıydı bunun hocam
Ana ekranda parmağını boşlupa basılı tut. Orda altta ayarlar çıkıcak. 4x5 falan çıkacak. Onu değiş
Yok onu buldum zaten yoğun ve standart diye 2 seçenek var ama standart yapınca uygulama simgeleri büyüse de Yan yana 5 değil 4 uygulama koyabiliyorsun önceden uygulama simgeleri büyüktü ve yan yana 5 uygulama koyabiliyordun. Neyse artık yan yana 4 uygulama koyacak şekilde ayarladım mecbur
bizim telefon ciddi ciddi android 15i almayacak mı?
Almayacak. Amiral gemisine 4 Android veren Xiaomi Poco X5 Pro 5G ye 3 Android vermez 😤
F7ye 4 android, 6 yıllık güvenlik güncellemesi verecekmiş. Geç kaldı android telefonlar bu güncelleme işinde. Olsun işini gördü 2 senesi doldu.
Ben hiç sanmıyorum. Amiral gemisi modeline bile en fazla 4 yıl Android 5 yıl güvenlik güncelleştirmesi veriyor Xiaomi. Poco modeline vereceğini hiç sanmam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X