12.5.3 güncellemesini yapan arkadaşlar geri bildirimde bulanabilir mi? |
Mavi - ![]() |
yapacak hiçbirşey yok.aynı sorun bendede var.aramada ilk önce kapanıyor ekran sonra konuşurken 4-5 saniye sonra açılıyor.yanak ekrana değdiği için garip saçma yerlere giriyor bazen hoparlöre geçiyor yanak dokununca....sinir ediyor. birazdan 12.5.3 güncellemesini yapacağım bir umut belki düzelir ama sanmıyorum.sensör arızası bu.dandik sensör kullanmışlar. ben artık konuşurken yandan ekran kapama tuşuna basıyorum. ekranı açmak veya kapatmak için iki defa dokun özelliği kapalıysa işe yarıyor.bu özellik açıksa yanak ekrana dokunduğu için ekran yine açılıyor. edit. güncellemeyi yaptım düzelmemiş aynı sorun devam ediyor.konuşurken yandan ekran kapatmaya devam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 30 Kasım 2021; 7:53:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
cuma 6/128 aldım 3700 den şimdiki fiyata bak :) |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nelasq -- 1 Aralık 2021; 20:24:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
imzamı atarım,yeri gösterin + _ -
|
Dolarin artmasiyla birlikte alinabilecek en mantikli cihaz x3 pro olarak tespit ettim, fakat burdaki yorumlardan dolayi icime kurt dustu. Kullananlar gercekten öneriyormusunuz ? Global rom ve digerleri farki nedir ? Veya ekran modeli farkliymis sanirim ne gibi farklilik var ? Neye dikkat etmem gerekli ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Orta sınıf bir cihaz satın almak istiyorsan -özelliklerde bu kurlarda- x3 pro dan dısında bir cihaz para israfı olur bana göre. Kendinden daha pahalı rakiplerinden (Redmi note 10 pro, mi 11 lite) donanım olarak daha üstün bir telefon. Tek kafanı kurcalan ips ekran olması olabilir ama 60hz oled ekrandansa, 120hz ipsekran tercih sebebi olabilir, 120hz harika bir deneyim. Daha önceki telefonum lg v30plus oled ekrandı, x3 proya geçince yadırgamadım, gayet iyi bir ips ekranı var. |
Benim 4 senedir kullandigim poco f1 , ekran kirik ve pil kotu artik onun disinda hicbir sikayetim yok cok memnunum. Degisme vakti geldi ve fiyatlar artinca mecbur x3 pro ya dondum. Kullananlara sormak istedim cunku baya memnun olmayan var forumda. Destegin icin tesekkurler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xperia Z - ZR - Z1 - XA - Xiaomi POCO X3 pro
|
https://shiftdelete.net/avrupada-black-fridayde-en-cok-satilan-telefon-belli-oldu Poco X3 pro en çok satılan telefon olmuş, hala almakta kararsız olanlara duyurulur. |