< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Daha önce pil kullanımı soran arkadaşa tahmini 8-9 saat arası demiştim ama pili tam bitirirseniz(ki pil sağlığı için önerilmez.) 12-13 saati bulur gibi (internet ve video izleme, mobil veri kapalı,parlaklık yüzde 25~50 arası) Bir de şu pil mesela yüzde 80 şarj olunca yüzde 100 şarj olmuş gibi pili şarj etmeyi kesip gücü direkt usb'den alması için bir ayar var mı? Samsung'da root'a gerek kalmadan ayarlardan yapabiliyoruz ama sanırım bunda root olması şart:((Ya da ben bulamadım:() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 3 Aralık 2021; 0:42:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu pil mevzusunu niye bu kadar kafaya takıyorsunuz anlamıyorum, ne yaparsan yap 2 yıl sonra performansı hissedilir derecede düşecek. Leş gibi karanlık ekranı görmek için gözleri bozmaya, yada yavaş şarj aletini takıp saatlerce beklemeye değer mi? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createman -- 3 Aralık 2021; 9:52:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bende aynı şekilde yapıyorum, 50-55 dakikada şarj oluyor ve bayağı da gidiyor. |
Pilde kallavi oyunlar oynayınca çok çabuk bitiyor. Günde 2 kere falan takmanız lazım. Kaldı ki pil tüketim hızı da pil sağlığını etkiliyor. Öte yandan ben gece oyun oynayan biriyim. Pilin sürekli %100 de kullanılması sağlıklı değil. Yani %100 deyken şarj halinde oyun oynamak da doğru bir kullanım değil. O yüzden sormuştum. %80 şarj olunca pili şarj etmeyi kesip gücü adaptörden alsa daha "için rahat" oynarım. Ha ben her türlü oynarım ya 😀. Kullanmak için alıyoruz sonuçta ama hani böyle bir seçenek varsa kullanayım diye sorayım dedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turknavyalpay -- 3 Aralık 2021; 13:50:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
O sorun düzelmez redmi note 8 de de var. Sensörü tam ve net kapatıp hiç açmayacaksın yoksa ekran açılıyor. Ben de hep kilitleme tuşuyla kullanıyorum. Telefonu güncellemedim şuan memnunum acelem yok. TL nin değer kaybetmesiyle telefonu hepsiburada 5500-6000 e satıyordu bugün. Poconun yeni çıkan gt li versiyonu daha ucuzken kim x3 pro alssın ki? S20 fe lerde 7 bin civarı olmuş. S20 fe alacak bütçeniz varsa bu giriş seviyesi telefonlara 5 bin lira vermeyin. @Deae tianma panelde 2 yıl sonra ghost screen sorununun çok daha fazla olacağına inanıyorum. Redmi note 8 de başıma geldi servise gönderdim değiştirdiler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B29326BF -- 3 Aralık 2021; 14:15:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertKabuk -- 3 Aralık 2021; 17:19:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hiç bir cihazımı 2 sene kullanmadım 25 senedir 🙂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertKabuk -- 3 Aralık 2021; 22:6:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Woyax Xiaomi Mi 5 Batarya / BM22 https://woyax.com.tr/products/xiaomi-mi-5-bm22-batarya-woyax-wunderbatterieDeji'nin yan markası diye biliyorum. |
Siz kullanmayabilirsiniz. Bu kurlarla bu fiyatlarla ben bir daha 3-4 yıla anca değiştiririm diye düşüünüyorum. Benim redmi note 8 deki ghost screen sorunu 1 yıl sonra başlamıştı. Tianma oldumu ghost screen er ya da geç olacak diye bir düşünceye kapıldım bu sebepten dolayı. Umarım poco da bu sorunları yaşamayız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |