< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
POCO X5 5G - X5 PRO 5G ANA KONU (6. sayfa)

-
-
Kablosuz değilde kablolu şarj özelliği var.. 5v 1 amper gücünde kablolu şarj etme özelliği var.
Bu sayede bir kaç kez şarjı bitik kablosuz kulaklığımı şarj etmişliğim vardır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 28 Kasım 2024; 21:50:33 > -
Son 1-2 güncellemeden sonra ortaya çıkan bir Bug var telefonda, aslında hata bile değil ama yine de yazayım..
Telefonda bazen ses açma kısma tuşuna bastığımda sanki ben sessize almışım da sessiz modunu kapatmışım gibi ekranın üstünde Sessiz mod kapandı gibisinden uyarı veriyor ama öyle bir durum yok. Telefon baya çalışıyor aramalar bildirimler v.s.v.s'de geliyor ama öyle kendi kendine takılıyor.. Bu çok nadiren oluyor nedense, sessiz modda unutma meselesi de olamaz çünkü hiç bir zaman sessiz mod'a da almıyorum.. Enteresan..
Onun dışında neredeyse 2 sene olacak çok memnunum telefondan, almadan önce bu kadar iyi idare edeceğini düşünmemiştim ama 2 senedir gerçekten ses kalitesinden akıcılığına kadar çok iyi bir kullanım sundu bana.. Bunda tabii ki tee ne zaman önce telefondaki salak saçma gereksiz uygulamaların kökünü kazımanın da aşırı faydası oldu..
-
Global rom kullanıyorum. Bize niye HyperOS 2 gelmedi? Sanırım vermeyecekler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme gelmeyecek mi? Bari 1 tane daha android güncellemesi gönderin 1 sene idare etsin bizi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2024 kasım ayından beri herhangi bir güncelleme gelmedi, telefon şuan 1.0.8.0 sürümünde.. HyperFoss gelecek v.s.v.s.v.s denildi o da gelmedi..
Her neyse ben şuan ki halinden memnunum gelse de gelmese çokta tın.
Bende Global rom kullanıyorum. 1.0.10.0 da kaldı. HyperFOS 2.0 falan gelmedi. Böyle kalacak bu cihaz anlaşıldı.
Benim rom'da orjinal TR rom ama nedense hep bi tık sürüm olarak geriden geliyor.. Başkalarına gelen yeni sürüm mesela 1.0.5.0 ise bana 1.0.4.0 v.s.v.s geliyor yeni diye.. Ürün orjinal TR Garantili faturalı telefon kırma klon falanda değil ama hep böyle oldu..
Şu saatten sonra bence güncelleme gelirse mart nisan gibi gelirse gelir, yoksa böyle kalacak.. Hee şikayetçi değilim, sorunsuz misler gibi çalışıyor ama yinede Son bir güzel güncelleme ile cihaz daha optimize olsun bitsin gitsin..
-
1.0.13.00 geldi dün bana. Size geldi mi? Android 13 halen. 14 çıkmadı heralde. Bu sene 2. Senesini dolduruyor cihaz. Bu sene 2-3 güncelleme daha alsa idare ederiz.
Bende android surumu 14UKQ yaziyor
Bana güncelleme gelmedi ama galiba tee geçen senenin başından bu yana zaten android 14'de benim telefon. Yanlışım yoksa android 13 bile gelmedi galiba, direkt kutudan 12 ile çıkmıştı sonra 14 direkt geldi bende yükledim.. Şuan hala 1.0.8.0 miui 14 android 14'de.
Geçen kasımdan bu yana bırak android güncellemesini, güvenlik güncellemesi bile gelmedi benim telefona.. Aslında az çok uğraşmasını bilsem direkt rootlayıp custom rom custom v.s.v.s yüklemeyi istiyorum zaten garantisi bitmiş telefonun ama çok meşakatli deniyor artık o yüzden uğraşmıyorum.
-
Global rom kullanıyorum. 1.0.13.0 geldi. Anlaşılan HyperOS 2.0 ve üzeri vermeyecekler. Garantisi bitince arama kaydı vs için Endonezya rom yüklicem. Bir sene daha falan kullanır sonra başka modele geçerim. Xiaomi'nin aptal güncelleme politikası yüzünden farklı bir cihaza bile geçebilirim. Yeni gelecek olan Samsung Galaxy A36 bile olabilir. Zaten A35 ile X5 Pro arasında kalmış sonra X5 Pro almıştım. A35 4 android güncellemesi alacak. Biz böyle kaldık android 14 de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgurbuz50 -- 5 Mart 2025; 21:23:45 >
Bende bugün yeniden başlat yaptım 14 uqk yazıyor evet
Xiaomi bu yeni çıkan cihazlara 5-7 sene güncelleme garantisi veriyor. 2024ten sonra bu güncelleme işini ciddiye almaya başladılar
Hangi cihazmış O? Xiaomi Amiral gemisi modeline bile 4 büyük Android 5 yılda güvenlik güncellemesi veriyor. Yeni çıkan 15 Ultra da bile 4 yıl Android 6 yıl güvenlik güncellemesi var. Şu anda güncelleme konusunda Android tarafında en iyi Google Pixel. Sonra Samsung. Geçenlerde Honor üst seviye magic serisine 7 yıl android vereceğini açıkladı.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/xiaomi-15-ultra.html
Benim tele az önce 1.0.10.0.UMSTRXM güncellemesi geldi, boyutu 216MB. Dediğim gibi bana nedense hep bir eski sürüm no'lu güncellemeler geliyor.. Bendeki rom galiba resmi TR Romu..
Eklenen değişen zerre kadar bir şey yok, sırf güncelleme vermiş olmak için vermişler.
-
Bende 5-7 yıl demişim. 5 ile 7 arasında yanlış hatırlıyorumdur diye 5 ve 7 dedi zaten. Sende bunu doğrulamışsın.
Ama umarım tüm segmentlerde 5 yıl güvenlik güncellemesi verir. 4 android güncellemeside gayet yeterli. Ama sadece üst segmentlere verirse olmaz.
Bende cihazı TR garantili aldım ama Global rom ile geldi. Sürüm nosuna takılmayın. Farklı birşey yok zaten. Güvenlik güncellemesi.
4 yıl bence yetersiz. Yakında Samsung A36 5G geliyor. 6 yıl yani 6 büyük Android güncellemesi demek. 2025 çıkışlı telefon. 2031 yılına kadar 6 büyük Android güncellemesi. Dile kolay. Android 15 ile geliyor. Android 21 bile alacak. Demek istediğim. Xiaomi nin bu hamleleri görmesi gerek.
Keşke 10 yıl güncelleme gelse. Güncel kaldığı sürece müzik dinlemek için bile iş görür. 2 sene çok çok az. Bir daha ki telefon aldığımda ilk dikkat edeceğim şey güncelleme desteği olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X